Hølandsveien 597, 1860 Trøgstad

Solgt

Stor, frittliggende enebolig med garasje i landlige omgivelser. 5 soverom og flere stuer.

Prisantydning
2 190 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
178 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 190 000,-

kr 2 260 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

675

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1952

260 m2

178 m2

5

Eiet tomt

1 155 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning Eiendommen ligger inntil riksvei 115 med utsikt over landbruksarealer og Kallaksjøen. Solrik eiendom med flott utsikt! Omkringliggende bebyggelse består av eneboliger og gårdsbruk. Det er ca. 6 km til Skjønhaug som er tidligere Trøgstad kommunes sentrum, samt kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet. I Skjønhaug finner du banker, post, forretningssenter, turløyper, friarealer, skoler, idrettsanlegg, lysløype, kommuneadministrasjon og kommunikasjoner. Det er ca. 50 minutters kjøretid til Oslo og 35 min til Lillestrøm. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Viktjernsåsen. Hemnessjøen er omkranset av et fint kulturlandskap og har flere spennende våtmarksreservater med rikt fugleliv. Det er gode fiskemuligheter, og sjøen er forholdsvis grunn. Det finnes også flere fine badeplasser slik som Stiklatjern og Gravstjern. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer. Om Trøgstad: Trøgstad ligger nord i Viken fylke i Indre Østfold kommune, som består av tettstedene; "kommunesenteret" Skjønhaug, Båstad nord i bygda og Havnås i øst. Næringslivet i Trøgstad er preget av landbruk, småindustri og tjenesteyting. Området består hovedsakelig av landbruksområder og spredt boligbebyggelse, glimrende egnet for alle typer friluftsliv til alle årstider. Flotte natur- og friluftsområder med merkede løyper, fiskevann og jaktterreng. Rikt dyreliv og fine muligheter for sopp og bærplukking.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Hølandsveien 597,
1860 Trøgstad

BRA

260 m2

P-rom

178 m2

Innhold

Frittliggende enebolig oppført 1952, med kjeller og 1,5 etasje. Uthus med garasje og carport bygget i flere omganger senest med påbygget garasje 2013. Det er foretatt oppgraderinger i de senere år med oppgradering av bad 2006, utvendig panel samt utskifting av noen vinduer og balkongdør 2016-18. Det er bygget på uthus med garasje 2013. 1. etasje: Entre/Hall m/trapp, kjøkken, stue, bad, kjølerom, soverom. 2. etasje: Trapperom, gang, tv-stue, 4 soverom. Kjeller: Vaskerom, bod 1, bod 2, bod 3, bod 4, trappegang ut til terreng. Vestvendt terrasse og inngangsparti. Terrasse på 27 m² og takoverbygg på 19 m². Terrasse er oppført med nedgravde trepilarer i bakke, terrassegulv og rekkverk bygget med trykkimpregnerte trematerialer . Garasje/bod/carport er oppført og bygget på i flere etapper og går ut fra at uthus/bod er bygget 1952, carport ca 1970 og garasje 2013. Se videre beskrivelse i takstrapport av de enkelte bygningene.

Standard

Bolig med en normal standard på innredninger og utstyr. Bygningen er i den senere tiden påkostet med ny ytterpanel og utskifting av noen vinduer og balkongdør. Overflater på innvendige gulv: Innvendige gulver har slipte-lakkerte tregulver, laminat og gulvbelegg. Kjeller betong . Overflater på innvendige vegger: Innvendige vegger med malt trepanel, tapet og smartpanel. Overflater på innvendig himling Himlinger med malte plater, takess og malt panel. 1. etasje / Bad: Vinylbelegg med oppbrett på vegg. Gulv lagt 2006. Det er bra fall mot sluk. Vegger med fibo trespo våtromsplater med flismønster. takess i tak. Baderommet er innredet med gulvmontert toalett, dusjkabinett, hjørnebadekar, baderomsinnredning på 90 cm bredde med underskap med skuffer og skap, overskap med speil og lys. Det er et stort plassbygget skap over 1 vegg med skyvedører ( 1 dør med speil) Innredninger og utstyr er montert 2006. Det er sprekk i 1 speile på dør til baderomsinnredning. Kjøkken Kjøkkeninnredning fra 1987 med slette malte fronter benkeplater i laminat. Innredningen har blitt oppgradert for ca 2 år siden med maling av fronter på skap, oppsetning av ny innredning ved koketopp og forhøyet skap opp til tak. Det er innebygde hvitevarer med stekeovn, dampovn og koketopp nedsenket i benkeplate, kjøkkenventilator over koketopp med kullfilter. Beslag med 2 stk oppvaskkummer. Plass og opplegg til oppvaskmaskin. Stor og romslig innredning med god skap og benkeplass. VVS-installasjoner, generelt: Rørføringer til vann er av kobber. Avløpsledninger i plast. Det er montert vv-bereder på 200 liter i kjeller. Vannmåler montert i kjeller. Utekran. Elkraft, generelt: Beskrivelse: El-sikringsskap plassert i gang 2 etg. Det er 50 amp hovedsikringer. Innmat i sikringsskap er skiftet ut til vippe/automat sikringer. Noe el-arbeider utført senere årene. Ellers er el-anlegg fra byggeår.

Oppvarming

Det er montert luft til luft varmepumpe i stue og kjøkken. Vedovn i stue 1 etg . Ellers er det montert el-panelovner og det er varmekabler i gulv bad. Luft til luft varmepumpe virker ikke på kjøkken. Det er 2 stk teglpiper hvorav en er i bruk, det er montert vedovn i stue. Det er etter branntilsyn gitt pålegg om å fjerne tapet på pipe mot kjøkken. Det har vært lekkasje rundt piper på tak og det anbefales at piper helbeslås over tak.(se punkt takkonstruksjoner i takstrapport).

Parkering

Parkering i garasje/carport, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 26.05.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 631 000,-
Markedsverdi : 2 200 000,-
Teknisk verdi : 2 631 000,-
Formuesverdi : 670 108,-
Sekundær formuesverdi : 2 412 390,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 190 000,-

Totale kostnader

2 260 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 70 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 260 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 190 000,-

Ligningsverdi

kr 670 108,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er tilbygget med overbygget terrasse og inngangsparti + kjølerom og utvendig bod. Byggeår ukjent men antatt ca 1980. Garasje/bod/Carport, byggeår 1952. Tilbygg: År: 1970 Tilbygget med carport på ca 16 m² Byggeår er ukjent men antar ca 1970. Tilbygg: År: 2013 Tilbygget med garasje på 18 m². Carport på 16 m² Bra er ikke medregnet i arealet men vil bli beregnet inn i teknisk verdi

Arealer

Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 260 kvm P-rom kommentar: Kjeller: Vaskerom 1. etasje: Entre/Hall m/trapp, kjøkken, stue, bad, soverom 2. etasje: Trapperom, gang, tv-stue, 4 soverom Bruksareal 1. etasje: 97 Bruksareal 2. etasje: 68 Bruksareal Kjeller: 95 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 155 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 1155,4 m². Tomten er flat og opparbeidet med plenarealer, frukttrær og div beplanting. Singlet gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.