Kaptein Storms vei 31A, 1539 Moss

Solgt

BUD MOTTATT!! Svært velholdt 3(4)-roms leilighet på bakkeplan - Garasjeplass - 2 overbygde utplasser - Rolige omgivelser

Prisantydning
2 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
89 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 200 000,-

kr 3 172 960,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3002

3

2969

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Borettslag

2008

92 m2

89 m2

2

Fellestomt

5 988 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger på idylliske Sjøhagen som ligger mellom Moss og Son. Området er meget barnevennlig med både barnehage og barneskole rett i nærheten. Badestrand på Kulpe ligger kun få minutter unna leiligheten. Til Son sentrum er det kun noen få kilometer og her finner du koselige kafeer, restauranter, butikker, spahotell, gamle skipperhus og trange gater. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt gjennomføre ved nærbutikkene Kiwi og Rema 1000. Større shoppingmuligheter er det på Mosseporten ved den sydlige avkjøringen fra E6 til Sjøhagen. Det er kun 10 minutter til Kambo stasjon hvor toget tar deg inn til Oslo S på 43 minutter og til Moss sentrum på 6 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kaptein Storms vei 31A,
1539 Moss

BRA

92 m2

P-rom

89 m2

Innhold

Velkommen til Kaptein Storms vei 31A! Særdeles veldholdt 3 (4)-roms andelsleilighet som ligger i et attraktiv og rolig boligområde. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med trappefri adkomst, markterrasse med fin og skjermet beliggenhet. Det er også en hyggelig uteplass ved inngangspartiet. Leiligheten har en hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn med fliser på gulv. Her er det også en praktisk bod. Videre er det to soverom av god størrelse. Stor og god stue med peisovn og store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og utgang til terrasse og hage. Fra stuen er det delvis åpen løsning mot et lyst og pent kjøkken. Det er mulighet til å ta deler av stuen til det 3. soverommet. Leiligheten har et pent bad med fliser på gulv og vegger med varmekabler. 1. Etasje: Romslig flislagt entré/Hall - Flislagt bad/Vaskerom - Stor stue med vedovn og mulighet for å etablere soverom 3 i del av stue - Kjøkken - Bod/Teknisk - 2 soverom Bod: Boligen disponerer en utvendig bod i rekke på ca. 5 kvm merket «A». Boden ligger rett utenfor inngangspartiet. Garasje: Andelen eier egen garasjeplass i felles garasjerekke med areal ca. 17 kvm.

Standard

Kjøkken: Lyst og velholdt kjøkken fra byggeår. Kjøkkeninnredningen har hvit slette fronter med laminat benkeplate. Videre er det dobbel oppvaskkum med 1 greps blandebatteri, stengeventil for oppvaskmaskin og fliser mellom benkeplate og overskap. Det er også kjøkkenventilator med belysning. Ellers er det frittstående kjøl/fryseskap og komfyr og underbygget oppvaskmaskin. Bad & Vaskerom: Pent bad med fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med dusjnisje, opplegg for vaskemaskin, toalett, baderoms innredning med servant og speil, ekstra innredning med benk- og skapplass. Avtrekk via balansert ventilasjon. Overflater generelt: Alle innvendige overflater er svart velholdte og bærer preg av forsiktig bruk. Vegger: Malt miljøstrie og fliser. Gulv: Parkett og fliser. Himling: Slettmalte flater.

Oppvarming

- Varmekabler i entré/hall, bad/vaskerom og stue/kjøkken. - Peisovn på stue. - Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass i felles garasjerekke. Forøvrig gjesteparkering.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 15.05.2020
Verdi adkomstdokument: kr. 2.211.012,-

Prisantydning

2 200 000,- / Fellesutgifter: 9 198,-

Kr. 9.198,- pr. mnd. Felleskostnader inkluderer bl.a.: Kommunale avgifter, tv/internett via GET, drift og vedlikehold, eiendomsskatt, betjening av fellesgjeld, forsikring av bygninger, forretningsførsel/revisjon, kostnad eiendom/lokale, m.m.

Totale kostnader

3 172 960,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 200 000,- (Prisantydning) 965 100,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 165 100,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 172 960,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 200 000,-

Ligningsverdi

kr 834 695,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Borettslag i småhusbebyggelse med totalt 24 andeler.

Arealer

- Primærrom: 89 kvm - Bruksareal: 92 kvm - Sekundærrom: 3 kvm (bod) Leiligheten disponerer i tillegg bod på ca. 5 kvm og garasje med plass for 1 bil ca. 17 kvm i felles garasjerekke. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.