Ønsker du å jobbe hos oss?

Er du en erfaren Eiendomsmegler med et ønske om å jobbe i et selskap hvor hovedfokuset er salg av bolig, og ikke salg av bank- og forsikringsprodukter?

Eller er du en fullmektig som ønsker å komme raskt frem, fremfor å jobbe som assistent til en erfaren megler?

Ønsker du muligheten til å kanskje bli medeier, og ha muligheten til å utvikle din egen arbeidsplass? Ja, da kan Foss & Co være det rette stedet for deg.

Vi ønsker en Eiendomsmegler som er strukturert, fremoverlent og har ambisjon om å utvikle seg selv innenfor faget. Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan bli bedre kjent.

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Om oss

Foss & Co har erfaring med eiendomsmegling, næringsmegling og prosjektsalg siden 1985. Vi består av seks meglerkontorer med erfarne eiendomsmeglere som alle har lokal tilknytning og solid kunnskap om sitt marked, samt ett næringsmeglingskontor. Siden starten har vi opparbeidet oss en solid kompetanse som kommer både våre selgere og kjøpere til gode. Vår visjon er å tilby de beste eiendomsmeglerne langs Oslofjorden og mot svenskegrensen på Østlandet.

Vi er privateid og er dermed ikke tilknyttet noen bank eller finansinstitusjon. Derfor holder vi oss til det vi kan, og driver ikke med låneformidling og salg av forsikringer utover boligselger- og boligkjøperforsikring.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.