Mjølnerveien 28, 1540 Vestby

Solgt

Vestby/Sole skog - Fin enebolig i attraktivt og barnevennlig område - Dobbeltgarasje - Kort avstand til togstasjon

Prisantydning
5 490 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
125 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 490 000,-

kr 5 639 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

9

357

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2003

127 m2

141 m2

125 m2

3

Eiet tomt

745 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i et barnevennlig boområde på Sole Skog i Vestby, ca. 1 kilometer øst for Vestby sentrum. Kort avstand til lekeplasser, barnehager og turområder. Kort vei til videregående skole. Nyere barne- og ungdomsskole på Sole Skog. I Vestby finner du store turområder og gode handlemuligheter. I sentrum finnes det bl.a. bank, post, matbutikker, leger, tannleger, frisører, bibliotek og kafeer/restauranter. Praktisk pendleravstand til Oslo, med gangavstand til togstasjon. Ca. 30-35 minutter til Oslo med tog eller bil.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Mjølnerveien 28,
1540 Vestby

BRA

127 m2

P-rom

125 m2

BTA

141 m2

Innhold

1.etg: Hall m/trapp, omkledningsrom, teknisk rom, bad og 3 soverom. 2.etg: kjøkken, stue, vaskerom og bad.

Standard

Velkommen til Mjølnerveien 28! En fin og godt vedlikeholdt enebolig med normal god standard og god beliggenhet. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: Laminatgulv, belegg og fliser. Nye gulv i de fleste rom i 2020. TG1. Vegg: Slettmalte flater, fliser og baderomstapet. TG 1. Entre/Gang: Innbydende og hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen er det inngang til bad, 3 soverom og trappen opp til stuen. Soverom: Boligen har 3 store og romslige soverom beliggende i underetasjen. Bad i underetasjen: Pent flislagt bad fra byggeår. Baderomsinnredning med god plass, gulvfestet toalett, dusjkabinett og varmekabler i gulvet. Rommet fungerer godt med dagens tilstand. Det benyttes dusjkabinett som gjør at rommet får minimal med vannbelastning. TG angis dog opp mot alder da mer enn halvparten av levetiden er oppbrukt opp mot forventet levetid for et våtrom. TG2. Stue: Hyggelig stue som er malt i moderne farger og som har god plass for sofagruppe og tilhørende møblement. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Godt med dagslys slipper inn fra de store glassoverflatene og gir stuen en luftig romfølelse. I stuen har man utgang til terrassen som forlenger stuen på varme sommerdager. Kjøkken: Pent kjøkken fra byggeår og benkeplate fra 2020. Kjøkkenet har god benke- og skapplass, bestående av overskap og benkeskap. Profilerte fronter, laminat benkeplate. Dobbel kum med 1-greps blandebatteri. frittstående hvitevarer. Vaskerom: Praktisk vaskerom med egen utgang, her er det god plass til vaskemaskin og diverse utstyr. Bad i 1 etasje: Pent og praktisk flislagt bad fra byggeår med baderomsinnredning, steamdusjkabinett og gulvfestet wc. Det benyttes dusjkabinett som gjør at rommet fungerer godt med dagens tilstand da rommet får minimalt med vannpåkjenning, dog settes TG opp mot alder da mer enn halvparten av levetiden er oppbrukt opp mot forventet levetid for et våtrom. TG 2. Terrasse: Boligen har flere flotte uteplasser. Fra vaskerommet har man tilgang til en stor og koselig veranda på ca. 60 kvm, her har man god plass til utemøblement og full oversikt over hagen. Fra stuen har man tilgang til en veranda på ca. 7 kvm og ved inngangen har man en terrasse på ca. 7 kvm. Noe etterslep på vedlikehold av rekkverk, TG 2. Garasje: Praktisk og romslig dobbeltgarasje fra Igelandgarasjen som ble bygget i 2011. Her har man god plass til 2 biler og diverse utstyr.

Oppvarming

Varmekabler bad underetasje. Ildsted 1.etasje. Varmepumpe underetasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Dobbelt garasje og biloppstilling på egen eiendom.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 31.01.2021
Markedsverdi : 5 400 000,-
Formuesverdi : 1 177 158,-
Sekundær formuesverdi : 4 237 768,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

5 490 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

5 639 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 133 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 149 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 639 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 490 000,-

Ligningsverdi

kr 1 177 158,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus i et rolig og barnevennlige miljø.

Arealer

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 141 kvm Følgende rom er inkludert i P-rom: Hall m/trapp, omkledningsrom, bad, 3 soverom, kjøkken, stue, vaskerom, og bad. U.Etasje: 60 1.Etasje: 65 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 745 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Belegningsstein på innkjøring/gårdsplass samt på fremsiden av boligen. Støttemur og hekk gjør tomten svært skjermet. Ellers pent opparbeidet med bruksplen, noe beplantning m.m. Gode sol og lysforhold.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.