Haukåsen 8D, 1448 Drøbak

Solgt

Drøbak - Lys, pen og gjennomgående leilighet med stor terrasse. Skjermet, solrikt og stille i et ettertraktet boligomr

Prisantydning
3 190 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
52 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 190 000,-

kr 3 197 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

11

187

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1984

52 m2

57 m2

52 m2

Fellestomt

9 395 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Haukåsen 8D ligger sydvendt og skjermet til i et ettertraktet og rolig boligområde på Skorkeberg, et område som passer godt for alle aldersgrupper. Busstopp ligger innen kort gangavstand, med avganger til både Oslo, Ås og Ski. Ekspressbuss til Oslo tar ca. 35 min. Fra Haukåsen er det gangavstand (ca. 1,2 km.) til kjøpesenteret Amfi Drøbak City med de fleste servicetilbud. Det er flere barnehager i området. Nærmeste barne- og ungdomsskole er Dyrløkkeåsen som ligger i umiddelbar nærhet. Frogn videregående skole på Måna. I tillegg tilbyr Drøbak Montessori et undervisningsalternativ for barn og ungdom i alderen 3-15 år På Dyrløkke er det også flere treningssentere, frisør mm. Øvrig servicetilbud finnes i Drøbak sentrum (ca. 2,5 km) som blant annet tilbyr forskjellige interiør- og klesbutikker, kafeer, bakerier, restauranter, vinmonopol, kino, kunstgallerier, båthavn og badeparken. .

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 01.
juni,
kl. 13:00-14:00

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Haukåsen 8D,
1448 Frogn

BRA

52 m2

P-rom

52 m2

BTA

57 m2

Innhold

Haukåsen 8D er en 2-roms andelsleilighet beliggende i 2.etasje med overbygd utvendig trappeadkomst. Området er stille og rolig, men med kort avstand til kollektivtransport, skoler, butikker mm. Busstopp ligger innen kort gangavstand, med hyppige avganger til både Oslo, Ås og Ski. Leiligheten fremstår som lys og moderne, med nyeste oppussing fra 2012. Kjøkken og stue ligger i en åpen praktisk løsning, hvor det fra stuen er utgang til sydvendt terrasse på ca. 20 kvm. Leiligheten er gjennomgående, og har dermed lys og sol inn fra begge sider og store deler av dagen. Forøvrig har leiligheten et moderne bad, et romslig soverom, samt et stort kott/klesgarderobe i tilknytting til inngangspartiet. Det er godt med lagringsplass i utvendig bod i bakkeplan. Det medfølger en biloppstillingsplass til leiligheten. Det som spesielt må fremheves med denne leiligheten er den sydvendt verandaen som ligger med et hyggelig utsyn over nabolaget og fantastiske solforhold. En veranda som egner seg like godt på dagtid med soling, som lune kvelder med hyggelige sosiale samlinger. 2.etasje: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom og bod/kleskott. Annet: Utebod på ca. 5,3 kvm.

Standard

Boligen har adkomst via overbygd utvendig trapp, hvor man kommer til et hyggelig overbygd inngangsparti. Inn døren finner du en lys og hyggelig entré med plass for enkel garderobeløsning og et praktisk kott for avlastning av klær eller som bod. Kjøkken Det lyse og praktiske kjøkkenet er fra 2012 og ligger i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen med takhøye skap er fra Ikea og har hvite, glatte fronter. Oppvaskkummen i rustfritt stål, er nedfelt i laminat benkeplate. Det er montert benkebelysning under overskap. Ventilator med avtrekk til kanal. Kjøkkenet har en praktisk utforming som gir god plass til spisebord Stue Boligen har en lys og fin stue med parkettgulv og hvite vegger. Rommet får godt med naturlig lys fra store vindusflater, og en glassdør som leder ut til den sydvendte terrassen på ca. 20 kvm. Uteplassen er en flott forlengelse av stuen på varme dager. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et hyggelig flislagt bad med gulvvarme. Badet er oppgradert i 2006. Rommet er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stor design servant med underskap og speil med innfelt belysning og hyller. Soverom og garderobe Boligen har ett romslig soverom. Soverommet er lyst og trivelig, med stor skyvedørsgarderobe i hele rommets lengde. Boligen har forøvrig meget god lagringsplass i utvendig bod på ca. 5,3 kvm.

Oppvarming

Panelovner Varmekabler

Parkering

Parkering på egen P-plass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Det er ønskelig med overtagelse den 01. Juni 2020.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Heiki Nygård
Takstdato : 03.10.2019
Markedsverdi : 3 065 000,-
Formuesverdi : 640 341,-
Sekundær formuesverdi : 2 305 229,-
Formuesverdi pr. : 01.01.2018

Prisantydning

3 190 000,- / Fellesutgifter: 3 669,-

Kr 3 669,- Felleskostnadene inkluderer: Kapitalrenter kr. 38 Kapitaltvdrag kr. 221 Felleskostnader kr. 3 158 GET kr. 150 Strøm motorvarmer kr. 50

Totale kostnader

3 197 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 197 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 190 000,-

Ligningsverdi

kr 640 341,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm P-rom består av: 2.Etasje: Entrè, bad, stue/kjøkken, og soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 9 395 kvm, Eierform: Fellestomt Eiendommen er skrånende mot øst. Eiendommen er godt opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og asfaltert gårdsplass/internveier.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.