Tømmerveien 3 C, 1407 Vinterbro

Solgt

Kjedet enebolig med stor og solrik terrasse med fin utsikt! Barnevennlig boligfelt på Vinterbro. Garasje.

Prisantydning
4 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
108 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 850 000,-

kr 4 986 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3021

113

89

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1995

113 m2

122 m2

108 m2

3

Eiet tomt

5 475 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Kjedet enebolig beliggende på et barnevennlig boligfelt som egner seg godt for barnefamilier, etablerere og husdyreiere. Det er gangavstand til Nordby barne- og ungdomsskole. I tilknytning til skolen er det et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. I tillegg er det kort avstand til en stor gressbane og kunstgressbane på andre siden av Askehaugveien. Det er flere barnehager i nærområdet hvorav den nærmeste er Orrestien Barnehage (200 meter). Det er kun 200 meter til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger til Vinterbro senter (hvert 15. minutt), samt Ytre Enebakk og Ski to ganger i timen. Fra Vinterbro/Sjøskogen (ved Nessetveien) går det buss hvert 10. minutt til Oslo! Hvis du ønsker å kjøre så er det i vanlig trafikk ca. 25 minutter til Oslo sentrum. Vinterbro senter er et veldig flott senter med diverse klesforretninger, butikker, matbutikker, vinmonopol, spisesteder/kafeer, treningssenter m.m. Du kommer deg raskt til Breivoll Badeplass ved hjelp av enten sykkel eller bil. På Breivoll finner du flere strender, gressplener, kafé og Nesset kiosk hvor du kan nyte Norges største softis! Er du glad i å gå på tur og nyte naturen? Du har mange fine turområder i nærområdet enten du foretrekker å gå, løpe eller sykle. Jeg kan også nevne at du fra Breivoll kan følge kyststien til Sjødal i Oppegård. Med bil har du ca. 10 minutter til Ski storsenter med trivelige gågater, restauranter, offentlige kontorer og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, treningssenter, flerkino, bibliotek, bowlinghall m.m.

Adkomst

Fra Toveien svinger du av til Tømmerveien i rundkjøringen, boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 23.
november,
kl. 17:00-18:00

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tømmerveien 3 C,
1407 Vinterbro

BRA

113 m2

P-rom

108 m2

BTA

122 m2

Innhold

1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken og kott under trapp. 2. etasje: Gang/trapperom, tv-stue, toalettrom, soverom og bod. Sportsbod på 6 kvm. Garasje i rekke.

Standard

Hyggelig, takoverbygd inngangsparti med inngang til sportsbod på ca. 5 kvm. Entré med flislagt gulv har plass til klesoppheng, og videre innover i gangen er det plass til evt oppbevaringsmøbler eller garderobe. Åpen stue- og kjøkkenløsning som har flislagt gulv og hvor det er varmekabler, det er også varmekabler i gangen. Rommet har utgang til den solrike terrassen som forlenger stuen på solfylte sommerdager. Lekkert Epoq kjøkken fra 2015 med lyse fronter og godt med oppbevaringsplass i takhøye skap. Marmor steinplate med underlimt vask og hvite fliser over benkeplatene. Integrert Miele koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Hvit integrert komfyr og mikro er helt nye. Ventilator over koketopp har et lavt støynivå. Over spisebordet er det et smart lyssystem på skinner hvor de tre henge lampene kan skyves ved større eller mindre bord. Flislagt bad i 1. etasje med varmekabler. Badet har dusjkabinett, toalett og en hvit baderomsinnredning med speil, overskap og to høyskap. Det er opplegg for vaskemaskin. Det er totalt tre gode soverom i boligen som er fordelt med to i 1. etasje og et i 2. etasje, i tillegg er det en romslig tv-stue i 2. etasje. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe med en speildør. Soverommet i 2. etasje har en praktisk, plassbygd skyvedørsgarderobe med speildører. Det siste soverommet i 1. etasje har et garderobeskap. Tv-stuen i 2.etasje egner seg godt som barnas egne arena! Toalettrom i 2. etasje er lyst innredet med en hvit servantinnredning med speil over. Det er godt med lagringsplass i kott under trapp på 2 kvm, bod i 2. etasje på 3 kvm, i knevegger i 2. etasje og i utvendig sportsbod på 6 kvm. Stor terrasse som har en fin utsikt mot Nesodden og meget gode solforhold! Det er plass til flere sittegrupper og sene sommerkvelder kan nytes i kveldssolen. Takoverbygd del av terrassen benyttes i dag som oppbevaringsplass, men kan brukes som en hyggelig utestue med varmelamper osv. På forsiden er det en liten gressplen. Velkommen hjem!

Oppvarming

Boligen varmes opp av gulvvarme på bad, gang, stue og kjøkken og luft til luft varmepumpe plassert i stuen, supplert med elektriske ovner og vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og på oppmerkede oppstillingsplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Tømmerveien 1 A Markus

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 13.11.2020

Prisantydning

4 850 000,- / Fellesutgifter: 300,-

Kr 300,- Beløpet dekker vedlikehold på fellesarealer, måking og strøing.

Totale kostnader

4 986 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 986 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 850 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av småhusbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 113 kvm, Bruttoareal: 122 kvm P-rom kommentar: 1. etg: Entré, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken. 2. etg: Gang/trapperom, tv-stue, wc og soverom. 1.Etasje: P-rom: 73 kvm Bra: 75 kvm 2.Etasje: P-rom: 35 kvm Bra: 38 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 475 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Boligens toms er pent opparbeidet med asfaltert inngangsparti, gressplen i forkant av boligen og en stor terrasse mot sydvest. Fellesområdene har asfalterte internveier, parkeringsplasser, gressplener, diverse beplantning og felles lekeplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.