Kornmoenga 24, 1413 Tårnåsen

Solgt

Tårnåsen - Leilighet for deg over 50 år - Sydvendt terrasse - To P-plasser i felles garasje

Prisantydning
1 743 225,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
91 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 743 225,-

kr 4 124 085,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

238

724

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

2012

95 m2

104 m2

91 m2

2

Fellestomt

1 164 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende sentralt på Tårnåsen i rolige og barnevennlige omgivelser. Det er umiddelbar nærhet til turområde med oppmerkede stier, offentlig kommunikasjon med buss og lokalt kjøpesenter med matbutikk, legesenter, apotek, frisør, restaurant, kafe m.m. Barnehage, barne- og ungdomsskole ligger i kort gangavstand. Det er også kort vei til Kolbotn sentrum med kulturhus bestående av bibliotek, kino, restaurant, selskapslokaler og konsertsaler. Kjøpesenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes også togstasjon. I kort kjøreavstand finnes også slalåmbakke, flerbrukshall, fotballbaner, golfbane, badestrender og båthavn. Bussholdeplass i Valhallaveien ligger få meter fra leiligheten med god offentlig kommunikasjon til både Oslo (ca. 25 minutter), Oppegård (ca. 10 minutter) og Kolbotn (ca. 10 minutter). Ekspressbusser mot Oslo på morgenen / ettermiddag tar noe kortere tid.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kornmoenga 24,
1413 Tårnåsen

BRA

95 m2

P-rom

91 m2

BTA

104 m2

Innhold

Attraktiv 3-roms leilighet i 1. etasje i et barnevennlig område på Tårnåsen - sydvendt og solrikt. Leiligheten inneholder: Entré, bad, kjøkken/stue, 2 soverom og bod. Kjøkkeninnredning med hvite fronter, laminat benkeplate, rustfri oppvaskkum, opplegg for oppvaskmaskin, ventilator og fliser over benk. Innredningen er antatt å være fra byggeåret. Bad med veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin i bad. Badet er fra byggeåret. - Terrasse på ca. 47 kvm med adkomst fra stue. - Bredbånds og kabelanlegg med mulighet for tilknytning til internett. - Garderobeskap med slagdører i soverom. - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og radiatorer tilknyttet sentral varmeanlegg. - Innfelte lys i himling i bad. - Varmekabler i bad. - Dørtelefon med skjerm. - Felles brannvarslingsutstyr i bygget. - Brannslukningsutstyr. - 2 biloppstillingsplasser i garasjeanlegg følger leiligheten. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en tidstypisk planløsning og normal god standard med flislagt bad med varmekabler og parkett på gulv. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: Følgende bygningsdeler har fått TG3 på grunn av registreringer: Elektriske anlegg, misfarget stikkontakt til oppvaskmaskin - må kontrolleres av elektriker. Innvendige gulv: Fliser i bad, parkett i øvrige rom. Parketten er av nyere dato ifølge opplysninger gitt av eiers representant. Innvendige vegger: Malte overflater, fliser i bad. Innvendig himling: Malt. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralt varmeanlegg. Varmekabler i bad.

Parkering

To biloppstillingsplasser i garasjeanlegg følger leiligheten. Plassene er nummerert med nr. 443 og nr. 50. De som har to biloppstillingsplasser, har en garasje med ideell andel av gårdsnummer 238, bruksnummer 712, unntatt andel 7, andel 13, andel 15 og andel 18 som har begge garasjeplassene i garasjekjelleren under borettslaget. Plass nr. 50 befinner seg i garasjeanlegget hvor andelen har ideell andel. Gjesteparkering på Kornmoenga Vel sin eiendom. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 01.09.2020

Prisantydning

1 743 225,- / Fellesutgifter: 8 818,-

Kr 8 818,- per mnd. Herav: Garasje 175,- Oppvarming 940,- Ekstra garasje 175,- Velforening 560,- Felleskostnader 3 108,- Kabel-TV 300,- Kapitalkost lån 1 3 560,- Lånet har avdragsfrihet til og med 01.09.2022. Kapitalkostnader per d.d.: 3 560,- Estimert endring etter avdragsfrihet: 4 976,- Dette medfører en økning i felleskostnader 01.09.2022 på kr 1 416,-.

Totale kostnader

4 124 085,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 743 225,- (Prisantydning) 2 373 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 116 225,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 124 085,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 743 225,-

Ligningsverdi

kr 1 362 892,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk i 3 etasjer oppført i 2012. Boligen er bygget på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Drenering forutsettes å være utført ihht. gjeldende praksis for byggeåret. Yttervegger i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig kledd med trepanel. Etasjeskillere er Frittbærende dekker. Forspente hulldekkelementer i betong med påstøp. Takkonstruksjon er flatt tak. Yttertaket er tekket med papp. Vinduer er fra byggeåret med isolerglass, karm og ramme i tre. Entredør fra byggeåret - døren er brann-/lydklassifisert. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Døren er fra byggeåret. Vannskap er plassert i himling i bad. Vann og avløpsrør er fra byggeåret. Elektrisk fordelingsskap i innvendig bod. Felles brannvarslingsutstyr i bygget. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

1.Etasje: Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, kjøkken/stue og 2 soverom. 2 boder i kjeller medfølger. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 164 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.