Kasperveien 8, 1592 Våler i østfold

Solgt

Våler - Pent rekkehus over 3.etasjer. Landlig og fredelig boligområde.

Prisantydning
2 000 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
105 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 000 000,-

kr 2 060 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3018

16

23

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Eierseksjon

1961

109 m2

122 m2

105 m2

2

Eiet tomt

6 283 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Kasperveien 8 ligger i et rolig, familievennlig og landlig boligområde i Våler kommune. Fra eiendommen kan du nyte fin utsikt mot skogs- og landbruksområdene. Eiendommen ligger kun 15 minutters kjøretid til sentrum av Moss og Vestby. I Vestby sentrum finner du blant annet kjøpesenter, dagligvarebutikker, blomsterbutikk, frisør, post, vinmonopol og flere restauranter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Moss et bredt og variert utvalg av fasiliteter som shoppingsenter, byggevarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, serveringssteder m.m. På Folkestad bare 3 minutter unna ligger barnehager og Kirkebygda barne- og ungdomsskole, Vålerhallen og svømmebasseng. Nærmeste videregående skoler er Malakoff Videregående skole og Kirkeparken Videregående skole. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder som byr på gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Det er ca. 12 km til Våler Kick-off - aktivitetssenter som kan tilby bl.a. klatrepark, zip line, rodeo og paintball. Gyldermyra ridesenter bare ca. 800 meter fra boligen. Lysløype er det på Folkestad, og for mer fartsfylte opplevelser er Middagsåsen skisenter stedet - kun et par kjøreminutter unna. Nærliggende Vansjø har på sin side idylliske turområder, legg gjerne ut med kajakk eller kano på Hobølelva der både bever og fiskeørn til stadighet kan sees. Strender og svaberg, samt bær- og soppterreng finner du også omkring Vansjø. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Engelstad ca. 2,2 km fra eiendommen. Nærmeste togstasjon er Sonsveien stasjon kun 5 minutter unna med bil, med pendlerparkering med plass til 300 biler og hyppige avganger til Oslo S og Moss.

Adkomst

I rundkjøringen: Ta 3. avkjøring ut på Vålerveien/Fv120. Fortsett videre i 4,6 km og sving til venstre og inn på Fv120. Følg veien et stykke og ta til venstre inn mot Såner (Fv120). Etter 2,1 km sving til høyre og inn på Kasperveien. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kasperveien 8,
1592 Våler i østfold

BRA

109 m2

P-rom

105 m2

BTA

122 m2

Innhold

Boligen inneholder: 1. etasje: Entré/vindfang, kjøkken, stue 2. etasje: Gang/trapperom, 2 soverom, Bod Kjeller: Trapperom/gang, gang, vaskerom, bad/wc, kjellerstue

Standard

Innbydende og lys entré holdt i moderne farger som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Praktisk skyvedørsgarderobe med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Laminat på gulv, mdf- og trepanel på tak og veggene. Videre møter du et gjennomgående samlingsrom og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Uten skillevegger oppleves etasjen både romslig og lys, og arealet utnyttes maksimalt. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. I stuen er det mulighet til å fyre i en stemningsfull peisovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder. Kjøkkensonen defineres av en stilfull kjøkkeninnredning med hvitevarer som er bruksvennlig plassert. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminerte benkeplater. Integrert ovn og induksjonstopp. Opplegg for en oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap. Ved siden av kjøkkensonen er det balkongdør med utgang til en hyggelig vestvendt terrasse på ca. 21 kvm som passer utmerket til grilling på varme sommerdager. Fra terrassen kan du nyte flott utsikt over landlige skogsområder. I andre etasje finner du soverommene, som begge har laminatgulv, tapet på veggene og gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Her har du utgang til en vestvendt balkong på ca. 7 kvm. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap. Himling i full takhøyde gir en god romfølelse begge steder, spesielt i hovedsoverommet der store vindusflater samtidig bidrar til et svært lyst preg. Boligen har også mange lagringsmuligheter på loftet. Siste rommet i andre etasje er bod med potensial som baderom. Hit er det lagt frem vann, og arealet skulle tilsi god plass for baderomsmøbler og en dusj. Rommet tilfredsstiller likevel ikke dagens krav til å benytte som våtrom. I underetasjen er det baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og fin innredning. Baderommet er innredet med dusjkabinett, speilskap, frittstående toalett og servant. Videre er det flislagt vaskerom innredet med vask, varmtvannsbereder og opplegg til vaskemaskin. Det største rommet i underetasjen er en romslig kjellerstue med masse potensial. Her kan du sette opp lettvegger for å opprette ekstra lagringsplass eller møblere hele arealet som koselig tv stue for barna.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Peisovn i stue. Luft-til-luft varmepumpe i stue. Ny i ca. 2018. Varmekabler på bad.

Parkering

Parkering på tomt foran seksjonen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Moss Regnskap & Bedriftsrådgivning AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 08.07.2020
Formuesverdi : 520 930,-
Sekundær formuesverdi : 1 875 348,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 000 000,- / Fellesutgifter: 3 000,-

Kr 3 000,- Felleskostnader inkluderer: Felleskostnader inkluderer: Forsikring av bygg, strøm fellesområder, renseanlegg, renovasjon og vedlikehold av fellesareal.

Totale kostnader

2 060 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 60 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 060 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 000 000,-

Ligningsverdi

kr 520 930,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Landlig område med spredt bebyggelse. Denne boligen er et rekkehus over 3 etasjer.

Arealer

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 122 kvm P-rom kommentar: 1. etasje: Vindfang, kjøkken, stue 2. etasje: Gang/trapperom, 2 soverom Bod Kjeller: Trapperom/gang, gang, vaskerom, bad/wc, kjellerstue Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 283 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 6.283,2 m2. Opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.