Løkenstubben 4, 1820 Spydeberg

Solgt

VISNING!! Stor og særdeles innholdsrik villa på 347 kvm - Dobbel garasje - Kjeller med egen inngang - 2 nye bad

Prisantydning
6 200 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
322 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 200 000,-

kr 6 370 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

431

51

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

2001

347 m2

386 m2

322 m2

4

Eiet tomt

959 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Grååsen i Spydeberg Løkenstubben 4 har en skjermet og god beliggenhet på populære Grååsen i Spydeberg. Boligfeltet ble etablert i begynnelsen av 2000-tallet og er særdeles barnevennlig og et flott boligfelt. Feltet ligger på et høydedrag omringet av hovedsakelig landbruk- og skogsarealer og har en fin avstand til sentrum og alle servicefunksjoner. Fra eiendommen er det nærhet til sentrum, barneskole, barnehage, ungdomsskole, friområder, jernbanestasjon og idrettshall. Det er barnehage på nedre del av boligfeltet. Spydeberg sentrum, ca. 1,5 km fra starten av Grååsen boligfelt, har alt av hva et sentrum kan by på. Blant annet bank, post i butikk, lege, tannlege, butikker, treningssenter, restauranter, svømmehall, idrettsanlegg, skatepark, hundepark, kunstgress, aktivitetshus m.m. Boligområdets nære beliggenhet til friområder gir gode muligheter for friluftsaktiviteter. Det er turløyper på sommeren og skiløyper på vinteren, med blant annet Skihytta og Skimtefjell som populære utgangspunkt. Kommunikasjon: Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei og tar ca. 40-45 minutter med bil til Oslo S. Det er ca. 2,4 km til jernbanestasjonen som pr. i dag tar deg direkte inn til Ski på hhv 22 minutter eller Oslo S på 48 minutter (Google MAPs). Litt om Spydeberg: Spydeberg er en lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. Med et areal på 142 km2 bor det nå ca. 6000 innbyggere. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers igjennom kommunen, har tettstedet etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har en rekke små og mellomstore industribedrifter i områdene mellom Spydeberg og Knapstad. I kommunen har vi også et aktivt landbruk. Avstanden til Ski og Oslo, gjør stedet til et populært bosted. Det er gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Ny kommune har ca. 45 000 innbyggere.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum: Kjør FV 122 (Heliveien) mot Skiptvet. Etter 1,2 km ta til venstre opp Grååsveien. Følg veien og ta 2. vei til venstre, inn Løkenstubben. Løkenstubben 4 ligger så på venstre side av veien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 28.
juli,
kl. 18:00-19:00

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Løkenstubben 4,
1820 Spydeberg

BRA

347 m2

P-rom

322 m2

BTA

386 m2

Innhold

Kjeller: 117 kvm BRA Trimrom - Gang - Stor kjellerstue - Stort vaskerom - Teknisk rom - Bod 1. Etasje: 126 kvm BRA Innbydende hall m/trapp - Delikat nyoppusset bad Stort kjøkken - Stor stue med utgang til terrasse - Spisestue - Trapperom - Bod 2. Etasje: 104 kvm BRA Nyoppusset stort og delikat bad - Stue med utgang til balkong - 4 store soverom

Standard

Kjøkken: Romslig kjøkken med åpen løsning samt plass til spisegruppe. Innredningen er fra byggeåret, type Strai Kjøkken, og har profilerte bjørkefronter som er malt, vitrineskap og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, induksjon (nyere) samt kjølehjørne. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Oppvaskmaskin medfølger også. Kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten. Kjøkkenventilatoren er plassert over induksjon og er ført ut av veggen. Det er montert belysning og det er lagt fliser på veggen mellom over- og underskap. Bad 1. Etasje: Bad i 1. etasje, overflateoppusset i senere tid. Det er flislagte overflater på gulvet og plater malt med våtromsmaling på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning og høyskap med slette, mørktonede fronter, overhengende speilskap samt belysning. Dusjkabinettet er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vegghengt vannklosett. Det er lagt vannbåren gulvvarme i gulvet. Bad 2. Etasje: Bad i 2. etasje, overflateoppusset i 2020, med nye fliser samt innredninger og utstyr. Det er flislagte overflater på gulvet og vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, mørktonede fronter, overhengende speilskap, belysning samt tilhørende sideskap. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjen har kombinasjon av bred hodedusj samt håndholdt dusjarmatur. Videre er det montert vegghengt vannklosett. Det er montert badekar i hjørnet. Det er montert downlights i himlingen, og det er lagt vannbåren varme i gulvet. Badet ventileres via balansert ventilasjon. Vaskerom: Vaskerom i kjeller, med løsninger fra byggeåret. Det er belegg på gulvet og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med skapinnredning med slette, lyse fronter samt laminert arbeidsbenk med nedfelt vaskekum. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i innredningen. Panelovn på veggen varmer opp rommet. Vaskerommet ventileres via balansert ventilasjon. Innvendige overflater: Gulv: Kjeller: Laminat. Belegg i teknisk rom og vaskerom. 1. etasje: Klikkvinyl i stuer og kjøkken. Fliser i hallen og badet. 2. etasje: Laminat i to soverom. Klikkvinyl i stua, tregulv i to soverom. Fliser på badet. Vegger: Kjeller: Malte/tapetserte plater. Baderomsplater (6 mm) vaskerommet. 1. etasje: Malte/tapetserte plater i deler av stua. Panel i kjøkkenet, hallen og deler av stua. Tapetserte plater med våtromsmaling i badet. 2. etasje: Malte/tapetserte plater i stua og soverom. Brystningpanel i soverom. Fliser i badet. Himling: Paneler og malte plater i himlinger.

Oppvarming

- Vannbåren varme i badet i 2. etasje, hele 1. etasje samt teknisk rom og gang i kjelleren. - Vedovn i stua. - Elektriske varmekabler i kjellerstua. - Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. - Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner.

Parkering

- I dobbel garasje - Stor steinlagt gårdsplass

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Selger er fleksibel vedrørende overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 19.05.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 970 000,-
Teknisk verdi : 6 970 000,-
Formuesverdi : 1 565 254,-
Sekundær formuesverdi : 5 634 914,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 200 000,-

Totale kostnader

6 370 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 170 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 370 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 200 000,-

Ligningsverdi

kr 1 565 254,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

- Frittliggende enebolig med kjeller, 1. etasje og 2. etasje, på totalt 347 m². - Bygningen ble ferdigstilt år i 2000. - I nærområdet er hovedsakelig ene- og flermannsboliger.

Arealer

Primærrom: 322 kvm Bruksareal: 347 kvm Bruttoareal: 386 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet med unntak av teknisk rom og bod i kjeller samt bod i første etasje. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

958,6 kvm eiet tomt. Tomten er en flat tomt som er pent opparbeidet med romslige plenarealer på syd og vestsiden av huset, diverse beplantning, vintergrønt og hekk. Det er lagt belegningsstein på den store gårdsplassen på østsiden av boligen. Tomten er solrik og meget barnevennlig.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.