Dypedal 21, 1684 Vesterøy

Solgt

Lys og delikat nyere enebolig m/anneks, meget god standard, få meter fra Skjelsbusundet - noe sjøgløtt

Prisantydning
6 800 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
138 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 800 000,-

kr 6 985 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3011

42

278

7

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2015

146 m2

161 m2

138 m2

Eiet tomt

424 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik, meget sjarmerende og usjenert beliggenhet på lite nyere boligfelt noen "få" meter fra Skjelsbusundet. Noe utsikt til Skjelsbusundet. Her kan du spasere ned til sjøen og ta morgenbadet fra brygga som også har en hyggelig uteplass ved sjøbodene hvor du kan nyte morgenkaffen i fred og ro. Her har du hus og hytte i ett og en fantastisk skjærgård. Du har flott turterreng rett ut for døren og meget gode rekreasjonsmuligheter for de som ønsker det. Det er skolebuss få meter fra eiendommen så her kommer barna trykt på skolen. Det er forøvrig busstopp ved avkjøringen til Spjær hvor du har timesekspressen som går til Oslo S - Skjærhalden hver time. Det er 15-20 minutters kjøring til Fredrikstad sentrum.

Adkomst

Følg Hvalerveien over Spjærbroen, og ta til høyre inn på Dypedalsveien. Følg denne ca. 700-800 meter og ta til høyre inn til Dypedal og følg nummerering. Eiendommen er merket For Salg. Det vil være skiltet ved avkjøring fra Dypedalsveien ved fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Dypedal 21,
1684 Vesterøy

BRA

146 m2

P-rom

138 m2

BTA

161 m2

Innhold

1. etg.: Entrè. bad med opplegg for vaskemaskin, soverom og kjøkken med åpen stueløsning med utgang til veranda. 2. etg.: Stue, bad og 2 soverom hvorav det ene med utgang til balkong og det andre med fransk balkong. Anneks og pergola. Frittstående anneks. Biloppstillingsplass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Standard

Boligen er meget pent brukt og har en meget god standard både innvendig og ute. Kjøkken med god både skap,- og benkeplass i tillegg med kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer som 2 vinskap, side by side skap m/vann og isbiter, oppvaskmaskin, koketopp og komfyr. Speil skyvedørsgarderobe i entre. Elektrisk markise med fjernkontroll ut for stuen. Vegghengt toalettt, innredning og dusj på begge bad. Bad i 1. etg har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt av ventilasjonsanlegget er montert i samme rom. Alle øvrige oppholdsrom er belagt med parkett, vegger og himlinger er malt. Det er forøvrig montert solcellepanel på tak, samt varmepumpe som gir meget lave fyringskostnader.

Oppvarming

Varmekabler i gang, bad, kjøkken og stue i 1. etg., samt bad i 2. etg. Varmepumpe og solcellepanel. Varmekabel i gulv i anneks.

Parkering

I felles garasjeanlegg og på gjesteparkering. Det er ferdig infrastruktur for el-bil lading i garasjeanlegget.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Trond Einar Bryntesen

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 21.03.2015
Markedsverdi : 6 800 000,-

Prisantydning

6 800 000,- / Fellesutgifter: 325,-

Kr 325,- Dette dekker; forretningsfører, snømåking. vedlikehold på vei og gatebelysning. I garasje dekkes byggforsikring, vedlikehold av port, fellesstrøm og vann

Totale kostnader

6 985 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 185 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 985 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 800 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med frittstående anneks og biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Arealer

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 161 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Entrè, bad, soverom, kjøkken og stue. 2.Etasje: Stue, bad og 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 424 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Den øvrige delen av tomten er forholdsvis flat og opparbeidet med stor steinlagt gårdsplass som er avgrenset med kantstein mot internvei på feltet. Noe hellende naturtomt med bed og beplantning. Asfalterte adkomstveier. Fellestomt med de øvrige i sameiet.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.