Bråtengrenda 86, 1914 Ytre enebakk

Solgt

Visningen avlyst - privatbud akseptert

Prisantydning
3 250 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
77 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 250 000,-

kr 3 345 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3028

93

420

11

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2017

82 m2

90 m2

77 m2

2

Eiet tomt

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget rolig og barnevennlig beliggenhet på Østmarkskollen på et nyere boligfelt i Ytre Enebakk, som ligger på grensen til Østmarka. Fra boligen har du nærhet til skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Det er kort gangavstand til nærbutikk, Kiwi og til Vågsenteret med butikker, post i butikk, vinmonopol og alt annet man trenger. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Ski et bredt og variert utvalg av fasiliteter som shoppingsenter, byggevarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, serveringssteder m.m. Ytre Enebakk byr på nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Gangavstand til Vågvann med flotte kano-, bade- og fiskemuligheter. Nærområde har et godt og variert fritidstilbud med flere forskjellige idrettslag og foreninger. Her har du jeger- og fiskeforening, skøytebane på Driv plassen, Vannskisenteret og Østmarka Golfklubb med flott 18 hulls golfbane. Fra området går det lysløyper og turstier som er koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka. Inntil boligområdet ligger det to fotballbaner, et moderne friidrettsanlegg og Mjærhallen med håndball- og tennisbaner. Fra Ytre Enebakk har du enkel adkomst til mange tettsteder i området. Det er kun 15 minutters kjøretid til sentrum av Ski, halv time til Oslo og en time til Gardermoen. Det er ca. 10 minutters gange til nærmeste bussholdeplass med gode forbindelser til Oslo, Ski og Lillestrøm. Det er godt utbygde gangveier som sikrer trygge skoleveier. Nærmeste barnehage er Østmarkskollen barnehage og ligger kun 500 m fra boligen. Det er ca. 12 minutters gange til Ytre Enebakk barneskole (ca. 1 km fra eiendommen) og ca. 11 minutter til Mjær ungdomsskole (ca. 0,9 km fra eiendommen). Enebakk kommune har flere private og kommunale barnehager og det er flere lekeplasser i nærområde. Nærmeste videregående skole ligger i Ski.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 22.
september,
kl. 17:30-18:30

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bråtengrenda 86,
1914 Ytre enebakk

BRA

82 m2

P-rom

77 m2

BTA

90 m2

Innhold

2. etasje: Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue og teknisk rom. Øvrig: Utvendig bod på ca. 5,5 m2 i eget bygg.

Standard

Innbydende og lys entré innredet med romslig skyvedørsgarderobe med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass ved kjøkkensonen. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Koselig peisovn som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen på ca. 10 kvm, med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med lyse slette fronter, i kontrast til mørke veggoverflater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg og plass til oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittståendekjøleskap. Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og håndholdt dusjarmatur, vask med underskap og det er både plass og opplegg for vaskemaskin. Downlights montert i himlingen. Rommet ventileres via ventil som er tilkoblet balansert ventilasjon. Leiligheten har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap. For øvrig disponerer leiligheten et teknisk rom med lagringsplass. Her er varmtvannsbereder på 200 liter plassert.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Peisovn i stue. Varmekabler på bad.

Parkering

Hver seksjonseier disponerer en stk parkeringsplass. Ellers parkering på anviste gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Progressum Oslo AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 10.09.2020
Formuesverdi : 809 075,-
Sekundær formuesverdi : 2 912 669,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 250 000,- / Fellesutgifter: 1 560,-

Kr 1 560,- I felleskostnader inngår bl.a. forsikring på eiendommen, strøm i fellesområder, snørydding, forretningsførsel, kabel-TV med 10 Mbit bredbånd fra GET, med mer.

Totale kostnader

3 345 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 95 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 345 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 250 000,-

Ligningsverdi

kr 809 075,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert småhusbebyggelse. Denne boligen ligger i 2. etasje i en 4-mannsbolig.

Arealer

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm P-rom kommentar: Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 4.381,4 m2. Tomten er hovedsakelig flat og er opparbeidet med plen og beplantning. Asfalterte internveier og biloppstillingsplasser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.