Sole allé 83, 1540 Vestby

Solgt

Vestby: Romslig 3-roms - Høy standard - Stor sør-/vestvendt terrasse - Garasje - Heis - Sentrumsnært

Prisantydning
4 150 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
79 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 150 000,-

kr 4 254 920,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

9

467

3

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2018

83 m2

91 m2

79 m2

2

Eiet tomt

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et av de nyere og populære leilighetskompleksene på Sole i Vestby. Sameiet har opparbeidet tomt med plen og beplanting. Område er meget etablert og velholdt. Kun noen minutters gange ned til sentrum og togstasjon. På Sole ligger både barnehager, barneskole og ungdomsskole. Det er også flerbrukshall med både ballsport og klatring. Naturen er også en del av Vestby og marka er et populært utfluktsmål med både turstier og skiløyper om vinteren. Det er flere, flotte strender kun 10 minutters kjøring unna. Her finner du bl.a. Hvitsten, Emmerstad og Kroken. Vestby er et område i sterk vekst og er meget tiltalende for mange. Det er kort pendleravstand til Oslo med både bil og tog, togstasjonen ligger i gangavstand fra boligen. I Vestby sentrum ligger flere treningssentre, aktivitetstilbud, flere koselige butikker, spisesteder, legekontorer, tannlegekontorer med mer. Vestby Storsenter tilbyr et godt tilbud med de fleste butikker innen mat, vinmonopol, helse, klær og andre tilbud som café, frisører og elektronikk. Andre store aktører i nærområdet er Bauhaus, Plantasjen, Norwegian Outlet, ASKO med mer. Det er ca. 30 min med tog/bil til Oslo. Beliggenheten er veldig bra - både sentralt og landlig. Det er godt med service-, aktivitet og helsetilbud, samt at det er godt med arbeidsplasser i området.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 31.
januar,
kl. 12:00-14:00

mandag 01.
februar,
kl. 17:00-18:00

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sole allé 83,
1540 Vestby

BRA

83 m2

P-rom

79 m2

BTA

91 m2

Innhold

Leiligheten inneholder entré/gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Fra stuen er det utgang til overbygget veranda på 22 kvm. Entré med flislagt sone på gulv. Skap til å henge fra seg yttertøy og sko. Lys og pen kjøkkeninnredning med kjøkkenøy. Det er god benke- og skapplass. Integrerte hvitevarer fra Siemens som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombi kjøl-/fryseskap. Fin plass til spiseplass. Romslig og fin stue, her er det god plass til en god sofakrok og andre stuemøbler. Det er lagt opp til ekstra stikk slik at det er muligheter for flere plasseringer av TV. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til stor veranda på 22 kvm. Delikat flislagt bad med vegghengt wc, dusjhjørne, pen innredning, speil, plass for vaskemaskin og tørketrommel. Romslig hoved soverom med stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Soverom nr. 2 med fin størrelse. Praktisk og tilpasset skyvedørsgarderobe. Praktisk bodrom til lagring, her er sikringsskap og flexit ventilasjonsboks (balansert ventilasjon) plassert. Parkering i avlåst og videoovervåket garasjekjeller. Leiligheten disponerer også bod i kjeller til praktisk lagring av bildekk, sykler m.m.

Standard

Svært pen og delikat 3-roms leilighet. Her er det tenkt nøye igjennom tilvalg og fargevalg som harmonerer. Gulvene består hovedsakelig av pen lys 3-stavs eikeparkett. Praktisk flislagt gulv i entré for å slippe søl på parketten. Det er vannbåren gulvvarme i hele leiligheten med termostatstyring i hvert rom. Vegger og tak har slettmalte overflater. Leiligheten har innfelt LED-belysning med dimmere inndelt i soner. Lekkert kjøkken med lys innredning. Skapinnredningen har slette fronter og overskap er toppforet til himlingen. Kjøkkenbenk i laminat med benkebeslag og 2 kummer. Integrerte hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kjøl-/fryseskap. Ekstra trygghet med komfyrvakt og automatisk vannstoppventil. Bad/wc/vaskerom med god plass. Badet er flislagt og inneholder veggmontert klosett med innbygget sisterne, senket dusjnisje med plassbesparende svingbare nisjedører i glass, servantskap med hel servantplate. Det er røropplegg for vaskemaskin. Avtrekk tilknyttet balansert ventilasjon.

Oppvarming

Varmefordeling ved vannbåren gulvvarme i hele leiligheten. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnad.

Parkering

Parkering i avlåst og videoovervåket garasjekjeller.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moss Eiendomstaksering / Kristian Østmark
Takstdato : 24.09.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 850 000,-
Markedsverdi : 4 300 000,-
Teknisk verdi : 2 850 000,-
Formuesverdi : 954 934,-
Sekundær formuesverdi : 3 437 761,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 150 000,- / Fellesutgifter: 3 057,-

Kr 3 057,- Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.057,- pr. mnd. Herav: Garasje 100,- Oppvarming/varmtvann 664,- Grønttilskudd 100,- Renovasjonsavgift 220,- Bredbånd 379,- Felleskostnader 1.594,-.

Totale kostnader

4 254 920,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-)) -------------------------------------------------------- 104 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 254 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 150 000,-

Ligningsverdi

kr 954 934,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av leilighet-/blokkbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Entré/gang, bad, stue/kjøkken og 2 soverom. Sekundærareal: Bod. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Stor og pent opparbeidet tomt. Store og fine grønt områder, asfaltert biloppstillingsplasser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.