Roselundveien 67A, 1820 Spydeberg

Solgt

Pen leilighet med god standard og 2 soverom beliggende i 2. etg. Heis, garasje.

Prisantydning
2 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
56 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 750 000,-

kr 2 831 596,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

430

261

15

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2018

59 m2

65 m2

56 m2

2

Eiet tomt

13 154 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger på det nye og etter hvert etablerte boligfeltet Lund i Spydeberg. Ca. 1,5 km fra Spydeberg sentrum. I Spydeberg sentrum finnes blant annet bank, post i butikk, forretningssenter og kommunikasjoner (ca. 45 minutter til Oslo S). Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole, friarealer, turterreng, bussholdeplass og togstasjon. Området er barnevennlig. Området er meget barnevennlig, eiendommen ligger i en blindvei som er lite trafikkert.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum - Kjør mot Oslo på FV 128. Etter ca. 400 meter fra Myrakrysset i Spydeberg sentrum, ta til venstre inn Lundsveien. Ta så med en gang til høyre som er Roselundveien. Blokken ligger deretter på høyre side, nærmest skogen. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Roselundveien 67A,
1820 Spydeberg

BRA

59 m2

P-rom

56 m2

BTA

65 m2

Innhold

Bad/vaskerom, entré/gang, stue/kjøkken, bod, 2 soverom. Utgang til balkong fra stua.

Standard

Leiligheten fremstår med en bra standard på innredninger og utstyr. Kjøkken med åpen løsning mot stua, hvor det er plass til spisegruppe. Utgang til romslig sydvendt terrasse fra stuen. Overflater: Gulv - 3-stavs eikeparkett i stua/kjøkkenet, gangen og soverommet. Fliser på badet. Vegger - Malte huntonittplater i stua/kjøkkenet, gangen og soverommet. Baderomsplater på badet. Himling - Takessplater i himlinger. Systemhimling i boden. Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stua, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er fra byggeåret, type Norema, og har slette, lyse fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr og induksjonstopp. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenvasken er av rustfritt stål, og er nedsenket i benkeplaten. Kjøkkenventilatoren er plassert over komfyren og induksjon, og er tilkoblet ventilasjonssystemet. Det er montert belysning mellom skap, og det er lagt plater på veggen (KitchenBoard). Kjøkkenet er utstyrt med komfyrvakt og lekkasjestopper iht. dagens krav. Sanitær: Tidløst bad/vaskerom fra byggeåret. Fliser på gulvet og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter av høyglans hvit samt overhengende speil og belysning. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vegghengt vannklosett. Det er montert downlights i himlingen, og det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Rommet ventileres via ventil i himlingen, som er tilkoblet balansert ventilasjon. Luftbehandling: Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner. - Ny frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stua, soverommet og oppholdsrom gjennom ventiler. Den brukte og forurensede inneluften trekkes ut fra alle rom i huset gjennom ventiler på kjøkkenet, badet/vaskerommet. Terrasse/Balkong: Balkong på ca. 9 m², vendt mot syd, med tilgang fra stua. Balkongen er oppført med bærende konstruksjoner av stål. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og rekkverket er av stål og glass. Det er montert belysning på veggen.

Oppvarming

Varmekabler på badet/vaskerommet. Ellers oppvarming via radiatorovner tilknyttet bergvarmepumpe. Felles bergvarmepumpe forsyner boligen med varme til tappevann og radiatorovner. En væske-til-vann-varmepumpe, også kalt bergvarmepumpe, bruker energi lagret i fjell til å varme opp varmtvann og vannbåren gulvvarme. Oppvarming med en slik varmepumpe gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm.

Parkering

Garasjebygg på ca. 21 m². Bygningen er oppført på asfalterte dekke. Ringmur av betong. Yttervegger er av bindingsverk, utvendig kledd med trekledning. Takkonstruksjonen er av tre, og er tekket med papp. Adkomst via leddport. Elbil lader i garasjen (ikke funksjonell befaringsdagen).

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Bori BBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 03.03.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 780 000,-
Markedsverdi : 2 750 000,-
Teknisk verdi : 2 780 000,-
Formuesverdi : 690 693,-
Sekundær formuesverdi : 2 486 496,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 750 000,- / Fellesutgifter: 2 624,-

Kr 2 624,- Revisjon, forretningsfører, drift/vedlikehold, utvendig forsikring, kommunale avgifter, energi/fyring, kabel-tv og bredbånd.

Totale kostnader

2 831 596,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 750 000,- (Prisantydning) 1 456,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 751 456,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 751 456,-)) -------------------------------------------------------- 80 140,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 831 596,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 750 000,-

Ligningsverdi

kr 690 693,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

I nærområdet er andre leiligheter og eneboliger.

Arealer

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 65 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Bad/vaskerom, entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 13 154 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles, eiet tomt på 13 154,1 m². Fellesområdet er pent opparbeidet med gressplener, diverse beplantninger og asfalterte områder. Balkong på ca. 9 m², vendt mot syd, med tilgang fra stua. Parkering i garasjeplass i felles garasjerekke. Øvrig parkering og gjesteparkering skjer på oppmerkede plasser.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.