Sverstadveien 6, 3060 Svelvik

Solgt

Svelvik - NY PRIS - Enebolig med utleieleilighet - Solrik - Barnevennlig boområde - Kort vei til sentrum

Prisantydning
4 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
248 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 690 000,-

kr 4 822 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3005

322

125

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2002

260 m2

285 m2

248 m2

5

Eiet tomt

903 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Sverstadveien 6 er en lys og innholdsrik enebolig fra 2002 med god planløsning og utleieleilighet. Eiendommen ligger flott til i et attraktivt og barnevennlig område med gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole. Boligen har flere flotte uteområder med gode solforhold hele dagen og følgelig sjøutsikt. Kort vei til Svelvik sentrum med gode servicetilbud og Svelvik senter. Her finner du detaljforretninger, tannlege, lege, blomsterbutikk, spisesteder, vinmonopol, butikker m.m. Svelvik sentrum er et idyllisk tettsted bestående av gamle hvitmalte trehus og trange gater. Det er kort vei til marka med flotte helårs turterreng og lysløype. Flotte båt-, bade og fiskemuligheter langs kystlinjen om sommeren. I Svelvik finner man de fleste fritidstilbud - Svelvik IF er et aktivt idrettslag med gode tilbud. Gangavstand til idrettsanlegg med bla. kunstgressbane, Ebbestadhallen, tennishall, seilforening mm. Offentlig kommunikasjon vei buss fra Sivles vei Markveien med gode bussforbindelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sverstadveien 6,
3060 Svelvik

BRA

260 m2

P-rom

248 m2

BTA

285 m2

Innhold

Frittliggende enebolig på to plan, med hybel/leilighet i deler av underetasjen. Boligen inneholder: 1. Etasje: Trapperom, kjøkken, stue, vaskerom, spisestue, 2 soverom, bad, omkledningsrom Underetasje: Entré, hall m/trapp, 2 soverom, bad, teknisk rom Leilighet: Entré, kjøkken/spisestue, stue, gang, bad/vaskerom, bod/innredet rom, soverom. Kjøkkeninnredning fra Huseby Kjøkken AS med profilerte fronter, laminat benkeplate, nedfelt koketopp, oppvaskkum, kjølehjørne, komfyr, komfyrtopp, oppvaskmaskin, ventilator over komfyr og opplegg til oppvaskmaskin. Sanitærinnstalasjoner: Bad i 1. etasje med innredning med servant, dusjkabinett, håndkletørker, og WC. Bad i underetasje med servant, avansert dusjkabinett og WC. Vaskerom med utslagsvask, innredning og opplegg for vaskemaskin. Teknisk rom med sluk i gulv, fordelerskap for rør-i-rør system, og vannbåren varme, vannmåler, trykkreduksjonsventil, stoppekran, varmtvannsbereder på 300l, sentralstøvsuger, utstyr og sentral for varmbåren varme. Hybel/leilighet: Kjøkken med laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum, ventilator over komfyr. Bad med dusjkabinett, servant, opplegg for vaskemaskin, wc og varmtvannsbereder på 198l. - Innglasset veranda på ca. 7 kvm med adkomst fra stue. - Veranda på ca. 7,5 kvm med adkomst fra soverom og innglasset veranda. - Terrasse på ca. 29 kvm med adkomst fra vaskerom. - Bod med utvendig adkomst. - Vedbod på terrasse. - Vedovn i stue. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte takst for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en god planløsning og en normalt god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3. Innvendige gulv: Parkett, laminat og fliser. Malt betong i teknisk rom. Belegg i bad. Innvendige vegger: Malte overflater. Ubehandlede sponplater i teknisk rom. Innvendig himling: Himling er tekket med takess. Ubehandlet gips i himling i teknisk rom. Innvendige dører: Behandlede dører. Dør med glassfelt mellom entré og hall. Det vises for øvrig til vedlagte takst for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Vedovn i stue. Skorstein består av toløps elementskorstein. Gulvvarme i bad i 1. etasje. Elektrisk oppvarming. Varmepumpe plassert i teknisk rom. Det er problemer med avvisingen med varmepumpen, denne trenger service.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Thomas Green
Takstdato : 23.04.2020
Markedsverdi : 5 000 000,-

Prisantydning

4 690 000,-

Totale kostnader

4 822 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 132 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 822 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 690 000,-

Ligningsverdi

kr 1 378 737,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Byggegrop består av fjell, og stein i skrånende terreng. Byggegrop er gravd ut og antatt kultet opp med pukk. Boligen er fundamentert med betongplate/såle på grunn, antatt fuktsikret og isolert mot grunn. Grunnmur består av Leca, utvendig slammet/behandlet/malt. Drenering fra byggeåret. Det er synlig grunnmursplast med montert topplist, ved den delen av boligen som ligger under terrenget. Yttervegger over grunnmur er oppført i bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med malt trepanel. Etasjeskillere består av tre/trebjelkelag, tekket med plater/bord. Antatt etter byggemåte isolert. Valmtak, tekket med sementbasert takstein fra 2002. Takrenner og nedløp består av stål. Vinduer i isolerglass og sprosser, karm og ramme i tre. Vinduene er fra 2002. Standard inngangsdør av tre, med isolerglass fra 2002. Ytterdør i vaskerom, med isolerglass fra 2005. Standard tett ytterdør til hybel/leilighet. Toføyet verandadør av tre med glassfelt, fra 2002. Verandadør fra soverom, med isolerglass fra 2001. Innvendig behandlet tretrapp. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg fra Flexit, plassert på loft. Naturlig ventilasjon i hybel/leilighet. Sentralstøvsuger montert på teknisk soverom. Det er 300l varmtvannsbereder fra 2006 plassert i teknisk rom. Avløp består av plast og vannrør består av kobber. Skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap er plassert i entre i hoveddel. Sikringsskap er plassert i entre i hybel/leilighet. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte takst.

Arealer

Totalt: Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 260 kvm, Bruttoareal: 285 kvm 1. Etasje: Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 142 kvm Underetasje: Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm Leilighet: Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 62 kvm Primærarealene består av: 1.Etasje: Trapperom, kjøkken, stue, vaskerom, spisestue, 2 soverom, bad, omkledningsrom Underetasje: Entré, hall m/trapp, 2 soverom, bad Hybel/leilighet: Entré, kjøkken/spisestue, stue, gang, bad/vaskerom, innredet rom, soverom. Innredet rom i hybel/leilighet er betegnet som bod på fremvist plantegning. Dette rommet er innredet, og blir benyttet som primærrom. Rommer er i arealoppsettet vurdert etter dagens bruk og er derfor vurdert som primærrom. Det er ikke fremlagt opplysninger om at det er omsøkt bruksendring av rommet. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 903 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med beplantet hage og gruset gårdsplass.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.