Stokkbekken 165, 7048 Trondheim

Solgt

Moderne og stilfull 2-roms selveier fra 2016 | Solrik markterrasse | Oppvarming og VV ink | Trappefri

Prisantydning
2 390 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
38 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 390 000,-

kr 2 463 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

5001

49

280

12

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2016

38 m2

41 m2

38 m2

1

Eiet tomt

5 170 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Ønsker du å bo i en stilfull og moderne leilighet som du kan flytte rett inn i? Med nærhet til både skog/mark og byliv? Da er denne leiligheten perfekt for deg! Sameiet Miljøbyen B5-2 legger stor vekt på at alle skal trives her i Stokkbekken. De har bl.a. investert i en bålpanne som er til fri bruk for de som bor i sameiet, plantet flere bærbusker og frukttrær og vaktmesterservice mot en liten egenandel som er tilgjengelig kveld/helg hele året. Det arrangeres også to dugnader i året hvor man samles for å holde orden på områdene rundt byggene, samt for å ha en hyggelig stund med sine naboer! Møter man og deltar på dungnadene får man også en ''belønning'' til å benytte seg av konteinere hvor man kan kaste ''skrot'' som samler seg i boden. Det er også en kort vei til en felles lekeplass for de yngste beboerne i Miljøbyen. Videre er det en grillhytte ti fribruk for beboerne. Det er også planer for utvikling av sommerhage i enden av blokka våren 2021 hvor det blir flere benker og gapahuk. Ved hver jul arrangeres det julegrantenning med korps og servering hvor alle sameiene blir invitert og kan samles. Leiligheten har en flott beliggenhet i det spennende boligområdet i Miljøbyen. Fra eiendommen er det gangavstand til NTNU Dragvoll, og området har i tillegg gode bussforbindelser til sentrum og andre NTNU campuser. Det er lekeplass ved boligen, og kort vei til fotballbane, skøytebane og treningssenter. Den populære badestranda på Rotvoll ligger mindre enn 10 minutter unna med bil. Området er også kjent for et godt idrettsmiljø med bredt tilbud innen ski, håndball, fotball og friidrett. I nærområdet ligger Charlottenlundhallen, og det er kort vei til Stokkanbakken alpinanlegg som har et godt og rimelig alpintilbud med to heiser. Ellers er Estenstadmarka et eldorado for friluftsmennesker. Her finnes et mylder av turstier, skiløyper og en koselig hytte med servering i helgene. Rema 1000, Bunnpris, Kiwi, Meny og Extra er nærmeste dagligvare. Ønsker man ytterligere servicetilbud, kan Moholtsenteret, Sirkus Shopping, Ikea, Leangen, Solsiden og Midtbyen by på et rikt utvalg. Det tar ca. 10 min med bil til sentrum, og bussene går hyppig.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Stokkbekken 165,
7048 Trondheim

BRA

38 m2

P-rom

38 m2

BTA

41 m2

Innhold

Entré/gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Standard

Gang/ entre: Hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Gangen er av god størrelse med en stor og praktisk skyvedørsgarderobe med speil dører. Gangen har også god plass til å henge fra seg yttertøy. Himling: Malt slett himling Vegger: Malte slette flater Gulv: Laminat Innehar: Sprinkelanlegg, brannvarsler, speilskap, data/El-skap og radiatorovn. Stue: Leiligheten har en lys og god stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til terrasse av god størrelse hvor det er god plass til utemøbler og grill. Terrassen er overbygd så her kan man itte å slappe av selv om det regner. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement og er malt i en fin lys gråfarge med kontrastvegg i grå kalkvegg. Åpen løsning mot kjøkkenet. Himling: Malt slett himling Vegger: Malte slette flater Gulv: Laminat Innehar: Uttak internett/tv, Motorisert zip screen. Kjøkken: Lyst og praktisk kjøkken med åpen løsning mot stuen. Her har man alt man trenger for å lage deilige måltider. Ved kjøkkenet er det også god plass til spisegrupe. Himling: Malt slett himling Vegger: Malte slette flater Gulv: Laminat Innredning: Folierte skrog med slette fronter og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp, kombiskap (kjøl/frys), oppvaskmaskin og ventilator. Soverom 1: Leiligheten har et pent soverom av god størrelse. Rommet er malt i den moderne og stilfulle fargen ''Dempet sort'' som gir rommet et lunt og godt inntrykk å sove i. Det er god plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap og skrivpult. Himling: Malt slett himling Vegger: Malte slette flater Gulv: Laminat Bad: Videre er det et pent flislagt bad som er utstyrt med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, servant med tilhørende servantskap, speil med lys, høyskap og opplegg for vaskemaskin med overskap. Her er det godt med skapplass. Himling: Malt slett himling Vegger: Flis Gulv: Flis Varmekabel: Ja Innehar: Servant i servantskap, speil med lys, overskap, høyskap, opplegg for vaskemaskin (kran og avløp), vegghengt wc, dusjdører av glass med vegghengt dusjgarnityr, downlights. Bod: Det medfølger en praktisk bod i kjeller på ca. 7 kvm. Oppgraderinger som er gjort det siste året: Nye 1-stavs laminat på gulv på soverom, gang, stue/kjøkken, vegger stue og soverom er malt, nye gulvlister i gang, soverom og stue/kjøkken, nye dørkarmer ut mot gang. Leiligheten fremstår som ny med lite bruksslitasje. Stille og rolig område, og leiligheten er godt lydisolert så man legger ikke merke til sine naboer.

Oppvarming

Sentralfyring, oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad.

Parkering

Biloppstillingsplass på sameiets grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

TOBB FORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Emil Svea
Takstdato : 25.11.2020
Formuesverdi : 650 894,-
Sekundær formuesverdi : 2 343 219,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 2 072,-

Kr 2 072,- Fellesutgifter inkl. b.la.: Kabel-TV/Internett (standard grunnpakke fra GET), drift og vedlikehold, fjernvarme a-konto.

Totale kostnader

2 463 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 62 500,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 73 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 463 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 390 000,-

Ligningsverdi

kr 650 894,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 1. etasje i en boligblokk over 4 etasjer pluss kjeller.

Arealer

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 41 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Entré/gang, soverom, stue og kjøkken. Kjeller: Bod. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 170 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på ca. 5170 kvm. Tomten er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gangvei og parkeringsplasser.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.