Homannskollen 5, 1407 Vinterbro

Solgt

Sjøskogen/Homannskollen - Enebolig - Tomt på 1,2 mål - Utsikt og fantastiske solforhold

Prisantydning
5 000 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
81 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 000 000,-

kr 5 140 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

108

119

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1961

81 m2

88 m2

81 m2

3

Eiet tomt

1 208 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Sjøskogen som består av en blanding veletablert og nyere boligbebyggelse, og er i sin helhet blant de mest populære nabolagene omkring Vinterbro. I nærområdet finner du både skoler, et bredt tilbud av idrettsaktiviteter og kjøpesenter som langt på vei dekker hverdagslige behov. I tillegg er flotte tur- og friområder lett tilgjengelig tilnærmet like utenfor døren, inkludert sjøen i Bunnefjorden. I det utvidede nabolaget finner du både Sjøskogen barnehage og Sjøskogen barneskole med SFO. Ved skolen er det også fine lekeplasser, ballbinge og grusbane som kan benyttes utenom skoletid. Nordbytun Ungdomsskole er cirka 3 kilometer unna og innenfor sykkelavstand på gang- og sykkelveier helt frem til skolegården. I nær tilknytning til Nordbytun ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fler-idrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng. I kort avstand til boligområdet finner du Vinterbro Senter som inneholder et stort utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer, inkludert ett av Vinmonopolets utsalg. Her kan du enkelt gjennomføre hverdagslige innkjøp, mens Sportssenter 1 som også holder til på senteret er et godt alternativ til innendørs trening. For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger rett på andre siden av åsen. Et besøk på ærverdige Ingierstrand Bad er også å anbefale, her kan du bade eller oppleve smakfulle retter fra restauranten med flott utsikt over fjorden. På Vinterbro vil du bo landlig og samtidig innenfor en kjøretur på kun 20 minutter fra sentrum av Oslo. Et velutviklet busstilbud tar deg effektivt til og fra sentrum i rushtidene; 500-bussen har morgen og ettermiddag avganger fra Sjøskogen hvert syvende minutt og tar deg inn til bussterminalen på 23 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Benytt påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 08.
mars,
kl. 17:00-18:00

Ruben Michael Steen-Olsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Homannskollen 5,
1407 Vinterbro

BRA

81 m2

P-rom

81 m2

BTA

88 m2

Innhold

Enebolig med stor tomt på Homannskollen med god utsikt og fantastiske solforhold. Boligen inneholder: Entre, bad/vaskerom, stue/kjøkken, kontor og 2 soverom. Kjøkkeninnredning av type IKEA fra 2015 med profilerte fronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, nisje for oppvaskmaskin, innebygget komfyr med induksjonstopp. Ventilator med avkast til det fri. Baderom fra ca. 2006 med dusjkabinett, badekar, servant i servantskap, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet har elektrisk gulvvarme. - Terrasse på til sammen ca. 50 kvm med adkomst fra stue eller fra hage med trapp. - Bredbånd gjennom fiber (Telenor) iht. opplysninger gitt av eier. - Skyvedørsgarderobe i entre. - Brannslukningsutstyr og lovpålagt røykvarsler er montert. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Opprinnelig hytte omgjort til enebolig. Boligen fremstår i dag med god standard på overflater og fast innredning. Enkel standard på baderom/vaskerom. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Takstmannen har gjort bemerkninger på følgende bygningsdeler: Tilstandsgrad 3: - Baderom, slitasje og manglende sluk. Tilstandsgrad 2: - Grunnmur, behov for enkelte vedlikeholdstiltak. - Drenering, alder. - Yttervegger over grunnmur, behov for overflatebehandling. - Vinduer og ytterdører, elde/slitasje. - Terrasse, behov for vedlikehold og enkelte utskiftninger. Innvendige gulv: Gulvbelegg og laminat. Innvendige vegger: Malte plater, malt strie og malt panel. Innvendig himling: Takess og malt panel. Innvendige dører: Nye formpressede dører. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Peis i stue. Gulvvarme i bad. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Parkering på egen grunn. Plass til to biler på gårdsplassen foran huset. Plass til to til tre biler den grusede veien på østsiden av huset. Parkeringsplassen ved postkassen/innkjøringen er utenfor tomten og tilhører grunneier.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Andreas Høieggen
Takstdato : 09.02.2021

Prisantydning

5 000 000,-

Totale kostnader

5 140 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 140 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 140 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 000 000,-

Ligningsverdi

kr 883 118,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

1. Etasje: Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm Primærarealene består av: Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken, kontor og 2 soverom. Krypkjeller, arealet er ikke måleverdig. Største takhøyde i kjeller til ca. 186. Takhøyden varierer. Boligen har også kryploft, arealet er ikke måleverdig. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 208 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Hovedsakelig naturtomt med en del fjell i dagen. Opparbeidet terrasse og noe plen. Deler av tomten benyttes til felles privat vei.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.