Flatebyveien 20, 1792 TISTEDAL

Solgt

Tistedal - Velholdt enebolig over to etasjer beliggende i rolig og barnevennlig område. Stor og solrik tomt.

Prisantydning
3 550 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
163 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 3 550 000,-

kr 21 604,-

kr 3 654 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3001

144

21

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1958

193 m2

163 m2

4

Eiet

1 545 m2

F

Gul

Beliggenhet

Beliggenhet

Flatebyeveien 20 ligger i et rolig, familievennlig og veletablert boligområde hvor boligen er omkranset av natur. Fra område kan du nyte fin utsikt mot dalen og landbruksområdene. Boligen ligger på en stor tomt med gode solforhold. Blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Tistedal byr på nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Kort avstand til Femsjøen med flotte kano-, bade- og fiskemuligheter. Ellers er det flere hyggelige badeplasser i nærområdet som Kruseter og Ertevann m.m. I tillegg ligger Ertemarka like i bakkant med tur- og treningsveier, lysløyper videre over til herlige Ormtjern, kunstsnøløype, sykkel- og vandringsveier langt innover Ankerfjella - til Aspedammen og Bergstien m.m. Her er det noe for enhver friluftsinteressert.

Det er kort vei til Espira Oreid barnehage (ca. 2,1km) og Tistedal barneskole (ca. 2,5km). Det er bredt utvalg av ungdoms- og videregåendeskoler i Halden som ligger en kjapp kjøretur unna. Kollektivtilbudet i området består av buss. Det er gangavstand til bussholdeplass som er på Tistedalen, derfra går linje 31 med forbindelse mot Halden Bussterminal. Derfra kan du velge mellom buss og tog avhengig av din destinasjon.

Rema 1000 Tistedal er nærmeste dagligvarebutikk som ligger gangavstand fra eiendommen. I Tistedal sentrum finner du også bakeri, pizza, bensinstasjon, legekontor, sportsbutikk, idrettshall og idrettsanlegg m.m. For ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Halden med flere bymessige fasiliteter.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

Ruben Michael Steen-Olsen

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Flatebyveien 20, 1792 TISTEDAL

BRA

193 m2

P-rom

163 m2

Innhold

Underetasje: Gang, kjellerstue, trapperom, 2 soverom, Bod 1, bod 2, kryperom, bod 3

1. etasje: Stue, bad, kjøkken, gang, vaskerom, vindfang, 2 soverom

Standard

Velholdt og flott enebolig over to etasjer med praktisk planløsning. Innvendig fremstår boligen som attraktiv og stilig. Boligen består av:

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene.

Gangen er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av boligen. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst rom takket være store vindusflater som fyller rommet med daglys. Fra stue er det balkongdør med utgang til en stor vestvendt terrasse. Terrassen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkensonen defineres av stilfull kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, i kontrast til mørke laminerte benkeplater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Integrert koketopp, stekeovn og micro. Opplegg for oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med utkast til friluft. Fliser mellom overskap og benkeplate.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjnisje med glassvegger, boblebadekar, servant med skapseksjon, og over servanten er det speil med belysning.

Det er totalt fire soverom i boligen. Alle soverommene er lyse og er av god størrelse, innredet med garderobeskap, med plass til dobbeltsenger om ønskelig. På hovedsoverommet er det utgang til terrasse.

Vaskerom innredet med hyller og overskap, det er både plass og opplegg for vaskemaskin samt anlegget for sentralstøvsuger.

Kjellerstuen gjør seg godt som TV-stue med mye boltreplass for de yngste. Koselig peisovn som varmer godt på kaldere dager.

I underetasje er det totalt 3 boder med god lagringsplass. Den største boden med potensiale til å gjøres om til for eksempel hobbyrom, det er også utgang til hage.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet.
Peisovn i stue og kjellerstue.
Varmekabler i baderom og soverommene i underetasje.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn og inn i garasjen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 550 000,-

Omkostninger

3 550 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

88 750, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 3 550 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
104 220 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 654 220, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

697 462,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. Avsatt til Bebyggelse og anlegg iht. kommuneplanen. Kommuneplan for Halden kommune KOMMUNEPLAN 2011-2023 gjelder for eiendommen. Kommuneplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger. Det foreligger ikke andre innsendte private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommen ihht. opplysninger gitt av kommunen.

16 kvm av tomten ligger under eldre reguleringsplan FLATEBY INDUSTRIOMRÅDE ID:G-312 vedtatt 22.06.1988 og er regulert til Friluftsområde. Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger

Arealer

Primærrom: 163 m2, Bruksareal: 193 m2, Bruttoareal: 0 m2

Underetasje: Gang, kjellerstue, trapperom, 2 soverom, Bod 1, bod 2, kryperom, bod 3 1. etasje: Stue, bad, kjøkken, gang, vaskerom, vindfang, 2 soverom

Tomt

Tomten er selveiet og utgjør i henhold til matrikkelbrev et beregnet areal på tilsammen 1544,9 kvm fordelt på 1228,9 kvm. (gnr. 144 bnr. 21) og 316 kvm. (gnr. 144 bnr. 45). Tomten er høyt og fritt beliggende og er opparbeidet med steinbelagt gårdsplass og romslig hage med plen rundt huset.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.