Bamseveien 8, 1407 Vinterbro

Solgt

Perfekt for familier med barn i alle aldre! Delikat, nyere enebolig som har solrik og meget pent opparbeidet tomt.

Prisantydning
6 250 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
142 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 250 000,-

kr 6 421 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

107

649

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2012

142 m2

159 m2

142 m2

3

Eiet tomt

725 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Delikat enebolig med en fin og høy beliggenhet i blindvei! Fra boligen er det gangavstand til Sjøskogen barneskole, og på sommeren kan du ta en snarvei gjennom skogen. Til Nordbytun ungdomsskole er det skoleskyss. Det er flere barnehager på Vinterbro som er en kort biltur unna. For deg som pendler til Oslo så er E18/E6 lett tilgjengelig og du er i Oslo sentrum på kun 20 minutter i vanlig trafikk. Til tross for nærhet til motorvei er det ingen trafikkstøy ved boligen! Hvis du ønsker å benytte deg av kollektivt så er det meget gode forbindelsen og hyppige avganger (hvert 10. minutt) til Oslo sentrum som bruker ca. 25 minutter. Vinterbro har et bredt idrettstilbud og et flott idrettsanlegg ved ungdomsskolen som består av innendørs hall med tribune og flere utendørs grus- og gressbaner. For deg som liker å trene på treningssenter så finner SportSenter1 på Vinterbro senteret. Det er også flotte turstier og sykkelstier i nærområdet for deg som vil trene utendørs. Det anbefales å følge kyststien som går fra Nesset til Sjødalstrand i Oppegård. På solfylte sommerdager anbefales det å sykle til Breivoll hvor det er strender, store gressplener, Kafe og Nesset kiosk med Norges største Softis! Det er også umiddelbar nærhet til Tusenfryd - moro for barn i alle aldre! Det er gang- og sykkelavstand til Vinterbrosenter som har et variert tilbud av butikker, vinmonopol, spisesteder, matbutikker osv. Ca. 10 minutters biltur unna er Ski sentrum med hyggelige gågater, Ski storsenter, spisesteder, offentlige kontorer, bowlinghall, flerkino m.m.

Adkomst

Fra Høyungsletta tar du av til Fålesloråsen, følg bakken og ta 2. vei inn til venstre, deretter 3. vei til venstre skiltet med Bamseveien. Følg veien til nr 8 på venstre side. Det vil bli skiltet med Foss & Co skilter under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bamseveien 8,
1407 Ås

BRA

142 m2

P-rom

142 m2

BTA

159 m2

Innhold

1. etasje: Hall m/ trapp, bad, vaskerom/ teknisk , kjøkken/spisestue og stue. 2. etasje: Loftstue med trapp, 3 soverom og bad. Utebod. Dobbelgarasje på 35 kvm.

Standard

Enebolig som er moderne og innredet i nøytrale farger slik at interiøret kan stå i fokus! Boligen har moderne kvaliteter som bla. varmekabler i hele 1. etasje, downlights i flere rom, balansert ventilasjon, soldempere på flere vinduer m.m. Det første som møter deg er en pent opparbeidet innkjørsel og gårdsplass som er hellelagt. Ellers er eiendommen pent inngjerdet slik at både barn og dyr trygt kan løpe fritt. Gjerdet er av plast og er meget enkelt å vedlikeholde med vask! Takoverbygd inngangsparti med downlights. Ved inngangspartiet er det en hyggelig terrasseplatting hvor det er morgensol - her kan dagens første kaffekopp nytes! Entré er romslig og praktisk innredet med to skyvedørsgarderober hvorav et har speildører. Gulvet er flislagt og har varmekabler. Bad i 1. etasje har inngang fra entré og er innredet med lyse fliser og en moderne baderomsinnredning med tilhørende speil over vask og høyskap. Det er montert vegghengt toalett, dusjhjørne og downlights. Fra badet er det inngang til vaskerom som har praktiske hyller. Stor, åpen stue og kjøkkenløsning som har store vindusflater slik at rommet får naturlig lys i tillegg til at det er montert downlights. Rommet gir god plass til en spisestue for hele familien, samt at det ved større anledninger er plass til langbord. Det er montert en vedovn som varmer godt og gir en hyggelig stemning. Planløsningen til rommet gjør det enkelt å møblere med naturlig avsatt plass til sofakroken. Det er to utganger til uteplassene og hagen. Kjøkkenet er lyst med mye skapplass i smarte hjørneløsninger, takhøye skap og kjøkkenøy. Ved kjøkkenøyen er det plass til barstoler hvor frokosten kan inntas, barna kan gjøre lekser mens middagen lages eller den kan brukes som avlastningsbord. Integrert komfyr og mikro i praktisk ståhøyde, samt integrert oppvaskmaskin, koketopp og kjøl/frys. Det er totalt tre soverom hvorav alle er plassert i 2. etasje med nærhet til hverandre. Hovedsoverommet som er malt i en behagelig delikat gråfarge har en veldig god størrelse hvor det er montert skyvedørsgarderobe og god plass til ekstra oppbevaringsmøbler. Et soverom har flere garderobeskap. Tv-stue i 2. etasje gjør det enkelt for barna å ha sin egne arena. Her er det utgang til balkong med utsikt. Flislagt bad i 2. etasje har badekar, dusjhjørne, moderne baderomsinnredning med tilhørende overskap og vegghengt toalett. Boligen har godt med lagringsplass i innvendig bod/vaskerom, utebod på ca. 10 kvm og i garasjen. Eiendommen har sol hele dagen, og med mange uteplasser kan du enkelt flytte deg etter sola! Hoveduteplassen er sydvestvendt med mye sol, er godt skjermet mot innsyn og vind med levegg mot nabo samt elektrisk markise. Takoverbygd uteplass mot vest. Stor hage med gressplen!

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, med gulvvarme i hele 1. etasje bortsett fra vaskerom. Gulvvarme bad 2. etasje. Tilleggsvarmes med peisovn i stue.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på gårdsplass hvor det er plass til flere biler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Follo Regnskap

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Stein Haugen
Takstdato : 01.04.2020
Markedsverdi : 6 250 000,-
Formuesverdi : 1 547 599,-
Sekundær formuesverdi : 5 571 356,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 250 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

6 421 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 171 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 421 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 250 000,-

Ligningsverdi

kr 1 547 599,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av eneboligbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 159 kvm P-rom kommentar: 1. etasje Hall m/ trapp, bad, vaskerom/ teknisk , kjøkken/spisestue og stue. 2. etasje Loftstue med trapp, 3 soverom og bad. 1.Etasje: P-rom: 85 Bra: 85 kvm 2.Etasje: P-rom: 57 kvm Bra: 57 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 725 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med hellelagt gårdsplass og frem til inngangsparti, to hellelagte uteplasser, en terrasseplatting ved inngangspartiet og en stor hage som er pent inngjerdet. Trapp opp til gruset plass ved utebod og sandkasse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.