Markusløkka, 1407 Vinterbro

Solgt

Vinterbro - Nye leiligheter og tomannsboliger med kort avstand til Bunnefjorden, Vinterbro senter, buss m.m.

Prisantydning
4 850 000,-
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 850 000,-

kr 4 880 690,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

113

3

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Selveier

118 m2

3

Fellestomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligene er beliggende innerst i en blindvei, slik at området egner seg godt for barnefamilier og folk i alle aldre. Det er kort gangavstand til bussholde plass med hyppige avganger til Oslo og Drøbak, i rushtiden går bussen hvert 10. minutt. For deg som kjører til jobben, og den befinner seg i Oslo og omegn kan det nevnes at det er enkel adkomst til motorvei, og kun ca. 20 minutter med bil til Oslo. På solrike sommerdager anbefales det å gå den korte turen bort til Nesset hvor du kan kjøpe norges største softis, bade i Oslofjorden på Breivoll badeplass eller gå en tur i de flotte omgivelsene. Vinterbrosenteret er ca. 5 minutter med bil fra boligene, her finner du bla. treningssenter, restauranter og spisesteder, matbutikker, vinmonopol og diverse klesbutikker m.m. Det er trygg gangvei helt frem til barne- og ungdomskole på Nordby, og det er kort avstand til flere barnehager. Vinterbro har et bredt tilbud av idrett med svømmehall, utendørs fotballbaner, idrettshall m.m.

Adkomst

Fra Askehaugveien tar du av til Markusløkka, deretter svinger du inn på vei til høyre som går til boligfeltet.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Markusløkka,
1407 Vinterbro

BRA

118 m2

Innhold

Entré/gang, 2 bad, vaskerom/bod, tre soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Standard

Prosjektet betår totalt av 16 enheter, hvorav 12 leiligheter i firemannsboliger og to 1/2 part av tomannsboliger. Hus nr 1. består av fire leiligheter på ca. 70 kvm med to soverom. Hus nr. 2 og 3 består av fire leiligheter på ca. 73 kvm med tre soverom. Hus nr. 4 og 5 består av 2 stk 1/2 part av tomannsboliger på 118 kvm. Boligene leveres i henhold til Tek10 og har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige og med god standard og inneholder blant annet følgende: -Hvite innerdører -Vegger og tak leveres ferdig malt -3-stavs parkett -Balansert ventilasjon med varmegjenvinning -Sentralstøvsuger -Parkering i carport/garasje Gulvoverflater 3-stavs eikeparkett i sute, kjøkken og soverom. Fliser i entré, bad/wc og vaskerom/teknisk rom. Veggoverflater Sparklet og malte veggoverflater i alle rom, med unntak av bad/wc som har hvite fliser på vegg. Kjøkken For tomannsboligene blir det utlevert verdisjekk på kr. 100.000,- som kan brukes til kjøkkeninnredning og garderobe. Bad Tomannsboliger: Bolig 1: To bad som leveres som baderomskabin med hvite blanke fliser på vegg 30x60 cm, og på gulv leveres det 60x60 cm fliser i beige. I dusjsonen leveres det moasikkfliser, og rett dusjdører i dusjsonen på 90x90 cm. Veggmontert toalett med dempesete. Servantskap 60 cm med tilhørende veggspeil. Bolig 2: Et bad som baderomskabin i underetasjen (beskrivelse som over) og bad i 2. etasje leveres flislagt med 30x60 fliser på gulv og 30x60 fliser på vegg. Flisene som leveres som standard er grå, med mulighet for å velge beige eller svart. . Veggflisene leveres i hvitt med enten blank eller matt utførelse. Varmekabler i gulvene og nedsenket dusjsone på 90x90 cm med mosaikkfliser og rette glassdører. Hvit høyglans 90 cm innredning fra Vikingbad med servant og speil m/ LED og stikk. Veggmontert toalett med dempesete. Vaskerom leveres med 30x30 fliser på gulv og malte gipsplater på vegger, uten innredning. Listverk leveres behandlet fra fabrikk og vil ha synlige spikerhoder. Fuging ved listverkets overgang til vegg, tak og gulv inngår ikke i leveransen. Innerdører leveres ferdig overflatebehandelt med flat terskel. Døren leveres med låskasse og vrider. Alle dører mellom entré/gang og stue samt alle tofløyede dører leveres m/glass. Alle terskler leveres i eik farge. Balansert ventilasjon i alle enheter. Veranda leveres i henhold til tegning, og utføres i impregnert materiale med terrassebord av 20x120mm. Veranda inntegnet på plate på mark/terrasse på bakkeplan er ikke en del av leveransen, men kan kjøpes som tilvalg. Ytterdør leveres med dørblad på 78 mm tykkelse med ferdig overflatebehandlet karm og forsikringsgodkjent lås og håndtak. Det gjøres oppmerksom på at at illustrasjoner og plantegninger kan avvike noe. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. For eventuelle tilvalg se tilvalgsbrosjyre.

Oppvarming

Leilighetene leveres med varmekabler på bad og entre, samt pipe med mulighet for vedovn. Toamnnsboligene leveres med varmekabler på badvaskerom, entre og vedovn i 2.etasje.

Parkering

Parkering i carport medfølger, ellers blir det parkering på anviste gjesteplasser. Det vil være opplegg for el-bil.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Boligene estimeres innflyttingsklare 4. kvartal 2021.

Prisantydning

4 850 000,-

Størrelsen på felleskostnader er foreløpig ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Erfaringsmessig vil felleskostnader beløpe seg til ca. kr 35,- per kvm BRA/mnd. Felleskostnader skal dekke blant annet felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei mv. Kostnader for TV/Internett er ikke inkludert i estimatet ovenfor.

Totale kostnader

4 880 690,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Tilskudd sameiet) 24 520,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 30 690,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 880 690,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 850 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Grunn Boligene vil ha sålefundament for bærende bygningsdeler. Støpt betonggulv med isolasjon, radonmembran og radonbrønn. Fiberpuss over terreng, grunnmurplate av plast med knaster under terreng, grunnmurselementer 350 mm og ubehandlede gipsplater. Det vil bli lektet ut for skjult EL-anlegg. Vegger Oppbygging av utvendig vegg vil bestå av kledning, utlekting for lufting av kledning, vindtettplate og vindsperreduk, bindingsverk 36*198 mm og 200 mm mineralull. Kledning vil leveres i fargekode S 6502-Y. På innside av utvendig vegg vil det være plastfolie som innvendig diffusjonsperre, 50 mm utlekting og mineralull og gipsplate. Tak Yttertakkonstruksjon for takvinkel over 17 grader vil ha betongtakstein, sløyfer og lekter for lufting under takstein, vindsperreduk, impregnert trefiberplate (18 mm) montert på overkant sperrer, sperretak som bærende takkonstruksjon samt stigetrinn opp til pipe og snøfanger. Innsiden av yttertak vil ha mineralull 300 mm, dampsperre, nedforingslekte og gipsplate. Taksten leveres i svart. Bjelkelag Bjelkelag leveres med fuktbestandige sponplater (22 mm) og i våtrom leveres nedsenket bjelkelag. Isolasjon 150 mm, i himling leveres gipsplater på nedforet lekter. Lydbjelkelag I boligrom leveres fuktbestandige sponplater, gips, trinnlydsplater og sponplate. Bjelkelag med isolasjon 300 mm. Nedlekting med lydbøyler og to lag gipsplater i himling. For mer informasjon se leveransebeskrivelse.

Arealer

Bruksareal: 118 kvm P-rom kommentar: Entré/gang, 2 bad, vaskerom/bod, tre soverom, kjøkken og stue. Bra: 118 kvm Arealet er kun stipulert og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt Størrelse: 7974 kvm, det vil i tillegg opprettes et sameie for felles vei/innkjørsel på ca. 700 kvm hvor hver enhet eier 1/17.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.