Augestadkollen 6, 1413 Tårnåsen

Solgt

Tårnåsen - 3-roms seniorleilighet i rekkebebyggelse - Terrasse/Hage - Solrikt beliggende på et koselig tun - Sentralt

Prisantydning
4 300 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
73 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 300 000,-

kr 4 330 788,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

238

343

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1993

76 m2

81 m2

73 m2

2

Festet fellestomt

5 288 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

3-roms seniorleilighet (55+) med god planløsning og flott beliggenhet på Tårnåsen i Nordre Follo kommune Leiligheten ligger sentralt til med umiddelbar nærhet til Tårnåsen senter. Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter er nærmeste nabo med dagavdeling, svømmebasseng og treningsmuligheter. Høyås tilbyr et sosialt seniormiljø med samlinger og fellesarrangementer. Fine tur- og friområder med turstier og oppmerkede løyper ligger i umiddelbar nærhet. Kort avstand til Kolbotn sentrum med kulturhus bestående av bibliotek, kino, restaurant, selskapslokaler og konsertsaler. Kjøpesenteret, med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud stod ferdig i Kolbotn sentrum høsten 2008. Her finnes også togstasjon. Bussholdeplass ligger få meter fra leiligheten med god offentlig kommunikasjon til både Oslo (ca. 25 minutter), Oppegård (ca. 10 minutter) og Kolbotn (ca. 10 minutter). Ekspressbusser mot Oslo på morgenen / ettermiddag tar noe kortere tid.

Adkomst

Eiendommen ligger vis ´vis Tårnåsen senter/Høyås Bo- og rehabiliteringssenter. Fra Kolbotn sentrum, kjør Skiveien nordover og ta opp Augestadveien til høyre. Fortsett opp til Tårnåsen senter, ta til venstre. Eiendommen ligger på venstre hånd etter ca 100 meter. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Augestadkollen 6,
1413 Tårnåsen

BRA

76 m2

P-rom

73 m2

BTA

81 m2

Innhold

3-roms leilighet i rekkebebyggelse/tomannsbolig med god planløsning. Stor terrasse mot syd. Utsikt mot Oslo fra koselig hageplass ved inngangen mot nord. I tillegg er det i borettslaget en stor, felles stue som kan benyttes til diverse sammenkomster. Leiligheten inneholder følgende: Vindfang, hall, stue, kjøkken, bad, bod/garderobe og 2 soverom. Utvendig bod Lukeadkomst til loft fra hallen. Kjøkken med antatt original, hvit innredning med profilerte fronter. Laminat benkeplate, rustfri oppvaskkum, integrert oppvaskmaskin, varmtvannsbereder, ventilator og fliser over benk. Bad med dusjkabinett, wc, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin. Øvrig: - Stor terrasse med adkomst fra stuen. - Bruksrett til garasjeplass i garasjekjeller følger leiligheten. - Gode solforhold og utsikt mot Oslo. - Trappefri adkomst til leiligheten. - Stuen har pipeløp med mulighet for installering av varmekilde. - Sportsbod i garasjeanlegget. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har god standard. Bruksslitasje over tid må påregnes. Av tilstandsrapporten fremkommer det TG 1 vedr. pipeløp. For øvrig viser rapporten i hovedsak TG 2 (se vedlagte tilstandsrapport), men også TG 3 - i hovedsak vedr. dører, både utvendige og innvendige. Her er utdrag fra rapporten vedr. TG3: Ytterdører og porter: Balkongdøren går på karmen. Balkongdøren er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registreringer på balkongdøren. Entredøren er gitt TG2 på grunn av alder og registreringer. Innvendige dører: Dør til vf kniper mot karm. Skyvedør til 1 soverom lar seg ikke lukke. Flere av skyvedørene går tregt. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av 1 soveromsdør ikke lar seg lukke, øvrige dører er gitt TG 2 på grunn av alder og registreringer. - På gulv er det fliser i vindfang, gang og i badet. For øvrig er det parkett samt belegg i boden. - På vegger er det fliser i badet. Øvrige vegger med malte og tapetserte overflater. - Himling er malte flater. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i rom med fliser på gulv.

Parkering

Det medfølger bruksrett til garasjeplass i felles garasjeanlegg. For øvrig gjesteparkering på borettslagets eiendom.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen  Takstdato : 18.01.2021
Markedsverdi : 4 300 000,-  Låneverdi: 3 600 000,-

Prisantydning

4 300 000,- / Fellesutgifter: 3 240,-

Kr 3 240,- Fellesutgiften fordeler seg slik: Felleskostnad: 2 806,- Renter: 16,- Avdrag: 418,-

Totale kostnader

4 330 788,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 300 000,- (Prisantydning) 22 928,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 322 928,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 330 788,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 300 000,-

Ligningsverdi

kr 949 267,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Leilighet i rekkebebyggelse/1/2part av tomannsbolig over ett plan (bakkeplan). Boligen ligger i et område med småhusbebyggelse samt er nabo over veien med Tårnåsen senter og Høyås Bo- og Rehabiliteringssenter.

Arealer

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 81 kvm 1 etasje: P-rom består av: Vindfang, hall, bad, kjøkken, stue og to soverom: Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 288 kvm, Eierform: Festet fellestomt. Festeavgiften inngår i felleskostnaden.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.