Skogfaret 65, 1825 Tomter

Solgt

Nyere og delikat rekkehus med barnevennlig beliggenhet på Tomter! Carport. Garanti fra utbygger.

Prisantydning
4 390 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
135 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 390 000,-

kr 4 554 170,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

807

301

25

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Rekkehus

Eierseksjon

2017

139 m2

148 m2

135 m2

3

Eiet tomt

153 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Rekkehus beliggende på et barnevennlig boligfelt på Tomter som er speiselt godt egnet for barnefamilier, etablerere og husdyreiere. Det er umiddelbar nærhet til Nordre Øyen barnehage på feltet, i tillegg til at det er flere barnehager i gangavstand fra boligen. Tomter barneskole er ca. 15 min gange fra boligen, det er gratis skoleskyss til Knapstad ungdomsskole. Tomter togstasjon er en kort gangtur unna (800 meter), og i rushtiden er det to avganger i timen mot Oslo. Toget til Oslo bruker ca. 40 minutter og 15 minutter til Ski. Det er umiddelbar nærhet til Tomter Idrettspark med stor kunstgressbane, gressbane og skianlegg med hoppbakker. Videre byr Hobøl på ridesenter, miniatyrskytterlag med skytebane, motorklubb med trial-bane m.m. I tomter finner du matbutikken Kiwi. Ellers er det kun 12 minutter med bil til Ski sentrum som har alle fasiliteter som bla. Ski storsenter, et mangfold av butikker, spisesteder, bowlinghall, flerkino, offentlige kontorer, hyggelige gågater, rådhusteater m.m. Flotte turområder i nærheten hvor det fra gressbanene er oppkjørte skiløyper på vinteren og det anbefales å ta turen til Gaupesteinshytta for vafler og noe varmt å drikke!

Adkomst

Fra Kråkstadveien tar du av til Skogfaret, fortsett forbi barnehagen og du finner nr. 65 på venstre side. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 29.
november,
kl. 14:00-15:00

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skogfaret 65,
1825 Tomter

BRA

139 m2

P-rom

135 m2

BTA

148 m2

Innhold

1. etg: Entré, kjøkken, gang, bad/vaskerom, stue og bod. 2. etg: Stue, bad og 3 soverom. Isolert utebod på 5 kvm.

Standard

Skogfaret 65 er innredet i moderne og delikate farger, boligen er fordelt over to etasjer med en smart planløsning. Boligen har fortsatt gjenværende nybygg garanti fra utbygger! Parker bilen rett utenfor boligen enten i carport eller biloppstillingsplass, og følg den asfalterte stien til det hyggelige inngangspartiet som har takoverbygd dør. Entré har flislagt gulv med varmekabler og en romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Lekkert kjøkken fra HTH som har lyse farger på innredning, hvite fliser over stein benkeplater og en dus grønnfarge på veggen. Kjøkkenøy med barløsning som kan brukes som frokostplass, lekseplass for barna eller avlastningsbord m.m. Smarte oppbevaringsløsninger med dekorative hyller, og et overskap har glassfelt. Integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin samt avsatt plass til kjøl-/fryseskap. Flislagt bad i 1. etasje med varmekabler i gulv og downlights i taket. Badet har dusjhjørne med regndusj og håndholdt dusj, vegghengt toalett og en pen innredning med påsatt vask og tilhørende overskap med speil. Vaskemaskin og tørketrommel er praktisk plassert bak skyvedører med speil, den store skyvedørsgarderoben gir god plass til oppbevaring av håndklær, vaskemidler ol. Stuen er luftig med mye naturlig lys fra vinduer hvorav sofakroken er innredet med en vegger i en lun og behagelig farge. Det er god plass til en romslig spisestue, og her kan du nyte varmen fra vedovnen på kalde dager. Plassen under trappen passer ypperlig til å ha en lekekrok for familien minste. Fra stuen er det utgang til terrassen. Alle soverommene er praktisk plassert i 2. etasje med nærhet til hverandre. Hovedsoverommet har en behagelig farge på veggene og en stor skyvedrøsgarderobe med speildører. Barnerommene har en god størrelse med plass til seng, skrivepult og garderobeskap. Tv-stue i 2. etasje med to vegger i en mørk farge. Flislagt bad i 2. etasje med varmekabler i gulv og downligths i taket. Badet har badekar, vegghengt toalett, romslig innredning med påsatt vask og tilhørende speilskap over. Det er godt med lagringsplass i innvendig bod i 1. etasje og utebod ved carport. Terrassen er sydvestvendt med gode solforhold og det er montert en elektrisk markise. Du har også en liten hage med gressplen. Det er skillevegg mot nabo. Velkommen til Skogfaret 65!

Oppvarming

Boligen varmes opp av gulvvarme i entré og bad, elektriske panelovner og vedfyring.

Parkering

Parkering i carport, foran boligen og på oppmerkede gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Selger ønsker overtagelse 15. juni - 01. juli 2021. Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 10.11.2020
Markedsverdi : 4 400 000,-

Prisantydning

4 390 000,- / Fellesutgifter: 2 189,-

Kr 2 189,- Fellesutgifter inkluderer bla. felles bygningsforsikring, felles vedlikehold, forretningsførsel osv. Det er vedtatt at felleskostnadene øker med 5% fra 01.01.21.

Totale kostnader

4 554 170,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 390 000,- (Prisantydning) 42 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 432 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 432 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 122 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 554 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 390 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

I området er det rekkehus- og leilighets bebyggelse.

Arealer

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 148 kvm P-rom kommentar: 1. etg: Entré, kjøkken, gang, bad/vaskerom og stue. 2. etg: Stue, bad og 3 soverom. 1.Etasje: P-rom: 63 kvm Bra: 67 kvm 2.Etasje: P-rom: 72 kvm Bra: 72 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 153 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfaltert oppstillingsplass og inngangsparti. Terrasse med hage på baksiden av boligen. Fellesområdene har asfalterte parkeringsplasser og internveier, gressplener og felles lekeplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.