Svenskedalen 19, 1860 Trøgstad

Solgt

Meget koselig bolig i rekke med alt på en flate. Nylig oppussede gulver, vegger og tak samt ny kjøkken. 2 fine soverom.

Prisantydning
1 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
74 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 750 000,-

kr 1 798 891,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

663

362

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Borettslag

1988

78 m2

74 m2

2

Fellestomt

11 680 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning. Her finner du en solrik eiendom med flott utsikt utover omkringliggende landskap. Eiendommen ligger i et etablert bomiljø ved Åssiden/Svenskedalen, ca. 1,5 km fra Skjønhaug og ca 15 km til Askim sentrum. På Skjønhaug finnes skoler, barnehager, butikker, aldershjem, kirke, bibliotek, svømmehall og kommuneadministrasjon. Det er kort gangavstand til barneskole, barnehage og ungdomsskole. Umiddelbar nærhet til turløyper/lysløype. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Viktjernsåsen. Det finnes også flere fine badeplasser slik som Stiklatjern og Gravstjern. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer. Eiendommen er beliggende i veletablert bomiljø på østsiden av sentrum i Trøgstad. Bussforbindelse via RV 22 til Oslo og Lillestrøm med busstopp i nærheten. Grei bussforbindelse for pendlere til Oslo. Om Trøgstad: Trøgstad ligger nord i Viken fylke i Indre Østfold kommune, som består av tettstedene; "kommunesenteret" Skjønhaug, Båstad nord i bygda og Havnås i øst. Næringslivet i Trøgstad er preget av landbruk, småindustri og tjenesteyting. Området består hovedsakelig av landbruksområder og spredt boligbebyggelse, glimrende egnet for alle typer friluftsliv til alle årstider. Flotte natur- og friluftsområder med merkede løyper, fiskevann og jaktterreng. Rikt dyreliv og fine muligheter for sopp og bærplukking.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 21.
september,
kl. 17:30-18:30

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Svenskedalen 19,
1860 Trøgstad

BRA

78 m2

P-rom

74 m2

Innhold

Svenskedalen borettslag består av leiligheter/boliger i forskjellige størrelser fordelt på flere bygninger. Her presenterer vi en praktisk bolig med alt på en flate bygget i 1989 med carport og utebod. Boligen er innvendig overflateopppusset med gulv, vegger og tak samt ny kjøkkeninnredning de senere år. Boligen fremstår som velholdt og med god standard på innredninger og utstyr. Det er en fin planløsning hvor alle rom er relativt romslige. 1. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue, bad/ vaskerom, bod og 2 soverom. I tillegg er det utvendig bod på ca 5 m² og carport på ca 23 m² i forlengelse av bolig, og som er et praktisk skille mellom denne boligen og naboen. Det er vestvendt terrasse på ca 22 m² med adkomst via 2-fløyet balkongdør fra stue.

Standard

Overflater på innvendige gulv: Det er på innvendige gulv parkett på stue, kjøkken, gang og soverom. Laminat på entre og vinylbelegg på bod og bad. Parkett og laminat entre er fra 2016. Overflater på innvendige vegger: Det er på innvendige vegger smartpanel på alle vegger bortsett fra på soverom, bod og bad. Smartpanel er fra 2016. Overflater på innvendig himling: Innvendige tak/himling med smartpanel i stue, kjøkken, gang. Tak-ess på soverom, bod og bad. Kjøkkeninnredning - 1. etasje/kjøkken: Kjøkken fra IKEA nytt våren 2016. Det er takhøy innredning med malte profilerte fronter, lys benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskkum. Det er flisplater mellom over og underskap. Det er innbygde hvitevarer med oppvaskmaskin, kjøleskap og frys, komfyr og Micro. Det er nedfelt komfyrtopp med ventilator over. I underskap ved vask er det montert vannstoppeventil med føler på gulv. 1. etasje/bad/vaskerom: Det er belegg på gulv med varmekabler, vegger med våtromstapet og tak med takess plater. Rommet er innredet med skyvedørsgarderobe på en vegg, gulvmontert toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning på 1,2 meter + høyskap, innredningen har lyse fronter med underskap med benkeplate med nedsenket vask, overskap + speil og lys. Det er opplegg og plass til vaskemaskin. Vinylbelegg og våtromstapet er skiftet årstall ukjent. Det er ikke skiftet belegg, våtromstapet inne i skap. Toalett og dusjkabinett er skiftet 2016. Dører i skyvedørsgarderobe går tregt.

Oppvarming

Boligen varmes opp med luft til luft varmepumpe på kjøkken. Vedovn i stue. Panelovner og varmekabler på bad. Varmepumpe er ca 10 år gammel, det er bestilt service på denne som vil bli utført før salget.

Parkering

Parkering i carport, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Sobbl Sobbl

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 28.08.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 758 027,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 758 027,-

Prisantydning

1 750 000,- / Fellesutgifter: 5 145,-

Kr 5145,- per måned. Felleskostnader består blant annet av nedbetaling avdrag og renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, vedlikehold, forsikring av bygg, forretningsførsel, tv/internett fra GET. Borettslaget skal etterisolere og skifte kledning og vinduer på boliger. Dette vil bli igangsatt i løpet av høsten 2020. Ut fra opplysninger vil ikke månedlige felleskostnader øke etter denne oppgraderingen.

Totale kostnader

1 798 891,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning) 41 031,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 791 031,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 798 891,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 750 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 78 kvm P-rom kommentar: Entré, gang, kjøkken, stue, bad/vaskerom, 2 soverom Bruksareal 1. etasje: Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 11 680 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.