Skolehusveien 19 b, 1407 Vinterbro

Solgt

Vinterbro - Må sees! Ny, lekker enebolig m/høy standard og god planløsning. Beliggende i blindvei.

Prisantydning
9 950 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
200 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 9 950 000,-

kr 10 039 370,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

115

70

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2020

228 m2

200 m2

4

Eiet tomt

591 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Enebolig med meget attraktiv og usjenert beliggenhet på Vinterbro i blindvei og med umiddelbar nærhet til skole! I tilknytning til skolen er det et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. I tillegg er det kort avstand til en stor gressbane og kunstgressbane på andre siden av Askehaugveien. Det er flere barnehager i Togrenda og på Sjøskogen. Det er kun 300 meter til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger til Vinterbro senter (hvert 15. minutt), samt Ytre Enebakk og Ski to ganger i timen. Fra Vinterbro/Sjøskogen (ved Nessetveien) går det buss hvert 10. minutt til Oslo! Hvis du ønsker å kjøre så er det i vanlig trafikk ca. 25 minutter til Oslo sentrum. Vinterbro senter har blitt et veldig flott senter med diverse klesforretninger, butikker, matbutikker, vinmonopol, spisesteder/kafeer, treningssenter m.m. Du kommer deg raskt til Breivoll Badeplass ved hjelp av enten sykkel eller bil. På Breivoll finner du flere strender, gressplener, kafé og Nesset kiosk hvor du kan nyte Norges største softis! Er du glad i å gå på tur og nyte naturen? Du har mange fine turområder i nærområdet enten du foretrekker å gå, løpe eller sykle. Jeg kan også nevne at du fra Breivoll kan følge kyststien til Sjødal i Oppegård. Med bil har du ca. 10 minutter til Ski storsenter med trivelige gågater, restauranter, offentlige kontorer og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, treningssenter, flerkino, bibliotek, bowlinghall m.m.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skolehusveien 19 b,
1407 Vinterbro

BRA

228 m2

P-rom

200 m2

Innhold

Underetasje: Entré, vaskerom, toalettrom, teknisk rom og bod med tilgang utenfra. 1. etasje: Stue og kjøkken. 2. etasje: 4 soverom, garderoberom, 2 bad, loftstue og bad.

Standard

Rålekker enebolig med høy standard og lave omkostninger! Boligen har en god planløsning over tre plan med flott utsikt, og er innredet i delikate farger og stilfulle detaljer. Gulvene har fliser og parkett. Entré har flislagt gulv med varmekabler, downlights i taket og god plass til garderobeskap eller lignende. Det er også inngang til vaskerom og teknisk rom med flere oppbevaringsmuligheter. Fra entré er det praktisk inngang til et toalettrom som har en hvit servant med tilhørende overskap med speil. Den stilfulle trappen tar deg opp i boligens sosiale rom - stuen og kjøkkenet på hele 85 kvm! Det er store vindusflater som gir naturlig lys til rommet og en fin utsikt over jordarealer hvor det er stor sannsynlighet for å kunne nyte dyrelivet rett utenfor. Den store stuen og spisestuen passer godt for både store og små familier, og du kan enkelt ha et langbord ved større anledninger. Fra rommet er det to utganger til terrassen og hagen, en på kjøkkenet og en fra stuen. Disse er øst, og sydvendt med gode solforhold. Det lekre kjøkkenet er fra Drømmekjøkken og har høy kvalitet med praktiske løsninger som enhver vil sette pris på. Innredningen har stein benkeplate, praktiske stikontaktløsninger, nedfelt oppvaskkum og koketopp med ventilator. Kjøkkenøyen som er vendt mot stuen gjør at du ved selskapelige anledninger også deltar mens du lager mat, i tillegg til at det er barløsning med sitteplasser. Det er godt med skap- og skuffplass på begge sider av kjøkkenøyen, det er til og med skap innenfor krakkene. I den øverste etasjen finner du alle de fire soverommene, praktisk plassert i nærheten av hverandre. Hovedsoverommet har en behagelig og eksklusiv farge på veggene, rommet har inngen til eget walk in closet og eget bad. Badet er flislagt med varme i gulv, downlights i taket, dusjhjørne, toalett og en hvit baderomsinnredning med tilhørende speil over. Hovedbadet er flislagt med varme i gulvene. Badet har dusjhjørne med mosaikkfliser på gulv, plassbygd hylle og innsvingbare dører. Det er i tillegg badekar. En romslig baderomsinnredning med tilhørende speil over. Tv-stuen har en god størrelse med et kontorhjørne og utgang til vestvendt balkong hvor en fantastisk utsikt og den siste kveldssolen kan nytes! Rett utenfor inngangsdøren er det en carport med inngang til sportsbod, i tillegg til at det er god plass til flere biler på gårdsplassen, og asfaltert plass ved innkjørsel. Velkommen hjem!

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmekabler i gulv på bad, toalettrom og entré. Supplert med vedfyring.

Parkering

Parkering i carport og på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

9 950 000,-

Totale kostnader

10 039 370,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

9 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 11 400,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 89 370,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 039 370,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 9 950 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av enebolig-, og tomannsboligbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 228 kvm P-rom kommentar: U.Etasje: P-rom: 20 kvm Bra: 32 kvm 1.Etasje: P-rom: 92 kvm Bra: 92 kvm 2.Etasje: P-rom: 85 kvm Bra: 85 kvm Arealet er estimert fra byggetegninger og de faktiske arealene kan variere. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens tegnede bruk.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 591 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomt er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og singlet gårdsplass samt carport. Skrånende terreng hvor det er trapp på siden av boligen opp til hagen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.