Skarveien 1, 1820 SPYDEBERG

Solgt

Enebolig med godkjent utleie del, beliggende på en romslig og solrik eiet tomt!

Prisantydning
6 590 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
217 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 6 590 000,-

kr 18 285,-

kr 6 771 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

431

125

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

2003

237 m2

217 m2

4

Eiet

1 089 m2

D

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Fra eiendommen er det kort avstand til barnehage, Spydeberg ungdomsskole samt gangvei til Hovin barneskole, sentrum og jernbanestasjon. Spydeberg sentrum består av det meste man trenger med bank, post i butikk, trengingssenter, forretningssenter og restauranter.

Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo fra Spydeberg sentrum. Reisetid til Oslo er ca. 45-50 minutter).

Andre avstander det er verdt å vite om:
- Ca. 10 minutters kjøring til Askim med kommunesentrum, administrasjon, Østfoldbadet m.m.
- ca. 20 min kjøring til Ås og høyskolemiljøet - Veterinærinstituttet.
- ca. 20 min kjøring til Ski med stort shoppingsenter.
- ca. 50 min til Sverige med Töcksfors shopping.

Turmuligheter og rekreasjon:
Lyseren er et populært hytteområde med flotte badeplasser på Hallerud og Gransodden, ca. 10 km fra eiendommen. Det bygges for tiden ny gangvei fra sentrum hele veien opp til Lyseren. Det er godt badevann med fin bunn og gode fiskemuligheter. Bra med Gjedde og Abbor. Mange fine øyer og steder å oppleve rundt Lyseren. Også fine skogsløyper med lysløype og nytt kunstsnøanlegg. Her kan man ta utgangspunkt fra Skihytta og følge fine stier oppover mot Skimtefjell og Gulltjernmosen. Det er ca. 10 km til Mørk Golfbane som har både 18 og 9 hulls golfbaner og flotte treningsmuligheter.

Litt om Spydeberg og Indre Østfold:
Spydeberg ligger i Indre Østfold kommune og er ei lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. På et areal på 142 km2 bor nå litt over 6000 innbyggere i Spydeberg. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers gjennom byen, har byen etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har knyttet til seg en rekke industribedrifter til de sentrale områdene mellom Spydeberg sentrum og Knapstad. I kommunen finner vi også et aktivt landbruk og mange små og mellomstore bedrifter.

Indre Østfold er en kommune i regionen Indre Østfold i Viken fylke. Kommunen ble etablert 1. januar 2020 ved en sammenslåing av de fem kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Kommunen har et samlet innbyggertall på rett under 45 000 innbyggere. Indre Østfold er Norges største jordbrukskommune med 231,35 km² dyrket mark. Indre Østfold kommune består av byene Askim og Mysen, tettstedene Spydeberg, Skjønhaug og Tomter, samt en rekke grender.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skarveien 1, 1820 SPYDEBERG

BRA

237 m2

P-rom

217 m2

Innhold

Underetasje:
Bad/vaskerom , Gang , Gang 2, Stue/kjøkken , Bad/vaskerom 2,
Soverom, Bod , Bod 2

Etasje 1:
Bad , Hall , Soverom , Stue , Kjøkken

Etasje 2:
Stue , Soverom , Soverom 2

Garasje:
Det er i tillegg et loftsrom med adkomst via utvendig trapp. Rommet er ikke målbart grunnet lav takhøyde og er derfor ikke tatt med i arealet over. Rommet har gulvflate på ca 15 kvm.

Standard

Utvendig:
Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner og beslag i overflatebehandlet stål. Yttervegger oppført med
bindingsverkskonstruksjon utvendig kledd med
liggende bordkledning. Takkonstruksjon bygget som saltak med Atakstoler i tre. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass. 2 rams
sidesvingvinduer fra byggeår. Det er malt hovedytterdør med glass til 1.etg og malt hovedytterdør til underetasje.

Eneboligen har tilgang til utleiedel. Hoveddelen disponerer Bad/vaskerom i kjeller.

Innvendig:
Det er i 1 etg gulver med parket på stue, kjøkken og soverom, fliser på hall. Det er på vegger malte plater og himlinger med malte
plater, i stue er det felt med panel i himling med spotter rundt . Lysspotter i de fleste himlinger 1.etg. 2.etg har parkett på gulvet, malt tapet på soverom og tapet på loftstue. Himlinger med malte plater .Det er lysspotter i tak. I underetasje er gulv med parkett på bod/kontor og fliser på gang.. Det er vegger med malte plater på gang og smartpanel på bod. Himlinger i gang med panel og himling i bod med smartpanel.

I leilighet i kjeller er det gulv med parkett. Det er vegger med malt tapet. Det er malte plater i himlinger. Det er elementpipe i Leca , helbeslått over tak. Det er montert vedovn i stue 1.etg. Det er trapp i tre mellom etasjene, med beisede vanger og lakkerte trinn.
Det er innvendige malte fyllingsdører fra byggeår.


Underetasje:

Bad/vaskerom 2
Badet i leilighet er fra byggeår. Badet har fliser på gulv med sokkelflis. det er el - varmekabler i gulv, her ligger det også klart
for vannbåren varme (denne er ikke koblet til). Det er vegger med malt tapet. Himling med malte plater. Rommet er innredet med
dusjkabinett, gulvmontert toalett, baderomsinnredning på 1,2 meter med underskap med skuffer heldekkende benkeplate med 2 stk vasker. Det er speil med lys over. Det er plass og opplegg for
vaskemaskin her er også vv- bereder på 200 liter montert denne er fra 2005.

Kjøkken
Kjøkkeninredning med profilerte folierte fronter benkeplate i laminat med beslag med 2 oppvaskkummer. Det er plass og opplegg for komfyr med ventilator over. Det er kjøkkenventilator med kullfilter i leilighet.

Bad/Vaskerom
Vaskerom i kjeller på hoveddel fra byggeår. Det er fliser på gulv med vannbåren varme og El- varmekabler. Det er vegger med malt tapet og himling med panel. Rommet er innredet med plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er skyllekar på vegg og dusjkabinett.

Etasje 1:

Bad
Bad 1.etg har fliser på gulv med vannbåren varme og el-varmekabler. Det er fliser på vegger og panel med lyspotter i himling. Rommet er innredet med dushjørne med buede glassvegger, blandebatteri og dusjgarnityr på vegg. Det er hjørnebadekar, vegghengt toalett og baderomsinnredning på 1,2 meter med underskap med skap og skuffer, heldekkende plate med vask overskap + speil og lys. Høyskap på 35 cm.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Norema. fra byggeår. Innredningen har profilerte malte fronter, benkeplate i laminat med nedsenket beslag med oppvaskkum og skylle kum. Det er takhøye overskap, fliser mellom overskap og underskap. Innredning med god skap og
benkeplass med barløsning. Det er innebygde hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr og platetopp med fritthengende ventilator over. Det er nylig skiftet kjøkkenkran for et par uker siden og hvitevarer skiftet i 2017. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut til hoveddel.


Tekniske installasjoner:
Det er vannrør med rør i rør med samleskap på vaskerom hovedenhet. Det er inntaksledning (PEL) på vaskerom med stoppekran og vannmåler. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon med ventiler i vegger. Det er montert dobbeltmantlett bereder på vaskerom i underetasje. Denne varmer opp gulv med vannbåren varme og varmtvann til hovedenhet. Dobbeltmantlet bereder er montert i 2010 og vannbåren varme ble da tatt i bruk. VV-bereder i leilighet fra 2005. Det er også Vvbereder i dobbeltmantlet bereder i hovedenhet. Det er sentralstøvsuger av merke Foma, støvsugerenhet plassert på bod/ kontor i underetasje, det er støvsugeruttak i 1 og 2.etg. Det er lagt inn fiber fra Telenor.
Boligen varmes opp med vannbåren varme i alle rom 1.etg bortsett fra soverom. Det er også el-varmekabler på bad og gang 1.etg og
vaskerom kjeller, her er det også vannbåren varme. Leilighet har varmekabler på stue/kjøkken og bad. Det er også lagt opp til vannbåren varme i stue/kjøkken og bad denne er ikke koblet opp.
El anlegg fra byggeår. Det ble lagt opp ny kurs til garasje når denne ble bygget i 2013. Det er egne sikringsskap til begge boenheter med egne strømmålere. Det er røykvarslere i etasjene og brannslokningsapparat.


Balkong:
Balkong på ca 55 m² med adkomst via balkongdør fra kjøkken og trapp fra gårdsplass. Balkongen er oppført med gulv i impregnerte
materialer og rekkverk i malt treverk. Eier skiftet rekkverk i 2021. Balkongdører med karmer og rammer i tre med isolerglass.

Parkering

Garasje og gårdsplass

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

6 590 000,-

Omkostninger

6 590 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

166 250,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 6 650 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
181 720 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 771 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

650 587,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Grååsen Del 1, med plan-ID 0123199702. Området er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan med vedlegg ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 217 m2, Bruksareal: 237 m2, Bruttoareal: 0 m2

Underetasje: Bad/vaskerom , Gang , Gang 2, Stue/kjøkken , Bad/vaskerom 2, Soverom, Bod , Bod 2 Etasje 1: Bad , Hall , Soverom , Stue , Kjøkken Etasje 2: Stue , Soverom , Soverom 2 Garasje: Det er i tillegg et loftsrom med adkomst via utvendig trapp. Rommet er ikke målbart grunnet lav takhøyde og er derfor ikke tatt med i arealet over. Rommet har gulvflate på ca 15 kvm.

Tomt

Tomten er noe skrånende mot vest og er i 2 plan. Byggegrunn av fjell med sprengsteinsfyllin. Det er drenering fra byggeår. Grunnmur oppført i støpt isopor mur. Forstøtningsmur i Leca mot gårdsplass. Pent opparbeidet hageanlegg med plenarealer, hekkbeplantning og singlet gårdsplass. Bygningen har utvendig avløpsrør av plast vannledning av plast (PEL) offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.