Om Foss & Co

Eiendomsmegler Foss & Co er din naturlige eiendomsmegler på begge sider av Oslofjorden. Med kontorer på Kolbotn, i Drøbak, Ski, Vestby & Son, Fredrikstad og Eiker er du sikret engasjerte meglere med betydelig lokalkunnskap om ditt område. Uansett om det handler om salg av bolig, hytte, næringseiendom eller prosjekt har du aldri langt til nærmeste Foss-megler.

Eiendomsmegler siden 1985

Foss & Co har tilbudt verdivurdering, megling, rådgivning og oppgjør siden 1985. Vi er privateid og er dermed ikke tilknyttet noen bank eller finansinstitusjon. Derfor holder vi oss til det vi kan, og driver ikke med låneformidling og salg av forsikringer utover boligselger- og boligkjøperforsikring.

I dag består meglerforetaket av seks lokalkontorer og dyktige eiendomsmeglere som dekker det meste rundt Oslofjorden. For å kunne jobbe i Foss & Co kreves det ikke bare fagutdanning som eiendomsmegler, men også betydelig lokalkunnskap, og ikke minst må våre meglere inneha forståelse for at nettopp ditt salg er den viktigste økonomiske handlingen i ditt liv. Vi selger bolig og hytte, men har også egne spesialister på næringsmegling og prosjektsalg. I Oslo har vi et eget næringsmeglingskontor, GVA Norway, gvanorway.no.

Finn din megler

Hva er boligverdien på din bolig? Er den i så god stand at du ikke får problemer i ettertid? Hvordan lønner det seg å forberede salget? Og ikke minst, hvordan finner du en eiendomsmegler som går «all in» for deg, som sikrer best mulig pris og ikke minst en trygg og behagelig handel? En god start er å gjøre deg kjent med meglerne våre. Våre meglerhus finner du i Drøbak, Eiker, Fredrikstad, Kolbotn, Ski og Vestby & Son. Sjansen er stor for at du finner en megler du vil invitere hjem til en verdivurdering av nettopp din bolig. Våre meglere kombinerer engasjement med fagkunnskap, lokalkunnskap – og stålkontroll. Et godt tips er å skrive ned spørsmål du lurer på, slik at du og megler kan få en god og nyttig samtale!

Salg av bolig og hytte rundt Oslofjorden

Vi har til enhver tid et bredt utvalg av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter i ulike prisklasser, sånn at alle skal kunne finne sin drømmebolig. Vi har også en stor andel av hyttemarkedet i Oslofjorden, både i Østfold og i områdene Frogn og Vestby. Tenker du på å selge hytta? Blir den for lite brukt? Vil du heller bruke pengene på noe annet? Foss & Co er stor på hyttemegling i Oslofjorden. Vi kjenner alle hytteområdene og er alltid oppdatert på blant annet prisnivåer, veirettigheter, lokale myndigheter, hytteeierforeninger, båtplasser og lokale butikker.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.