Sulerudveien 101, 1914 Ytre enebakk

Solgt

Stor og meget innholdsrik enebolig med flott utsikt i landlige omgivelser. Kort vei til Lyseren.

Prisantydning
4 950 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
239 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 950 000,-

kr 5 089 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3028

82

98

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1964

271 m2

239 m2

4

Eiet tomt

1 077 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Høyt og solrikt beliggende eiendom med flott utsikt over landbruksarealer og eneboliger. Boligen ligger i et etablert boligområde ca 4,5 km til Ytre Enebakk sentrum som har barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker og apotek. Det er gode rekreasjonsmuligheter med natur og skogsområder like utenfor døren, kort vei til Lyseren strandpark og bademuligheter i Lyseren og Vågvannet. Meget flotte turmuligheter både på sommer og vinterstid. Tomten ligger vestvendt, og har god tilgang til sol og lys.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sulerudveien 101,
1914 Ytre enebakk

BRA

271 m2

P-rom

239 m2

Innhold

Innholdsrik enebolig med underetasje bygget 1964 som senere er blitt tilbygget mot vest med stue og balkong 1 etg og 2 soverom, entre, hall og bad u-etg. Tilbygg er fra 1985. Underetasje har også garasje. Eier har pusset opp 2 soverom og byttet 2 vinduer samt gulv på 2 sov i underetasje. Ellers holder boligen en normal standard fra 1985 på innredninger og utstyr og det må påregnes noe oppgraderinger innvendig og utvendig. Boligen inneholder følgende: Underetasje: Entré, hall m/trapp, bad, vaskerom, bod 1, bod 2, bod 3, garasjerom, 2 soverom. Underetasje har også garasje. 1. etasje: Entré, gang, kjøkken, spisestue, stue, kontor, bad, wc, 2 soverom. Utestue - 9 kvm: Takoverbygget uterom er oppført oppå terrassegulv med 3 vegger og tak. Det er laget benker langs med vegger. Grillhytte - 8 kvm: Grillhytte oppført på støpt plate med varmekabler, enkel maskinlaft vegger og spist tak tekket med rupanel og takshingel, det er benker langs med vegger og grill/bålplass i midten. Overbygget balkong mot vest på 15 m² med tilgang via balkongdør stue. Det er også terrasse på øst og sydside av bygning på ca 80 m² denne har tilgang via trapp i terreng, dør fra kontor og dør fra entréen i 1 etg.

Standard

Eier har pusset opp 2 stk soverom og byttet 2 stk vinduer samt gulv 2 sov underetasje, ellers holder boligen en normal standard fra 1985 på innredninger og utstyr og det må påregnes oppgraderinger innvendig og utvendig. Innvendige overflater: Gulv stue og 2 stk soverom med parkett, malt tregulv spisestue og entre u-etg, fliser kjøkken og entre, laminat på gang 1 etg og 2 stk soverom u-etg. vinylbelegg på entre 1 etg og vaskerom u.etg. Vegger med malt panel, smartpanel og tapet. Himlinger/tak med takess (malte plater) , lakkert panel og malt panel. Kjøkken: Hvitmalt innredning med profilerte fronter, det er benkeplater i laminat med nedsenket benkebeslag med skyllekum og oppvaskkum. Plass og opplegg for oppvaskmaskin. Plass til komfyr med ventilator over. Det er fliser mellom over og underskap. Underetasje / Bad: Pent, flislagt bad som er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med buede glassvegger og dusjgarnityr og blandebatteri på vegg. Stor baderomsinnredning på 2,4 meter med profilerte bjørk-laminat dører. Det er høyskap på siden og underskap med dobbelt servantbeslag overskap og speil med lys. Varmekabler. Naturlig avtrekk via ventil i vegg. 1. etasje / Bad: Badet er innredet med fliser på gulv og våtromsplater/ respatex på vegger. Rommet er innredet med baderomsinnredning på 90 cm med underskap med heldekkende servantplate, overskap og speil med lys. Badekar. Varmekabler. Rommet ventileres via naturlig avtrekk med ventil i vegg. Underetasje / Vaskerom: Gulv er belagt med vinylbelegg med oppbrett på vegg. Vegger med malt murpuss, og malte plater. Det er plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, skyllekar på vegg. Det er laget trapper mot vegg til krypkjeller, antar at det kan være fjell under disse. Høydeavsatser/trapping brukes i dag til plass for tørketrommel. Bruksslitasje på belegg. Rommet ventileres via naturlig avtrekk med ventil i vegg.

Oppvarming

Boligen varmes opp med luft til luft varmepumpe montert i stue, vedovn i hall u.etg og peiser i stue og spisestue. el-panelovner og varmekabler i gulv bad. Fujitsu varmepumpe montert i stue 2018. Pipe i tegl på eldste del og pipe i leca tilbygget del. Disse er helbeslått over tak. Det er åpen peis i spisestue og peis i stue samt vedovn i hall underetasje. Det er i tillegg parafinovn i gang, denne er ikke i bruk. Det er skader på sokkel omramming til peis i stue, her er det også sprekker i murpuss pipe. Åpen peis i spisestue har ikke gnistfang(ubrennbar plate ) på gulv foran ilegg til ovn. Det er krav til 30 cm til brennbart foran vedovn litt avhengig av ovns-type og plassering.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Formuesverdi : 1 097 248,-
Sekundær formuesverdi : 3 950 093,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Prisantydning

4 950 000,-

Totale kostnader

5 089 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 139 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 089 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 950 000,-

Ligningsverdi

kr 1 097 248,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen er bebygget med enebolig med underetasje. Bolig bygget 1964 , påbygget 1984. Omkringliggende bebyggelse er eneboliger.

Arealer

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 271 kvm P-rom kommentar: Underetasje: Entré, hall m/trapp, bad, vaskerom, 2 soverom 1. etasje: Entré, gang, kjøkken, spisestue, stue, kontor, bad, wc, 2 soverom Bruksareal 1. etasje: 158 kvm Bruksareal u.etg: 103 kvm. Takhøyde i bod før vaskerom og vaskerom er 1,9 meter. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 077 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 1077,4 m². Tomten er skrånende mot vest og er opparbeidet med plenarealer, naturtomt , terrasser og singlet gårdsplass. Eiendomsgrense er usikker, jfr. kommunens opplysninger. Gammel skylddelingsforretning oppgir areal 857 kvm, og det tas forbehold om at eksakt tomtestørrelse er usikkert.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.