Boligtomt Strandveien, Hvitsten, 1540 Vestby

Solgt

Hvitsten - Regulert utsiktstomt med kort gangavstand til sjøen. Vestvendt beliggenhet. Grenser mot friområde.

Prisantydning
3 550 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 550 000,-

kr 3 654 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

56

576

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

807 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles flott beliggenhet i kjernen av Hvitsten, ca. 200 m. fra sjøen nær innspillingsområdet til TV-serien "Neste sommer". Et veletablert område som består av både helårsboliger og fritidsboliger. Hvitsten er et populært ferie- og bosted med flere fine badestrender, kjent for sine små trehus som er bundet sammen av trange, idylliske småveier. Det finnes flotte parkanlegg og mange idylliske turstier både langs vannet og innover i skogen. De to største badestrendene i nærområdet er Hvitsten strand og Emmerstadbukta som begge er godt besøkt i sommerhalvåret. Området har en rik historie. Bjelkehuggeren Petter Olsen startet her det som senere skulle bli det kjente rederiet Fred. Olsen. Olsen har gjennom årene bidratt med tilskudd til lokalmiljøet som fortsatt preger det parkmessige området med gallionsfigurer rundt brygga i dag. Hvitsten var også et populært tilholdssted for Christianiabohemene, og både Edvard Munch og Sigrid Undset har bodd her. Fra eiendommen er det kort vei til Ramme Gaard med sitt vakre parkanlegg og populære kulturarrangementer. Hele Ramme Gaard er for tiden under bygging og når alt står ferdig vil stedet kunne tilby blant annet et flott museum/galleri, arrangement samt overnattingsmuligheter, les mer på www.rammegard.no. Det er ca. 10 km til Son sentrum, et hyggelig tettsted med smug, sjarmerende skipperhus og sørlandsidyll. Her har man tilgang på de fleste servicetilbud som dagligvarebutikk, museum, post, apotek, helsetjenester, mange gode restauranter og kaféer, i tillegg til flott golfanlegg og stor småbåthavn. Vestby ligger 10 min. kjøretur unna, med storsenter som har et rikt og variert utvalg av butikker, spisesteder og fasiliteter. Vestby er også kjent for Oslo Fashion Outlet, en egen merkevareby. I tillegg er det mange store velkjente merkevarehus for møbler og byggevarer i området. Det er ca. 45 minutters kjøretur til Oslo fra eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen fra offentlig vei via privat stikkvei. Det er offentlig kommunikasjon med buss (bestillingsrute) som tar deg inn til Vestby S. God offentlig kommunikasjon fra Vestby med bl.a.med tog som går mellom Oslo og Moss. Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Foss & co Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Boligtomt Strandveien, Hvitsten,
1540 Vestby

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

3 550 000,-

Totale kostnader

3 654 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,-)) -------------------------------------------------------- 104 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 654 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er rekvirert men foreligger ikke hos skatteetaten. For mer informasjon om beregning, kontakt Skatt Øst.

Prisantydning

kr 3 550 000,-

Bolig

Generell informasjon

Tomt

Areal: 807 m². Eierform: Eiet tomt. Ubebygd tomt med flott langstrakst sjøutsikt over Oslofjorden, beliggende i skråning mot vest. Deler av tomtegrensen på nedsiden ligger langs med regulert friområde, med natursti som leder deg ned til sjøen på få minutter. Tomten fremstår i dag hovedsakelig som naturtomt. Det er tinglyst veirett over naboeiendom for å kunne lage en enklere adkomst inn på tomten hvis ønskelig. 806 m² av tomten er regulert til nåværende boligbebyggelse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.