Kolbotnveien 42, 1410 Kolbotn

Solgt

KOLBOTN SENTRUM - Tiltalende 4-roms leilighet - 2 bad - Kort vei til alt - Garasjeplass

Prisantydning
7 800 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
112 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 800 000,-

kr 8 012 230,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

240

284

17

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2012

116 m2

123 m2

112 m2

3

Eiet tomt

3 251 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Sentralt beliggende 4-roms leilighet med stor sørvest-vendt balkong. Leiligheten ligger midt i Kolbotn sentrum med mangeartede forretninger, restauranter, kafé, togstasjon, servicetilbud og Kolben kulturhus bestående av kino, selskapslokaler, bibliotek m.m. Kolbotn torg har tilsammen 70 forretninger, kafeér og restauranter og ligger i kort avstand fra leiligheten. Nærhet til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Nordre Follo Kommune har tilrettelagt en rekke aktiviteter gjennom golfbane, idrett- og svømmehall, lysløyper, slalåmbakke, tennisanlegg, idrettsanlegg m.m samt. Kolbotn IL som tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Kort avstand til marka med flotte turmuligheter, samt 5-10 min. kjøring til Oppegård båthavn og Bunnefjorden med flere badestrender. Kolbotn togstasjon ligger i svært kort gangavstand, som gjør det enkelt å komme til og fra med tog. Toget bruker ca. 12 min til Oslo sentrum. Rett utenfor døren finner man også offentlig kommunikasjon via buss, ca. 25 minutter til Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kolbotnveien 42,
1410 Nordre Follo

BRA

116 m2

P-rom

112 m2

BTA

123 m2

Innhold

Flott 4-roms leilighet med sentral beliggenhet i Kolbotn sentrum. Boligen inneholder: Entré, bad 1, stue/kjøkken, bad 2, 3 soverom og bod. Kjøkkeninnredning type Sigdal med laminat front, heltre benkeplate, rustfri oppvaskkum, integrert stekeovn/platetopp/oppvaskmaskin/kjøleskap/fryser, ventilator og fliser over benk. Sanitærinnstalasjoner: Bad 1 med veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin i bad. Bad 2 med veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert klosett og servant i underskap. - Balkong på ca. 16 kvm med adkomst fra stue. - Innfelte lys i himling i entre og 2 bad. - Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. - Balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad og tilluft til oppholdsrom. - Garderobeskap med slagdører i 2 soverom. - Skyvedørsgarderobe i 1 soverom og entre. - El-skap med automatsikringer plasser i bod. - Dørtelefon - Bredbånds kabelanlegg med mulighet for tilknytning til internett. - Boligsprinkling. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en tidstypisk planløsning og holder god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3. Innvendige gulv: Fliser i bad, parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad, malte overflater. Innvendig himling: Malt himling. Innvendige dører: Hvite formpressede innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad. Oppvarming med fjernvarme.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten. Det er 10 disponible gjesteplasser i garasjen, og utover dette er det gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 11.03.2020
Markedsverdi : 7 800 000,-
Låneverdi: 6 600 000,-

Prisantydning

7 800 000,- / Fellesutgifter: 4 613,-

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.613,- pr. md. Herav: Garasjeplass 150,- Akonto Techem 532,- Felleskostnader 3.622,- Kabel-tv anlegg 309,-

Totale kostnader

8 012 230,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 860,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 195 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 212 230,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 012 230,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 800 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2012. Boligen er bygget på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Drenering forutsettes å være utført iht. gjeldende praksis for byggeåret. Etasjeskillere er frittbærende støpte betongdekker. Yttervegger i bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig kledd med spekket tegl/trepanel. Takkonstruksjon er flatt tak. Yttertaket er tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Entredør som er brann og lydklassifisert. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

4. Etasje: Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 123 kvm Primærarealene består av: 4. Etasje: Entré, bad 1, stue/kjøkken, bad 2 og 3 soverom. Bod i kjeller på ca. 5 kvm medfølger boligen. Bod i leiligheten på ca. 4 kvm. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 251 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med gressplen, beplantning, sittebenker m.m.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.