Skolehusveien 19 b, 1407 Vinterbro

Solgt

Vinterbro -Ny enebolig m/høy standard & solrike uteplasser. Barnevennlig bel. i blindvei og umiddelbar nærhet til skole!

Prisantydning
10 490 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
200 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 10 490 000,-

kr 10 553 670,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

115

70

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2020

228 m2

200 m2

4

Eiet tomt

591 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektert enebolig med meget attraktiv og usjenert beliggenhet på Vinterbro i blindvei og med umiddelbar nærhet til skole! I tilknytning til skolen er det et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. I tillegg er det kort avstand til en stor gressbane og kunstgressbane på andre siden av Askehaugveien. Det er flere barnehager i Togrenda og på Sjøskogen. Det er kun 300 meter til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger til Vinterbro senter (hvert 15. minutt), samt Ytre Enebakk og Ski to ganger i timen. Fra Vinterbro/Sjøskogen (ved Nessetveien) går det buss hvert 10. minutt til Oslo! Hvis du ønsker å kjøre så er det i vanlig trafikk ca. 25 minutter til Oslo sentrum. Vinterbro senter har blitt et veldig flott senter med diverse klesforretninger, butikker, matbutikker, vinmonopol, spisesteder/kafeer, treningssenter m.m. Du kommer deg raskt til Breivoll Badeplass ved hjelp av enten sykkel eller bil. På Breivoll finner du flere strender, gressplener, kafé og Nesset kiosk hvor du kan nyte Norges største softis! Er du glad i å gå på tur og nyte naturen? Du har mange fine turområder i nærområdet enten du foretrekker å gå, løpe eller sykle. Jeg kan også nevne at du fra Breivoll kan følge kyststien til Sjødal i Oppegård. Med bil har du ca. 10 minutter til Ski storsenter med trivelige gågater, restauranter, offentlige kontorer og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, treningssenter, flerkino, bibliotek, bowlinghall m.m.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skolehusveien 19 b,
1407 Vinterbro

BRA

228 m2

P-rom

200 m2

Innhold

Underetasje: Entré, vaskerom, toalettrom, teknisk rom og bod med tilgang utenfra. 1. etasje: Stue og kjøkken. 2. etasje: 4 soverom, garderoberom, 2 bad, loftstue og bad.

Standard

Prosjektert enebolig med høy standard og lave omkostninger! Boligen leveres med malte vegg- og takoverflater, parkett/laminat på gulvoverflater og hvite innerdører. Flislagte bad, toalettrom og fliser på gulv i entré. Boligen har en god planløsning hvor de sosiale rommene er adskilt fra soveromsseksjonen som er plassert i 2. etasje. Fra carport kommer du inn i en romslig entré som har inngang til både vaskerom og toalettrom. På vaskerommet er det en praktisk skyvedør foran teknisk avdeling som også gir oppbevaringsplass. I hovedetasjen har du en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 85 kvm! Boligen vil leveres med et kjøkkenet til en verdi på inntil 180.000,-. Vedlagt er illustrerte forslag, og en kan selv velge hvilket kjøkken man ønsker. Pris utover kr. 180.000,- dekkes av kjøper. Stuen har vedovn med stålpipe. Fra hovedetasjen er det utgang til sydvendt hage. I 2. etasje finner du fire gode soverom med garderobeskap hvorav hovedsoverommet har inngang til eget bad og walk in closet. Hovedbadet i 2. etasje har badekar og dusjhjørne. Loftstue med utgang til vestvendt terrasse. Du har mulighet til å påvirke farge- og materialvalg hvis du kjøper tidlig i byggeprosessen. Mulighet for egeninnsats, ta kontakt for mer informasjon.

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmekabler i gulv på bad, toalettrom og entré. Supplert med vedfyring.

Parkering

Parkering i carport og på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

10 490 000,-

Totale kostnader

10 553 670,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

10 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 63 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 553 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 10 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av enebolig-, og tomannsboligbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 228 kvm P-rom kommentar: U.Etasje: P-rom: 20 kvm Bra: 32 kvm 1.Etasje: P-rom: 92 kvm Bra: 92 kvm 2.Etasje: P-rom: 85 kvm Bra: 85 kvm Arealet er estimert fra byggetegninger og de faktiske arealene kan variere. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens tegnede bruk.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 591 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomt er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og singlet gårdsplass samt carport. Skrånende terreng hvor det er trapp på siden av boligen opp til hagen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.