Skolehusveien 19, 1407 Vinterbro

Solgt

Stor og betydelig oppgradert familiebolig i blindvei med umiddelbar nærhet til skole! Solrike og usjenerte uteplasser.

Prisantydning
6 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
192 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 690 000,-

kr 6 872 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

115

31

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1986

194 m2

216 m2

192 m2

4

Eiet tomt

820 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Enebolig med meget attraktiv og usjenert beliggenhet på Vinterbro i blindvei og med umiddelbar nærhet til skole! Boligen er godt skjermet mot innsyn med både gjerde og beplatninger mot skoleområdene til Nordby barne- og ungdomsskole. I tilknytning til skolen er det et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. I tillegg er det kort avstand til en stor gressbane og kunstgressbane på andre siden av Askehaugveien. Det er flere barnehager i Togrenda og på Sjøskogen. Det er kun 300 meter til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger til Vinterbro senter (hvert 15. minutt), samt Ytre Enebakk og Ski to ganger i timen. Fra Vinterbro/Sjøskogen (ved Nessetveien) går det buss hvert 10. minutt til Oslo! Hvis du ønsker å kjøre så er det i vanlig trafikk ca. 25 minutter til Oslo sentrum. Vinterbro senter har blitt et veldig flott senter med diverse klesforretninger, butikker, matbutikker, vinmonopol, spisesteder/kafeer, treningssenter m.m. Du kommer deg raskt til Brevoll Badeplass ved hjelp av enten sykkel eller bil. På Breivoll finner du flere strender, gressplener, kafé og Nesset kiosk hvor du kan nyte Norges største softis! Er du glad i å gå på tur og nyte naturen? Du har mange fine turområder i nærområdet enten du foretrekker å gå, løpe eller sykle. Jeg kan også nevne at du fra Breivoll kan følge kyststien til Sjødal i Oppegård. Med bil har du ca. 10 minutter til Ski storsenter med trivelige gågater, restauranter, offentlige kontorer og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, treningssenter, flerkino, bibliotek, bowlinghall m.m.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skolehusveien 19,
1407 Ås

BRA

194 m2

P-rom

192 m2

BTA

216 m2

Innhold

Underetasje: Hall, bad, vaskerom , omkledningsrom, 3 soverom, kjølerom 1. etasje: Stue, kjøkken, bad, soverom 2. etasje: Trapperom, stue

Standard

Stor og innholdsrik enebolig med en praktisk planløsning som passer en stor familie! Boligen er betydelig oppgradert i 2020 med bla. nye gulvoverflater, malte/nye veggoverflater, nytt bad, vaskerom og kjøkken m.m. En pent opparbiedet steintrapp tar deg til det takoverbygde inngangspartiet. Videre innover i boligen er det en romslig entré/gang med god plass til å montere skyvedørsgarderobe, skap, oppbevaringsmøbler ol. Vaskerommet i underetasjen er moderne og praktisk innredet med skap og benk hvor det er avsatt plass til vaskemaskin. Det delikate og store badet i underetasjen er nylig oppusset. Badet har flislagt gulv med varmekabler og moderne baderomsplater på vegger, samt downlights i taket. Stort dusjhjørne og badekar. En hvit baderomsinnredning med tilhørende speil over. Boligen har totalt fire soverom i tillegg til en loftstue som evt kan brukes som soverom/gjesterom. Tre av soveormmene er plassert i underetasjen og hovedsoverommet i 1. etasje. Alle soverommene har gode størrelse og plass til garderobeskap, et soverom i underetasjen har inngang til walk in closet. Hovedsoverommet i 1. etasje har inngang til eget bad som er flislagt og har dusjhjørne, toalett, downlights og en pen innredning. Stuen har en smart planløsning som er enkel å møblere med sofa innerst i stuen og spisetuen mellom balkongdørene til uteplassene. Rommet har store vindusoverflater som gir naturlig lys til rommet. Midt i rommet er det en pipe med mulighet for å montere vedovn som kan sees fra både sofakroken og spisestuen. Det er plass til en stor spisestue for hele familien og større samlinger. Kjøkkenet har ny innredning fra Kvik som er stilfull og har rikelig med skap-og benkeplass. Det er integrert komfyr. koketopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. På kjøkkenet er det plass til spisebord ved vindu slik at du har et hyggelig utsyn når måltidene inntas. Loftstuen er romslig og kan brukes som barnas egne arena, gjesterom eller kontor m.m. Det er utgang til balkong som har fin utsikt! På loftet er det godt med lagringsplass i knevegger. Den store terrassen med utgang fra stuen er syd- og vestvendt med meget gode solforhold! Her sitter du godt skjermet for innsyn, og det er bygd en utestue som også skjermer for vind. Boligen har balkong både i 1. og 2. etasje som er vestvendt, fra 2. etasje har du meget god utsikt! På siden av boligen mot nord er det en hellelagt uteplass og noe hage. På fremsiden av boligen er det en romslig hage hvor det f.eks kan plasseres en trampoline ol.

Oppvarming

Varmekabler i de fleste rom i underetasje og på bad i 1 etasje. Luft til luft varmepumpe i trappegang opp til 1 etasje.

Parkering

Parkering på singlet gårdsplass, her er det plass til flere biler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Petter Vie
Takstdato : 26.03.2020

Prisantydning

6 690 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

6 872 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 167 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 182 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 872 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 690 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bebyggelse i området består i det vesentligste av småhusbebyggelse

Arealer

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 194 kvm, Bruttoareal: 216 kvm P-rom kommentar: U.Etasje: P-rom: 81 kvm, BRA: 83 kvm 1.Etasje: P-rom: 89 kvm, BRA: 89 kvm 2.Etasje: P-rom: 22 kvm, BRA 22 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 820 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomt med skifer, grus, plen, busker, trær m.m.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.