Nordbyhagen 97, 1540 Vestby

Solgt

Vestby sentrum - 3-roms med god beliggenhet og gode solforhold - Luftig terrasse med fint utsyn - Carport

Prisantydning
3 280 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
64 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 280 000,-

kr 3 389 017,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

11

89

14

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2005

67 m2

75 m2

64 m2

2

Eiet tomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger tilbaketrukket og solrikt i et populært boligområde sentralt i Vestby, 40 km sør for Oslo. Kort vei til Vestby skole, nye Vestby Arena som ligger rett ved barneskolen, barnehager og idrettsanlegg. Ellers i området er det fine tur-/ og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til togstasjonen gjør pendling til Oslo/Moss aktuelt. Om sommeren byr Hvitsten, Emmerstad og Son på flotte badesteder. Vestby sentrum byr på fasiliteter som butikk, bank, postkontor, lege og vinmonopol.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordbyhagen 97,
1540 Vestby

BRA

67 m2

P-rom

64 m2

BTA

75 m2

Innhold

Leiligheten: Bad/vaskerom, entré/hall, kjøkken, stue, bod og 2 soverom. Bod i fellesområder på ca. 5 kvm. Seksjonen disponerer egen carport.

Standard

Velkommen til Nordbyhagen 97! En flott selveierleilighet med god standard på innredning og utstyr. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: Gulvene er belagt med parkett i de fleste rom og fliser på gulv på badet. TG angis til 2 da det er noe riper og slitasje på parkett. Vegg: Innvendige overflater består av slettmalte flater, mønstret tapet og fliser på vegger på bad. Entre/Gang: Innbydende og hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Stue: Hyggelig stue med god plass for sofagruppe og tilhørende møblement. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Godt med dagslys slipper inn fra de store glassoverflatene og gir stuen en luftig romfølelse. Fra stuen har tilgang til en solfylt balkong. Kjøkken: Delvis åpen kjøkken løsning med god benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning med laminat benkeplater. Dobbel kum med 1-greps blandebatteri. frittstående komfyr og kjøleskap og underbygget oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fra byggeår og er godt vedlikeholdt. Bad: Pent flislagt bad med hvit baderoms innredning med underskuffer, speilskap med belysning og stikkontakt. gulvmontert toalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Rommet fungerer, men TG 2 angis opp mot alder. Soverom: Boligen har 2 soverom hvorav det ene har tilgang til boden. Veranda: Fra stuen er det utgang til verandaen som er ca. 11,5 kvm, her er det montert markise, dobbeltstikk og utebelsyning. Fra verandaen har man fint utsyn og god oversikt over området. Oppgraderinger i regi av nåværende eier: - Utvendige persienner på 1 side. - Ny varmtvannsbereder i 2020. - Vinduer er malt innvendig og utvendig. - Begge boder er oppgradert. - Veranda er behandlet. - Generell overflateoppussing. - Ny baderoms innredning på bad/vaskerom.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom. Gasspeis. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Leiligheten disponerer egen carport. Ellers fellers parkering etter områdets bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Agio Forvaltning

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 22.06.2020
Markedsverdi : 3 300 000,-
Formuesverdi : 695 039,-
Sekundær formuesverdi : 2 502 141,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 280 000,- / Fellesutgifter: 1 848,-

Kr 1 848,- Felleskostnadene dekker nedbetaling av felleslån, tv/bredbånd(grunnpakke), felles forsikring, div kommunale avgifter, renovasjon, vedlikehold og diverse driftskostnader.

Totale kostnader

3 389 017,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 280 000,- (Prisantydning) 20 897,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 300 897,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 88 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 389 017,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 280 000,-

Ligningsverdi

kr 695 039,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Område består hovedsakelig av leiligheter og eneboliger.

Arealer

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 75 kvm P-rom kommentar: Følgende rom inkluderes i P-rom: Bad/vaskerom, entré/hall, kjøkken, stue, bod, 2 soverom. Leiligheten: 64 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfalterte interne veier. Fellesarealer med gressplener, hekk og diverse beplantninger. Lekeplass på området.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.