Bagerens vei 2, 1542 Vestby

Solgt

Pepperstad - Attraktiv enebolig i meget barnevennlig område - Nytt bad - Solrik og usjenert tomt - Garasjeplass

Prisantydning
4 400 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
112 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 400 000,-

kr 4 529 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

6

190

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1976

118 m2

130 m2

112 m2

3

Eiet tomt

514 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Velholdt enebolig på ett plan som ligger meget solrikt til i et veletablert boligområde bestående av småhusbebyggelse på Pepperstad Skog i Vestby kommune. Eiendommen er i et barnevennlig område med 5 minutters gangavstand til barnehage og barneskole. Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Rolig og hyggelig nabolag. Det er ca. 3,5 kilometer til Vestby sentrum med kjøpesenter, dagligvarebutikker, ungdoms- og videregående skole, og tog mot Oslo/Moss.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bagerens vei 2,
1542 Vestby

BRA

118 m2

P-rom

112 m2

BTA

130 m2

Innhold

Bad, entré/hall, kjøkken, stue/spisestue, vaskerom, bod 1, bod 2 (utv.adkomst), 3 soverom og wc. Krypkjeller under boligen.

Standard

En flott enebolig med normal god standard og god beliggenhet. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: Parkett, laminat, belegg og fliser. Flere rom har normal tilstand. TG angis til 2 da det er noe slitasje på flere rom. Vegg: Malt miljøstrie, malt tapet, malte panelplater, fliser, malt brystningspanel, malt panel. TG 1. Entre/Gang: Innbydende og hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen er det inngang til kjøkken, bod, vaskerom og stue. Stue: Hyggelig stue med god plass for sofagruppe og tilhørende møblement samt spisestue. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Godt med dagslys slipper inn fra de store glassoverflatene og gir stuen en luftig romfølelse. I stuen har man utgang til terrassen som forlenger stuen på varme sommerdager. Kjøkken: Eldre kjøkken med god benke- og skapplass, bestående av overskap og benkeskap. Malte slette fronter, heltre benkeplate. Dobbel kum med 1-greps blandebatteri. frittstående hvitevarer. Rommet fungerer med dagens tilstand, dog har rommet høy alder og bør oppgraderes opp mot alder og tilstand. TG 2. Vaskerom: Praktisk vaskerom med god plass til vaskemaskin og diverse utstyr, rommet er modernisert i nyere tid. Bad: Nytt flott bad fra 2020, meget delikat og moderne bad som er utført av fagfolk. Baderomsinnredning med god plass, vegghengt toalett, dusjnisje og varmekabler i gulvet. Toalettrom: Boligen har et praktisk rom med ekstra toalett og vask. Soverom: Boligen har 3 romslige soverom. Terrasse: Solfylt og koselig terrasse med utgang fra stuen, her har man god plass til utemøblement og full oversikt over hagen. Det er også en terrasse med overbygg som egner seg fint til hageselskap. Verdt å merke seg: - Nytt bad 2020. - Barnevennlig - Flere terrasser på tomten - Kort vei til skoler og barnehager - Gode kollektivforbindelser - Nyere varmtvannsbereder - Varmepumpe fra 2020 - Garasje- og biloppstillingsplass

Oppvarming

Varmekabler i entré/hall og på bad. Peisinnsats i stue. Varmepumpe i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Det følger med 1 garasjeplass i felles garasjerekke og biloppstillingsplass utenfor huset, ellers parkering etter gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 07.01.2021
Markedsverdi : 4 400 000,-
Formuesverdi : 999 057,-
Sekundær formuesverdi : 3 596 603,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 400 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

4 529 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 129 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 529 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 400 000,-

Ligningsverdi

kr 999 057,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området er bestående primært av eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter i et barnevennlig miljø.

Arealer

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 130 kvm Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/hall, kjøkken, stue/spisestue, vaskerom, 3 soverom, wc og bad. 1.Etasje: 112 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 514 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Det er belegningsstein på husets parkeringsplass utenfor porten. Inngangspartiet består av ny platting. Tomten er ellers pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og hekk, noe synlig fjell. Hagen er fullstendig skjermet, uten noe innsyn. Gode sol og lysforhold.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.