Sørmyrveien 1A, 1820 Spydeberg

Solgt

Moderne leilighet i sentrum med 2 soverom og solrik balkong. God planløsning.

Prisantydning
2 580 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
58 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 580 000,-

kr 2 655 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

429

93

8

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1947

58 m2

58 m2

2

Eiet tomt

2 036 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende leilighet i Spydeberg sentrum. Sydvendt leilighet med nydelige solforhold og fin utsikt utover landskapet. Fra leiligheten så er det umiddelbar nærhet til Spydeberg sentrum med bank, post i butikk, forretningssenter, restauranter og kommunikasjoner(ca. 45 minutter til Oslo S). Det er også gangavstand til barnehage, barneskole, friarealer og turterreng. Området er meget barnevennlig. Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo fra Spydeberg sentrum. Litt om Spydeberg: Spydeberg ligger i Indre Østfold kommune og er ei lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. På et areal på 142 km2 bor nå ca 5700 innbyggere. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers gjennom byen, har byen etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har knyttet til seg en rekke industribedrifter til de sentrale områdene mellom Spydeberg sentrum og Knapstad. I kommunen finner vi også et aktivt landbruk og mange små og mellomstore bedrifter. Turmuligheter og rekreasjon: Lyseren er et populært hytteområde med flotte badeplasser på Hallerud og Gransodden, ca. 10 km fra eiendommen. Det bygges for tiden ny gangvei fra sentrum hele veien opp til Lyseren. Det er godt badevann med fin bunn og gode fiskemuligheter. Bra med Gjedde og Abbor. Mange fine øyer og steder å oppleve rundt Lyseren. Også fine skogsløyper med lysløype og nytt kunstsnøanlegg. Her kan man ta utgangspunkt fra Skihytta og følge fine stier oppover mot Skimtefjell og Gulltjernmosen. Det er ca. 10 km til Mørk Golfbane som har både 18 og 9 hulls golfbaner og flotte treningsmuligheter.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sørmyrveien 1A,
1820 Spydeberg

BRA

58 m2

P-rom

58 m2

Innhold

Innholdsrik og arealeffektiv leilighet i 3. etasje med moderne preg. Fine takvinkler og godt med lys inn i leiligheten. Fin utsikt og nydelige solforhold. Leiligheten har gjennomgående normalt god standard på utstyr og innredninger. 3. etasje: Entré med garderobe, 2 kurante soverom, pent, flislagt bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken med utgang til balkong. Det er en god kombinasjon mellom stuen og kjøkkenet, som gjør at plassen er utnyttet godt. Leiligheten deler balkong i treverk med nabo, og disponerer ca. 10 m2. Praktisk skille med screen mellom balkongene. Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller.

Standard

Leilighet med god standard på innredninger og utstyr. Fremstår som en lys og pen leilighet. Overflater, generelt: Gulv med laminat. Vegger med malt tapet. Himlinger med malt strie. Kjøkkeninnredning: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Kjøkkenøy. Laminerte benkeplater. Vaskekum. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Skiferstaver mellom benkeplater og overskap. Innredningen er fra 2016. Bad/wc/vaskerom: Gulv med fliser og vegger med fliser. Servant på skap med hvite glatte fronter. Skap med speil. Dusjhjørne med to glassdører. Gulvstående wc. Opplegg for vaskemaskin. El-vifte i himling. Varmekabler. Badet er oppusset i 2017.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk med panelovner, samt varmekabler på bad.

Parkering

Parkering på parkeringsplasser i sameiet. Det er 1 merket parkeringsplass til leiligheten. Ekstra gjesteplasser. Stor, offentlig parkeringsplass på naboeiendommen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Tore Melgårdshagen

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 22.02.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 800 000,-
Teknisk verdi : 2 800 000,-

Prisantydning

2 580 000,- / Fellesutgifter: 1 150,-

Kr 1 150,-. Fellesutgifter inneholder blant annet kommunale avgifter, vedlikehold, forsikring av bygg, forretningsførsel. Det er vedtatt vedlikehold budsjettert til ca. 250000 for inneværende år, og skal innhentes anbefaling til tiltak på deler av yttertak som vil kunne medføre økte kostnader med tiden. Pt. Uavklart omfang og behov for utbedring. Dette vil kunne føre til at fellesutgiftene vil bli økt.

Totale kostnader

2 655 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 580 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 580 000,-)) -------------------------------------------------------- 75 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 655 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 580 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygning oppført i 1947, og er senere seksjonert til næring og leiligheter. Leiligheten ligger i 3. etasje og er på 58 m2 Primær-rom. Felles sykkelbod og bod i kjeller på ca. 7 m2.

Arealer

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm P-rom kommentar: Entré, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken. 3.Etasje: 58 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 036 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felleseiet tomt på 2036,3 m2, ifølge Norges Eiendommer. Atrium med plen, lys singel og skiferplattinger på nedre plan. Inngjerdet grøntarealet mot vest. Takoverbygg over postkasser og inngjerdet rom for søppeldunkene. Mot gamle E18 er nye betongheller og bed, trær og prydbusker. Parkering på felles parkeringsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.