Velkommen til Foss & Co Drøbak

Eiendomsmegler Foss & Co Drøbak er din naturlige eiendomsmegler om du vil selge bolig i området Drøbak, Follo, Frogn og Nesodden.

Gode rådgivere som sikrer en trygg bolighandel

Når du skal selge hjemmet ditt er det mye følelser involvert. Samtidig er det superviktig at du velger en megler som kan lose deg trygt gjennom hele prosessen. Du trenger en god rådgiver som kan faget sitt, for det er mye som skal være på stell – både før og etter visning. Meglerne hos Foss & Co Drøbak har lang erfaring, kan faget sitt og loser deg trygt gjennom hele salget.

Våre meglere har også lang erfaring i hyttemarkedet. Denne kunnskapen kommer deg til gode enten du skal kjøpe eller selge fritidsbolig. Vi bruker vår lokalkunnskap og ferdigheter for å formidle fritidseiendom på en effektiv og trygg måte.

Se video av våre meglere og finn ut hvem du vil snakke med, eller invitere til en gratis og uforpliktende verdivurdering.

Uansett hvem du velger, er du garantert en dyktig rådgiver med engasjement, kunnskap og stålkontroll – og som ikke gir seg før din bolig er solgt til en god pris.
Skal du selge bolig i Ås, Nesodden eller Drøbak? Les mer her


Kontakt oss

Meglere

Stein

Stein Johannessen

Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF

Salg eller verdivurdering?

Vi hjelper deg! Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.