Ileveien 16, 1407 Vinterbro

Solgt

Moderne og delikat enderekkehus på barnevennlig felt på Vinterbro! Flott utsikt fra solrike terrasser og hage - Garasje

Prisantydning
4 950 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
111 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 950 000,-

kr 5 085 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3021

113

137

7

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Eierseksjon

2014

128 m2

148 m2

111 m2

3

Fellestomt

127 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Rekkehus med attraktiv beliggenhet på Vinterbro på et lukket boligfelt som egner seg godt for barnefamilier. På feltet er det en lekeplass og felles sittebenker hvor man kan møtes for en hyggelig prat! Det er gangavstand til Nordby barne- og ungdomsskole og i tilknytning til skolen er det et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. I tillegg er det kort avstand til en stor gressbane og kunstgressbane på andre siden av Askehaugveien. Det er flere barnehager i Togrenda og på Sjøskogen. Det er kun 200 meter til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger til Vinterbro senter (hvert 15. minutt), samt Ytre Enebakk og Ski to ganger i timen. Fra Vinterbro/Sjøskogen (ved Nessetveien) går det buss hvert 10. minutt til Oslo! Hvis du ønsker å kjøre så er det i vanlig trafikk ca. 25 minutter til Oslo sentrum. Vinterbro senter har blitt et veldig flott senter med diverse klesforretninger, butikker, matbutikker, vinmonopol, spisesteder/kafeer, treningssenter m.m. Du kommer deg raskt til Breivoll Badeplass ved hjelp av enten sykkel eller bil. På Breivoll finner du flere strender, gressplener, kafé og Nesset kiosk hvor du kan nyte Norges største softis! Er du glad i å gå på tur og nyte naturen? Du har mange fine turområder i nærområdet enten du foretrekker å gå, løpe eller sykle. Jeg kan også nevne at du fra Breivoll kan følge kyststien til Sjødal i Oppegård. Med bil har du ca. 10 minutter til Ski storsenter med trivelige gågater, restauranter, offentlige kontorer og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, treningssenter, flerkino, bibliotek, bowlinghall m.m.

Adkomst

Fra Askehaugveien/Vinterbro senter kjører du mot Togrenda. Deretter følger du skilting mot Ileveien i rundkjøringen, og deretter første til venstre. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ileveien 16,
1407 Vinterbro

BRA

128 m2

P-rom

111 m2

BTA

148 m2

Innhold

Underetasje: 2 stk. soverom, trapperom, bad, kjellerstue og teknisk rom/ bod. 1. etasje: Bad, kjøkken, stue, entré og soverom. Garasje i rekke medfølger og en utvendig sportsbod.

Standard

Ileveien 16 er et nyere rekkehus som har god standard og er innredet i lyse farger. Boligen har moderne fasiliteter som balansert ventilasjon og sentral støvsuger Hyggelig inngangsparti med en liten gressplen hvor det er morgensol og hvor dagens første kaffekopp kan nytes! Videre kommer du inn en lys og innbydende entré som har en romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Det er fliser med varmekabler på gulv. Fra entré er det praktisk, direkte inngang til flislagt og delikat bad. Badet har dusjhjørne, vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning med tilhørende speil over og høyskap. Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater mot sydvest som gir mye naturlig lys til rommet. Det er montert en vedovn som både skaper god stemning og varme på kalde vinterdager. Fra rommet er det utgang til solrik terrasse med flott utsikt. Lys kjøkkeninnredning fra HTH med mye skap- og skuffplass i takhøye skap og full utnyttelse av plassen med skap i barløsning mot spisestuen som også fungerer som avlastningsbord. Langstrakte benkeplater med underlimt vask. Det er montert downligths i taket for god belysning, i tillegg til lys under skap. Kjøkkenet har integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, mikro og kjøl-/fryseskap. Spiseplassen har god plass til en spisestue for hele familien og er delikat innredet med en vegg i en dus grønnfarge. Det er totalt tre soverom i boligen hvorav et er plassert i 1. etasje og de resterende i underetasjen. Hovedsoverommet har en romslig garderobe og utgang til utestuen/terrassen. Alle soverommene har garderobeskap, og det i 1. etasje har en skyvedørsgarderobe med speildører. Tv-stue i underetasje som praktisk kan brukes som barnas egne arena! Flislagt bad i underetasjen er moderne innredet med downlights i taket, hvit baderomsinnredning med tilhørende speil over og høyskap. Det er badekar og vegghengt toalett. Praktisk skyvedørsgarderobe med speildører hvor det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er godt med lagringsplass i innvendig bod i underetasjen og utvendig sportsbod. I underetasjen er det en flott utestue som forlenger sommeren og hvor det er fin utsikt! Det er skyvedører i glass ut mot hagen som er vestvendt og har gode solforhold. Hagen har gressplen og levegger mot nabo som skjermer for innsyn. Terrassen med utgang fra stuen i 1. etasje er vestvendt med mye sol og elektrisk markise. Begge uteplassene har god plass til romslige utemøbler.

Oppvarming

Boligen varmes opp av gulvvarme på begge bad og entré, panelovner og vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og egen parkeringsplass, samt på anviste gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Mikael Lennart Olsson

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Atle Solberg
Takstdato : 25.06.2020
Markedsverdi : 4 950 000,-
Formuesverdi : 1 237 361,-
Sekundær formuesverdi : 4 454 498,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 950 000,- / Fellesutgifter: 2 641,-

Kr 2 641,- Fellesutgiftene inkluderer bla. alarm, kabel-tv, internett, felles bygningsforsikring, felles vedlikehold og snømåking.

Totale kostnader

5 085 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 135 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 085 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 950 000,-

Ligningsverdi

kr 1 237 361,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Feltet består av rekkehus.

Arealer

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 148 kvm P-rom kommentar: U.etg: 2 stk. soverom, trapperom, bad og kjellerstue. 1. etg: Bad, kjøkken, stue, entré og soverom. 1.Etasje: P-rom: 61 kvm Bra: 61 kvm U.Etasje: P-rom: 50 kvm Bra: 67 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 127 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med en liten, hyggelig gressplen ved inngangspartiet og hage på baksiden av boligen. Fellesområdene er pent opparbeidet med asfalterte gangveier, gressplener og felles lekeplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.