Kvartsveien 4, 1820 SPYDEBERG

Solgt

Pen enebolig fra 2013 med isolert, dobbel garasje. God standard. 3 soverom. 2 stuer og 2 bad. Barnevennlig og solrikt.

Prisantydning
5 900 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
161 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 5 900 000,-

kr 14 065,-

kr 6 071 670,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

433

89

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

2013

174 m2

161 m2

3

Eiet

585 m2

C

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger på det etter hvert etablerte boligfeltet Vollene i Spydeberg. Det er ca. 2,5 km til Spydeberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole, friarealer og turterreng.

Spydeberg sentrum består av det meste man trenger med bank, post i butikk, trengingssenter, forretningssenter og restauranter.

Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo fra Spydeberg sentrum. Reisetid til Oslo er ca. 45-50 minutter).

Andre avstander det er verdt å vite om:
- Ca. 10 minutters kjøring til Askim med kommunesentrum, administrasjon, Østfoldbadet m.m.
- ca. 20 min kjøring til Ås og høyskolemiljøet - Veterinærinstituttet.
- ca. 20 min kjøring til Ski med stort shoppingsenter.
- ca. 50 min til Sverige med Töcksfors shopping.

Turmuligheter og rekreasjon:
Lyseren er et populært hytteområde med flotte badeplasser på Hallerud og Gransodden, ca. 10 km fra eiendommen. Det bygges for tiden ny gangvei fra sentrum hele veien opp til Lyseren. Det er godt badevann med fin bunn og gode fiskemuligheter. Bra med Gjedde og Abbor. Mange fine øyer og steder å oppleve rundt Lyseren. Også fine skogsløyper med lysløype og nytt kunstsnøanlegg. Her kan man ta utgangspunkt fra Skihytta og følge fine stier oppover mot Skimtefjell og Gulltjernmosen. Det er ca. 10 km til Mørk Golfbane som har både 18 og 9 hulls golfbaner og flotte treningsmuligheter.

Litt om Spydeberg og Indre Østfold:
Spydeberg ligger i Indre Østfold kommune og er ei lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. På et areal på 142 km2 bor nå litt over 6000 innbyggere i Spydeberg. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers gjennom byen, har byen etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har knyttet til seg en rekke industribedrifter til de sentrale områdene mellom Spydeberg sentrum og Knapstad. I kommunen finner vi også et aktivt landbruk og mange små og mellomstore bedrifter.

Indre Østfold er en kommune i regionen Indre Østfold i Viken fylke. Kommunen ble etablert 1. januar 2020 ved en sammenslåing av de fem kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Kommunen har et samlet innbyggertall på rett under 45 000 innbyggere. Indre Østfold er Norges største jordbrukskommune med 231,35 km² dyrket mark. Indre Østfold kommune består av byene Askim og Mysen, tettstedene Spydeberg, Skjønhaug og Tomter, samt en rekke grender.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kvartsveien 4, 1820 SPYDEBERG

BRA

174 m2

P-rom

161 m2

Innhold

Innholdsrik enebolig med arealeffektiv og god planløsning.

1. etasje:
Man ankommer boligen i en meget romslig, flislagt entrè med god oppbevaringsplass. Her har man direkte tilgang til et delikat, flislagt bad med dusj i hjørnet. Videre ankommer man stuen i vinkel, som er i åpen løsning med kjøkkenet. Her har man både egen tv-stueavdeling og god plass for spisestue, samt utgang til stor, vestvendt terrasse. Alternativt kan man også sette opp lettvegg for et ekstra soverom. Fra kjøkkenet går man videre til et avlangt, praktisk vaskerom med stor innredning og dør ut.
Det er også en separat, utvendig bod i boligens 1. etasje.

2. etasje:
Opp til 2. etasje kommer man til en romslig loftstue med utgang til balkong. Lys og trivelig stue som har godt med vindusareal. Videre finner vi 3 kurante soverom, stort bad med både dusj og badekar, samt 2 separate boder.

Terrassen på bakkeplan er på hele 60 m², vendt mot vest og med tilgang fra stue og hage. Deler er takoverbygget med plasttak. Det er stikkontakt og belysning på veggen.

Garasje på 35 m². Adkomst via leddport med automatisk åpner og gangdør. Garasjen er isolert og plateslått med trefiberplater innvendig.

Standard

Boligen fremstår med en bra standard på innredninger og utstyr.

INNVENDIG:
1. etasje:
Gulv: Laminat i stue/kjøkken. Fliser i hall, vaskerom og bad.
Vegger: Malt MDF-panel i stue/kjøkken og hall. Malte plater i vaskerom. Fliser i badet.
Himlinger: Malte plater i himling.

2. etasje:
Gulv: Laminat i soverom og stue. Fliser i bad.
Vegger: Malt MDF-panel i soverom og stue. Fliser i bad.
Himlinger: Malte plater.

KJØKKEN:
Kjøkken med åpen løsning mot stue, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er fra byggeåret, type IKEA, og har profilerte, gråtonede fronter, vitrineskap med belysning samt laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap x 2.

SANITÆR.
Bad i boligens 1. etasje, fra byggeåret. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter og overhengende speil med belysning, dusj i hjørnet samt toalett.

Bad i boligens 2. etasje, med løsninger fra byggeåret. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter og overhengende speilskap med belysning, dusj i hjørnet samt toalett og badekar.

Vaskerom i boligens 1. etasje, med løsninger fra byggeåret. Det er fliser på gulvet og malte plater på vegger. Rommet er innredet med skapinnredning med slette, gråtonede fronter samt heltre arbeidsbenk med nedfelt vaskekum.

Diverse:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
- Sikringsskap med automatiske sikringer.
- Ca. 300 liters varmtvannstank fra byggeåret,
plassert i vaskerommet.

Boligen fremstår i all hovedsak i en normal stand og forfatning.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk + ved.

Vedovn i stue. Isolert stålpipe.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

5 900 000,-

Omkostninger

5 900 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

147 500,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 5 900 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
171 670 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 071 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 369 658,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til konsentrert
småhusbebyggelse. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Arealer

Primærrom: 161 m2, Bruksareal: 174 m2, Bruttoareal: 0 m2

Innholdsrik enebolig med arealeffektiv og god planløsning. 1. etasje: Man ankommer boligen i en meget romslig, flislagt entrè med god oppbevaringsplass. Her har man direkte tilgang til et delikat, flislagt bad med dusj i hjørnet. Videre ankommer man stuen i vinkel, som er i åpen løsning med kjøkkenet. Her har man både egen tv-stueavdeling og god plass for spisestue, samt utgang til stor, vestvendt terrasse. Alternativt kan man også sette opp lettvegg for et ekstra soverom. Fra kjøkkenet går man videre til et avlangt, praktisk vaskerom med stor innredning og dør ut. Det er også en separat, utvendig bod i boligens 1. etasje. 2. etasje: Opp til 2. etasje kommer man til en romslig loftstue med utgang til balkong. Lys og trivelig stue som har godt med vindusareal. Videre finner vi 3 kurante soverom, stort bad med både dusj og badekar, samt 2 separate boder. Terrassen på bakkeplan er på hele 60 m², vendt mot vest og med tilgang fra stue og hage. Deler er takoverbygget med plasttak. Det er stikkontakt og belysning på veggen. Garasje på 35 m². Adkomst via leddport med automatisk åpner og gangdør. Garasjen er isolert og plateslått med trefiberplater innvendig.

Tomt

Eiet tomt på 585 m². Eiendommen er hovedsaklig flat og er opparbeidet med plenareal, noe beplantning samt belegningsstein.
Det er god tilgang til sol og lys på eiendommen og meget barnevennlig. Parkering skjer i garasjen eller gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.