Selge bolig

Skal du selge bolig? Våre meglere har lang erfaring og strekker seg langt for å få best pris for din bolig. På alle våre kontorer har vi eiendomsmeglere med lokal tilknytning som kjenner markedet og finner den riktige kjøperen for din bolig. Det sørger for en trygg og effektiv handel for deg og din kjøper.

Boligsalg i trygge hender

Når du skal selge bolig, er det viktig å finne en megler du føler du kan stole på at vil gjøre best mulig jobb for din bolig. Vi er med deg hele veien fra god markedsføring av boligen og den viktige visningen til budrunde og kontraktinngåelse. For å jakte den høyeste salgsprisen følger vi opp bud og budgivere, mens du kan lene deg tilbake og bli oppdatert av oss. Våre meglere tar seg av det formelle som tinglysning, innfri heftelser og sørger for at kjøpesummen blir utbetalt på riktig måte til rett tid.

Hva koster det å selge en bolig?

Når du skal selge bolig, er det kostnader knyttet til det. Kostnadene dekker blant annet innhenting av informasjon fra kartverket og forretningsfører, men også tjenester som oppsett og trykk av prospekt, markedsføring, visning og håndtering av oppgjør. Pris på våre meglertjenester avtales for hvert enkelt tilfelle. Her kan du se vår veiledende prisliste.

Hva er boligen verdt? Vi kan hjelpe deg og tilbyr gratis verdivurdering av din bolig. Les mer om verdivurdering av bolig her. 

Gratis verdivurdering ved salg av bolig

Vurderer du å selge boligen din? Vi tilbyr gratis verdivurdering til alle som ønsker å selge boligen sin. Den er helt uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en av våre dyktige eiendomsmeglere. Ta kontakt med oss for gratis verdivurdering i dag.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.