Stasjonsgata 32 B, 1820 Spydeberg

Solgt

VISNING! FLOTT LEILIGHET I 2. ETASJE - HEIS - STOR SOLRIK TAKTERRASSE PÅ 43 KVM MEGET GODE SOLFORHOLD SOMMER - 2 SOVEROM

Prisantydning
3 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
81 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 200 000,-

kr 3 291 370,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

426

24

8

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2005

81 m2

81 m2

2

Fellestomt

6 303 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Stor solrik takterrasse på hele 43 kvm!! Ettersom terrassen ligger så langt ut fra yttervegg har du flotte solforhold hele sommeren!! Stasjonsgata 32 B ligger sentralt og tilbaketrukket i Spydeberg sentrum i Indre Østfold kommune. Området ligger midt i sentrum og innenfor spaser avstand finner du de fleste servicefunksjoner som forretninger, apotek, bank, post, cafeer, busstasjon m.m. Togstasjon ligger rett på nordsiden av eiendommen. Friområder og gode turterreng i umiddelbar nærhet.. Butikker, kafeer og treningsmuligheter - servicetilbudet er godt i Spydeberg. Barne- og ungdomsskolen er plassert i utkanten av Spydeberg sentrum, og som nærmeste nabo til Lund Vest, finner du områdets barnehage. I de vakre og landlige omgivelsene i Spydeberg, er tur- og sportsmulighetene mange, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, legge ut på sykkeltur, eller bade og fiske både på Lyseren eller i Glomma. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området, og tar du turen opp til Skimtefjell kan du på fine og klare dager se helt over til fjellpartiene på den andre siden av Oslofjorden. Området vurderes av lokalkjente som både trygt og godt, og ideelt for småbarnsforeldre. Her finner du både skogen og lekeplasser rett utenfor døren. At det i tillegg er gode kollektivforbindelser inn til hovedstaden, gjør dette til et attraktivt sted å bo! Fra eiendommen har du gangavstand til sentrum med de mest nødvendige fasiliteter, flerbrukshall, kommunikasjoner, m.m.

Adkomst

Se kartreferanse i nettannonsen. Det vil skiltes ved annonserte fellesvisninger. Leiligheten ligger med adkomst på baksiden/vestsiden av Kiwi, på nedre plan.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 14.
juli,
kl. 17:00-18:00

Andreas Kulvik

Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Stasjonsgata 32 B,
1820 Spydeberg

BRA

81 m2

P-rom

81 m2

Innhold

2. Etasje: Flislagt entre - Bod/kontor/alkove - Flislagt bad/wc/vaskerom - 2 soverom - Kjøkken med åpen løsning mot spisestue Stue med utgang til 43 kvm takterrasse. Terrasse: Balkong på 43 m² med adkomst fra stue via hev/skyvedør. Av materialer er det trykkimpregnerte gulvbord og rekkverk i stål. Det er skillevegg av tre mellom nabo balkong. Eier av leilighet er selv ansvarlig for vedlikehold av balkonggulv og skillevegger av tre mot nabo.

Standard

Kjøkken: Åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår av typen Norema, og har profilerte hvite fronter og laminerte benkeplater med servant med 2 stk. kummer. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenventilator over komfyr. Kjøkkenet har god skap og benkeplass. Bad: Det er gulvmontert Wc, opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett og 90 cm innredning med underselskap med heldekkende servantbeslag overskap, speil og lys. Gulv med varmekabler og fliser. Fliser på vegger. Innvendige dører: Hvite formpressede dører. Skyvedører bortsett fra dør til bad. Det er brann/lyddør inn til leilighet i slett hvit utførelse. Gulv: Gulvoverflater er for det meste med eikeparkett, bortsett fra fliser i entre og på bad. Vegger: Vegger har malt strietapet, på badet er det fliser. Himlinger: Innvendige himlinger med malt gips. Det er 20 spotter i innvendige tak- kjøkken, stue og bad.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler i entre og bad - Panelovner forøvrig - Pipe og installert ildsted Indre Østfold brann og redning opplyser at de ikke har noen informasjon om ildsted i leiligheten. Det er derfor ikke mottatt opplysninger vedrørende feiing/pipe/ildsted eller branntilsyn.

Parkering

Denne leiligheten disponerer utvendig parkeringsplass. Leiligheten har i tillegg rett til å få leie parkeringsplass i garasjeanlegg.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Leiligheten står ledig til overtagelse.

Forretningsfører

Øyvind Berg

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 28.01.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 246 200,-
Teknisk verdi : 3 246 200,-

Prisantydning

3 200 000,- / Fellesutgifter: 2 274,-

Kr 2 274,- pr. mnd. Felleskostnaden dekker Avsetning til fondsparing, vedlikehold, strøm i fellesarealer, snømåking/strøing/feiing, renovasjon, avtale med GET, vaktmester, serviceavtaler, forretningsførsel/revisjon, m. m

Totale kostnader

3 291 370,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 91 370,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 291 370,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 200 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Denne bygningsmassen ble bygget i 2004- 2005. Inngangsparti med heis m. m er nyere. Leiligheten ligger i 2 etg. i kombinert forretnings/kontor/leilighet-bebyggelse.

Arealer

- 2.Etasje: 81 kvm BRA/P-rom - P-rom kommentar: Alle rom i leiligheten er inkludert i primærarealet. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Andel av 6303,5 kvm eiet tomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.