Kornmoenga 31, 1413 Tårnåsen

Solgt

Tårnåsen/ Kornmoenga - Meget solrik og tiltalende 4-roms leil. - 2 garasjeplasser - EL-bil lader - Heis

Prisantydning
5 800 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
92 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 800 000,-

kr 5 953 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

238

744

41

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2013

95 m2

104 m2

92 m2

3

Eiet tomt

1 994 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

4-roms leilighet beliggende sentralt på Tårnåsen i rolige og barnevennlige omgivelser. Det er umiddelbar nærhet til turområde med oppmerkede stier, offentlig kommunikasjon med buss og lokalt kjøpesenter med matbutikk, legesenter, apotek, frisør, restaurant, kafe m.m. Barnehage, barne- og ungdomsskole ligger i kort gangavstand. Det er også kort vei til Kolbotn sentrum med kulturhus bestående av bibliotek, kino, restaurant, selskapslokaler og konsertsaler. Kjøpesenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes også togstasjon. I kort kjøreavstand finnes også slalåmbakke, flerbrukshall, fotballbaner, golfbane, badestrender og båthavn. Bussholdeplass i Valhallaveien ligger få meter fra leiligheten med god offentlig kommunikasjon til både Oslo (ca. 25 minutter), Oppegård (ca. 10 minutter) og Kolbotn (ca. 10 minutter). Ekspressbusser mot Oslo på morgenen / ettermiddag tar noe kortere tid.

Adkomst

Adkomst fra Valhallaveien til Kornmoenga via private stikkveier til felles oppgang. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kornmoenga 31,
1413 Nordre Follo

BRA

95 m2

P-rom

92 m2

BTA

104 m2

Innhold

4-roms leilighet beliggende på Tårnåsen i et barnevennlig og veletablert boområde. Boligen består av: 3. Etasje: Entré, bad, kjøkken/stue, 3 soverom, wc og bod. Original kjøkkeninnredning type Sigdal med laminat front, laminat benkeplate, oppvaskkum, integrert stekeovn/platetopp/mikrobølgeovn/kaffemaskin/kjøleskap/fryser, ventilator og fliser over benk. Frontene ble fornyet i 2019. Nytt blandebatteri i 2019. Bad med veggmonterte dusjvegger, veggmontert klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin. WC med veggmontert klosett og servant. - Balkong på ca. 15 kvm med adkomst fra stue. - Bod på balkong på ca. 2 kvm. - Innfelt lys i himling i entre og bad. - Skyvedørsgarderobe fra Kvik i entre og 1. soverom. Garderobeskapene er fra 2019. - Garderobeskap med slagdører i 2 soverom. Skapene er fra byggeåret. - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. - El. skap med automatsikringer plassert i bod. - Defa billader på 1 parkeringsplass. - Varmekabler i bad og wc. - Radiatorer tilknyttet sentralt varmeanlegg. - Dørtelefon - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en tidstypisk planløsning med god standard. Boligen er i hovedsak gitt tilstandsgrad 1. Kun symptomer med tilstandsgrad 2 og 3 er tatt med i sammendraget. TG 2: Innvendige dører: Bruksslitasje ble registrert. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registreringer. Utstyr for sanitærinstallasjoner: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registrering av svelling på baderommsinnredning. WC: Det ble registrert misfarging på flisfuger. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Overflater på innvendige gulv: Bruksslitasje. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Skap og reoler: Bruksslitasje på de eldste skapene. Skyvedør på 1 soverom gikk tregt på befaringstidspunktet. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registreringer på de eldste skapene. TG 3 Bad: Det ble registrert perforeringer i vegger i dusjsonen, perforeringene må tettes. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registreringer. Innvendige gulv: Parkett og fliser i bad og WC. Innvendige vegger: Malt og fliser i bad og WC. De malte overflate ble fornyet i 2020. Innvendig himling: Malt. Overflatene ble fornyet i 2020. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører. Dørene er fra byggeåret. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralt varmeanlegg. Varmekabler i bad og wc.

Parkering

Det medfølger 2 stk. parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. (Plassene er rett ved siden av hverandre) Defa billader på 1 parkeringsplass. Forøvrig gjesteparkering ihht. til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 07.05.2020
Markedsverdi : 5 800 000,-

Prisantydning

5 800 000,- / Fellesutgifter: 4 839,-

Kr. 4 839,- pr. md. Herav: Garasje kr. 189,- Brensel kr. 998,- Garasje kr. 2 189,- Velforening kr. 609,- Kabel-tv kr. 360,- Felleskostnader kr. 2.494,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabel-TV-abonnement , oppvarming med radiatorer, varmtvann, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold.

Totale kostnader

5 953 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 142 500,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 153 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 953 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 800 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er bygget på såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Drenering forutsettes å være utført ihht gjeldende praksis for byggeåret. Yttervegger i antatt bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig kledd med trepanel. Frittbærende dekker i støpte betongelementer. Takkonstruksjon er flatt tak. Yttertaket er tekket med papp. Betongtrapper i felles oppgang. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret. Balkongdør i isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdøren er fra byggeåret. Entredør som er malt/lakkert. Entredøren er fra byggeåret. Vann og avløpsledninger fra byggeåret. Vannskap er plassert i himling i bad. Se forøvrig informasjon i vedlagte takst.

Arealer

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm Primærarealene består av: 3. Etasje: Entré, bad, kjøkken/stue, 3 soverom og wc. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 994 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen og beplantning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.