Roselundveien 67B, 1820 Spydeberg

Solgt

Pen leilighet med 3 soverom beliggende på ende i 2. etg. Heis og garasje.

Prisantydning
2 990 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
74 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 990 000,-

kr 3 078 996,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

430

261

33

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Leilighet

Eierseksjon

2017

77 m2

83 m2

74 m2

3

Eiet tomt

13 154 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger på det nye og etter hvert etablerte boligfeltet Lund i Spydeberg. Ca. 1,5 km fra Spydeberg sentrum. I Spydeberg sentrum finnes bank, forretningssenter, kommuneadministrasjon og kommunikasjoner (ca. 45 minutter til Oslo S). Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole, friarealer, turterreng, bussholdeplass og togstasjon. Området er barnevennlig. Området er meget barnevennlig, eiendommen ligger i en blindvei som er lite trafikkert.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum - Kjør mot Oslo på FV 128. Etter ca. 400 meter fra Myrakrysset i Spydeberg sentrum, ta til venstre inn Lundsveien. Ta så med en gang til høyre som er Roselundveien. Blokken ligger deretter på venstre side, nærmest skogen. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Roselundveien 67B,
1820 Spydeberg

BRA

77 m2

P-rom

74 m2

BTA

83 m2

Innhold

Entre/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom, bod. Utgang til balkong fra stue. Garasje i rekke med bod.

Standard

Leiligheten fremstår med en bra standard på innredninger og utstyr. Nylig malt overflater innvendig i stue/kjøkken. Leiligheten fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Standard forøvrig er: Overflater: Gulv: Eikeparkett og fliser på bad. Vegger: Malte huntonittplater, baderomsplater på bad. Himling: Takessplater og systemhimling i bod. Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er i fra byggeåret, type Norema, og har slette, lyse fronter og laminerte benkeplater. Kjøkken er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr og induksjonstopp. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenventilator er plassert over komfyr og induksjon, og er tilkoblet ventilasjonssystem. Det er mellom skap montert belysning, og det er lagt plater på vegg (KitchenBoard). Kjøkken er utstyrt med komfyrvakt og lekkasjestopper. Sanitær: Bad/vaskerom i fra byggeåret, med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter, samt overhengende speil og belysning. Dusj er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmatur er håndholdt. Videre så er det montert vegghengt vannklosett. Det er i himling montert downlights, og det er lagt elektriske varmekabler i gulv. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Rommet ventileres via ventil i tak, som er tilkoblet balansert ventilasjon. Luftbehandling: Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner. - Ny frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stue, soverom og oppholdsrom gjennom ventiler. Den brukte og forurensede inneluften trekkes ut fra alle rom i huset gjennom ventiler på kjøkkenet, bad og våtrom. Balkonger/Terrasser: Balkong på 9 m², vendt mot syd, med tilgang i fra stue. Balkong er oppført med bærende konstruksjoner av stål. Av materialer så er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og rekkverk er av stål og glass. Balkong er takoverbygget, og det er montert belysning med stikkontakt på vegg.

Oppvarming

Oppvarmes via radiatorovner, tilknyttet bergvarmepumpe. Felles bergvarmepumpe forsyner bolig med varme til tappevann og radiatorovner. Ellers via varmekabler på bad/vaskerom.

Parkering

Parkering i garasjeplass i felles garasjerekke. Øvrig parkering og gjesteparkering skjer på oppmerkede plasser. Ta kontakt med styret ved montering av EL-bil lader. Det kan kun settes opp ladestasjoner fra Salto, gjennom Bravida.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Bori BBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 02.07.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 220 000,-
Markedsverdi : 3 000 000,-
Teknisk verdi : 3 220 000,-

Prisantydning

2 990 000,- / Fellesutgifter: 3 117,-

Kr 3 117,- Revisjon, forretningsfører, drift/vedlikehold, utvendig forsikring, kommunale avgifter, energi/fyring, kabel-tv og bredbånd.

Totale kostnader

3 078 996,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning) 2 826,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 992 826,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 992 826,-)) -------------------------------------------------------- 86 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 078 996,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 990 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

I nærområde er det andre leiligheter og eneboliger.

Arealer

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 83 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Bad/vaskerom, entré/gang, stue/kjøkken, 3 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 13 154 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles, eiet tomt på 13 154,1 m². Fellesområdet er pent opparbeidet med gressplener, diverse beplantninger og asfalterte områder.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.