Prest Fønhus vei 47, 1825 Tomter

Solgt

Tomter - Nyere halvpart av tomannsbolig - Garasje - Utsikt - Kort vei til butikk og tog

Prisantydning
3 950 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
116 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 950 000,-

kr 4 064 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

807

274

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

2014

140 m2

164 m2

116 m2

3

Eiet tomt

594 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig beliggende barnevennlig til like ved Tomter sentrum. Flott utsyn fra stue og balkong. Stuen har store vinduer, som slipper godt med lys inn i bolig, og en takhøyde på hele 4,5 meter! Sydvendt balkong på 13 kvm og terrasse på 32 kvm. Tomter sentrum ligger i umiddelbar nærhet med Kiwi matbutikk, pizzarestaurant, bibliotek, cafe og bar. Ski, med Ski storsenter med et mangfold av butikker, spisesteder, flerkino, bowlinghall, bibliotek, offentlige kontorer m.m. ligger en kort kjøretur unna, ca. 15 minutter. Offentlig transport, med tog og buss, ligger i gangavstand fra boligen, ca. 800 meter. Tomter togstasjon, med Linje L22, L22x, tar deg til Ski på kun 10 min. og Oslo sentrum på 35 min. Nytt dobbelspor mellom Ski og Oslo er under bygging, og er estimert ferdigstilt i 2022. Når dobbeltsporet er på plass vil reisetiden for direktetog mellom Oslo S og Ski halveres, til 10-12 minutter. Tomter bussholdeplass med rute 410 og 453. Nordre Øyen, Symrelunden og Knoll og Tott barnehage ligger alle innen 10 minutters gangavstand fra boligen. Det er også gangavstand til Tomter barneskole som er nylig ombygd og påbygd. Ungdomsskole i Spydeberg og videregående skole i Ski. For den aktive er boligen nær beliggende til friluftsområder som kan by på turorientering, langrennsløyper, trimløyper m.m. På Tomter idrettspark er det organisert idrett for barn og unge med fotball, håndball, langrenn, turn og skihopp for å nevne noe.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Ruben Michael Steen-Olsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Prest Fønhus vei 47,
1825 Tomter

BRA

140 m2

P-rom

116 m2

BTA

164 m2

Innhold

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig beliggende på Tomter, med gode solforhold og utsyn over nærområdet. Boligen inneholder: 1. Etasje: Entre, bad, soverom, kjøkken/stue Underetasje: Gang m/trapp, bad, vaskerom, 2 soverom, garderobe med adkomst fra hovedsoverom og teknisk rom. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, granittbenkeplate, underlimt vask, integrert induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap. Sanitærinnstalasjoner: Bad i 1. etasje med varmekabler, servantinnredning, dusj med glassdører, toalett. Bad i underetasje med varmekabler, servantinnredning, overhengende speilskap, badekar, toalett. Vaskerom i underetasje med varmekabler, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, varmtvannsbereder. - Sydvendt veranda på 13 kvm med adkomst fra stue. - Sydvendt terrasse på 32 kvm med adkomst fra soverom. - Utvendig elektrisk solavskjerming på kjøkken/stue. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Sentralstøvsuger. - Garderobeskap i gang og på soverom. - Skyvedørsgarderobe på bad. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Standard

Nyere tomannsbolig fra 2014. Boligen holder god standard og har en tidstypisk planløsning. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1. Takstmannen har gjort bemerkninger på følgende bygningsdeler: Tilstandsgrad 2: - Bad underetasje: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av sprekk i fliser. - Overflater innvendige vegger: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av mangel på sparkling og pussing av vegger, samt mye hull i vegger etter oppheng fra tidligere eier. Innvendige gulv: Fliser i bad, vaskerom, entre, 3-stavs parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Malte overflater, fliser i bad. Innvendig himling: Malte overflater. Innvendige dører: Slette hvitmalte innvendige dører fra Swedoor og Dooria. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Linus Halvorsen
Takstdato : 24.03.2021
Markedsverdi : 3 950 000,-
Låneverdi: 3 357 500,-

Prisantydning

3 950 000,-

Totale kostnader

4 064 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 114 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 064 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 950 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Tomannsbolig oppført i 2014. Boligen har fundamenter av betong og grunnmursvegger bestående av thermomur. Gulv på grunn er plasstøpt på armert betong. Drenering er fra byggeåret. Frittbærende dekker i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk, utvendig kledd med luftet trekledning. Takkonstruksjon av tre og av typen pulttak. Taket er tekket med papp. Vinduer i 2-lags isolerglass fra 2013, karm og ramme i tre. Ytterdøren er fra byggeåret med glass-felt. Boligen har stålpipe. Pipen er helbeslått med blikk over tak. Rørføringer er av moderne rør i rør, noe kobber fra byggeår. Avløpsledninger er av plast. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom og er på ca. 200l. Stoppekran er plassert i vaskerommet. Sikringsskap med automatsikringer. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Arealer

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 164 kvm 1. Etasje: 63 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 89 kvm Underetasje: 53 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 75 kvm Primærarealene består av: 1. Etasje: Entre, bad, soverom, kjøkken/stue Underetasje: Gang m/trapp, bad, vaskerom, 2 soverom Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 594 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med plenareal og diverse beplantning. Singlet gårdsplass.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.