Steinhuggerveien 7, 1820 Spydeberg

Solgt

Nyere og praktisk enebolig med effektiv planløsning og en meget god skjermet intern beliggenhet - Dbl. garasje

Prisantydning
4 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
157 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 850 000,-

kr 4 986 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

433

129

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2013

157 m2

157 m2

Eiet tomt

644 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Steinhuggerveien 7 har en skjermet og meget god intern beliggenhet på et nyere, etablert og særdeles barnevennlig boligfelt på Vollene. Fra eiendommen er det nærhet til sentrum, barneskole, barnehage, ungdomsskole, friområder, jernbanestasjon og idrettshall. Spydeberg sentrum, ca. 1,5 km fra starten av Vollene boligfelt, har alt av hva et sentrum kan by på. Blant annet bank, post i butikk, lege, tannlege, butikker, treningssenter, restauranter, svømmehall, idrettsanlegg, skatepark, hundepark, kunstgress, aktivitetshus m.m. Boligområdets nære beliggenhet til friområder gir gode muligheter for friluftsaktiviteter. Det er turløyper på sommeren og skiløyper på vinteren, med blant annet Skihytta og Skimtefjell som populære utgangspunkt. Kommunikasjon: Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei og tar ca. 40-45 minutter med bil til Oslo S. Det er ca. 2,4 km til jernbanestasjonen som pr. i dag tar deg direkte inn til Ski på hhv 22 minutter eller Oslo S på 48 minutter (Google maps). Litt om Spydeberg: Spydeberg er en lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. Med et areal på 142 km2 bor det nå ca. 6000 innbyggere. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers igjennom kommunen, har tettstedet etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har en rekke små og mellomstore industribedrifter i områdene mellom Spydeberg og Knapstad. I kommunen har vi også et aktivt landbruk. Avstanden til Ski og Oslo, gjør stedet til et populært bosted. Det er gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune har ca. 45 000 innbyggere.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum: Kjør FV 122 mot Skiptvet. Etter 1,8 km ta til høyre opp Volleneveien. Når du kommer frem til rundkjøring, ta til høyre inn Granittveien. Ta så første vei til høyre, inn Steinhuggerveien. Eiendommen ligger som 4. hus på høyre side. Det vil bli skiltet ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Steinhuggerveien 7,
1820 Indre Østfold

BRA

157 m2

P-rom

157 m2

Innhold

1. Etasje: Romslig flislagt hall - Rom med toalett og vask - Vaskerom med dusj - Stor stue - Stort kjøkken med spiseplass samt utgang til solrik og usjenert terrasse 2. Etasje: Stue - 3 gode soverom - Omkledningsrom - Pent flislagt dusjbad/wc Garasje & Utvendig bod Frittstående dobbel garasje på 39 kvm oppført i 2014 med tilbygd isolert utebod med egen utgang. Loftsrom med god ståhøyde og fin lagringskapasitet.

Standard

Kjøkken: Meget praktisk løsning på kjøkkenet med åpen løsning mot spiseplass og stue. Innredning fra byggeåret, type HTH, og har profilerte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin samt kjøle- og fryseskap. Kjøkkenvask er av kompositt og er nedsenket i benkeplaten. Kjøkkenventilatoren er plassert over induksjontoppen og komfyr og er ført ut av veggen. Det er montert belysning under overskap, og veggen er flislagt. Kjøkkenet er utstyrt med komfyrvakt og lekkasjestopper. Sanitær: Eget toalett-rom i 1. etasje, med fliser på gulvet og malte plater på veggene. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter i hvit høyglans, overhengende speil og vegghengt toalett. Det er lagt vannbåren varme i gulvet, og det er downlights i himlingen. Lekkasjestopper på gulvet. Kombinert bad og vaskerom i 1. etasje, med fliser på gulvet og malte plater på vegger. Det er fliser på vegger i dusjen. Badet er innredet med hvit skapinnredning med slette fronter, samt arbeidsbenk med nedfelt vaskekum. Det er opplegg og plass til vaskemaskin, og om ønskelig tørketrommel. Dusjen er montert i hjørnet og har glassdører samt håndholdt dusjarmatur. Det er vannbåren varme i gulvet og ventileres via balansert ventilasjon. Opplegg til ekstra toalett. Pent og tidløst bad i boligens 2. etasje. Rommet har flislagte overflater på vegger og gulv. Forøvrig er det innredet med servantinnredning med slette fronter i hvit høyglans, overhengende speil samt belysning. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmaturen er håndholdt. Videre er det montert vegghengt toalett. Det er lagt vannbåren varme i gulvet, og det er spotter i himlingen. Badet er tilkoblet balansert ventilasjon. Innvendige overflater: Gulv: 1. etasje: 3-stavs eikeparkett i stue/kjøkken. Fliser i hall, wc og bad/vaskerom. 2. etasje: 3-stavs eikeparkett i stue, omkledningsrom og soverom. Fliser på badet. Vegger: 1. etasje: Sparklede og malte plater på vegger. Naturstein på én vegg i hall. Fliser i dusjen i badet/vaskerommet. 2. etasje: Sparklede og malte plater. Fliser på badet. Himling: Sparklet og malte gipsplater.

Oppvarming

- Stor Spartherm peisovn i stue/kjøkken. - Peisovnen vil bli byttet ut med en mindre og mer passende peisovn før overtagelse). - Vannbåren varme i 1. etasje samt badet i 2. etasje (el-kassett). - Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. - Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner. (Ventilasjon, ikke varmeanlegg) Det ble utført feiing og gått branntilsyn 29.04.2019. Ingen merknader.

Parkering

- I dobbel garasje - Steinlagt gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen

Prisantydning

4 850 000,-

Totale kostnader

4 986 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 136 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 986 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 850 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Villabebyggelse og småhusbebyggelse på boligfeltet.

Arealer

- Primærrom: 157 kvm - Bruksareal: 157 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet. 1.Etasje: 80 kvm bra 2.Etasje: 77 kvm bra Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

644,1 kvm eiet tomt.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med romslig gårdsplass, belagt med belegningsstein lagt i fiskebeinsmønster som er pent avsluttet med kantstein i granitt. Det er barnevennlige og meget solrike plenarealer, der terrassen hovedsakelig er rettet mot syd og vest. Forøvrig noe beplantning, vintergrønn hekk. Tomten ligger høyt i forhold til veien på nedsiden, og har god avstand til husene mot vest. Husets og garasjens plassering gjør at du føler deg skjermet på tomten og terrassen. Det er meget gode solforhold hele dagen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.