Kornmoenga 89, 1413 Tårnåsen

Solgt

Tårnåsen/ Kornmoenga - Meget tiltalende og påkostet 4-roms leil. - 2 garasjeplasser - EL-bil lader - Heis

Prisantydning
5 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
91 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 750 000,-

kr 5 905 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

238

792

28

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2016

95 m2

105 m2

91 m2

3

Eiet tomt

3 520 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

4-roms leilighet beliggende sentralt på Tårnåsen i rolige og barnevennlige omgivelser. Det er umiddelbar nærhet til turområde med oppmerkede stier, offentlig kommunikasjon med buss og lokalt kjøpesenter med matbutikk, legesenter, apotek, frisør, restaurant, kafe m.m. Barnehage, barne- og ungdomsskole ligger i kort gangavstand. Det er også kort vei til Kolbotn sentrum med kulturhus bestående av bibliotek, kino, restaurant, selskapslokaler og konsertsaler. Kjøpesenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes også togstasjon. I kort kjøreavstand finnes også slalåmbakke, flerbrukshall, fotballbaner, golfbane, badestrender og båthavn. Bussholdeplass i Valhallaveien ligger få meter fra leiligheten med god offentlig kommunikasjon til både Oslo (ca. 25 minutter), Oppegård (ca. 10 minutter) og Kolbotn (ca. 10 minutter). Ekspressbusser mot Oslo på morgenen / ettermiddag tar noe kortere tid.

Adkomst

Adkomst fra Valhallaveien til Kornmoenga via private stikkveier til felles oppgang. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kornmoenga 89,
1413 Tårnåsen

BRA

95 m2

P-rom

91 m2

BTA

105 m2

Innhold

- Elbil lader på 11kw / type 2 lader, passer alle elbiler. Lader for eksempel en tesla på kun få timer. - Bod i garasje, bod på terrasse og walk-inn garderobe på soverom. - Led spottere i tak i alle rom med dimmer og trådløs styring via App på mobilen. Systemet heter Athom Homey. -USB stikk for sikker og enkel lading av mobil/nettbrett på begge sider av sengen på hoved soverom. - Markise på terrasse med fjernkontroll. Markisa er også koblet opp med automatisk styring, den går ned når sola kommer opp på vindu og opp når det blir mindre lys på kvelden. Markisen kan også styres fra mobil app. - Verandaen er utstyrt med LED striper og 2 stykk varmelamper montert i tak. Kjøkken: Tiltalende kjøkkeninnredning fra JKE. Eksklusiv corian benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Ventilator, dampovn/ kombiovn og liten stekeovn m/Micro. Varmeskuff for å holde mat varm eller varme tallerkener. Det er også innfelt LED striper under benkeplaten i barløsningen. USB stikk for sikker og enkel lading av mobil/nettbrett på kjøkkenbenken. Bad: Veggmonter dusj med dusjvegger, veggmonter klosett. Speilskap på badet med mye plass, samt stikk kontakt i speilskap og servantskuff. LED striper under servant skuffer på toalettet. Det er innfelt Dab radio i taket på badet med 2 høyttalere. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser. Ting som ikke medfølger salget: Høytalere i taket i stuen. Hyllene på kontoret. Hyllene på hovedsoverom. Garderobeskap på barnerommet.

Standard

Boligen har en meget høy standard og har en moderne utforming. Det er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 i tilstandsrapporten. Innvendige gulv: Fliser på bad. 1 stavs hvitoljet eikeparkett i alle øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad. Malte og tapetserte overflater i øvrige rom. Innvendig himling: Malte overflater. Det nedsenket himling med innfelte lys. Dører: Nyere tyngre innerdører, og glassdør til stue. Entrédør som er brann- og lydklassifisert. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad. Radiatorer tilknyttet sentralt varmeanlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

2 Garasjeplasser medfølger eiendommen. EL-bil lader på en parkeringsplass. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS - Ramstad

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Markedsverdi : 5 750 000,-

Prisantydning

5 750 000,- / Fellesutgifter: 4 675,-

Kr. 4 675,- pr. md. Herav: Garasje x2: Kr. 378,- Oppvarming: Kr. 960,- Velforening: Kr. 609,- Felleskostnader: Kr. 2 381,- Kabel-tv: Kr. 347,-

Totale kostnader

5 905 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 155 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 905 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 750 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur er i støpt betong. Forspente hulldekkeelemter i betong med påstøp. Bærende konstruksjon i betong/ stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, utvendig kledd med trepanel. Flatt tak, tekket med papp. Se forøvrig informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Primærrom: 91 kvm Bruksareal: 95 kvm Bruttoareal: 105 kvm Primærarealene består av: Bad, entré, stue/ kjøkken og 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 520 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, lekeplasser m.m.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.