Krokveien 6, 1820 Spydeberg

Solgt

VISNING - Velholdt enebolig i par med garasje i sentrum. Vedtektsbestemt kjøper over 60 år.

Prisantydning
2 690 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
75 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 690 000,-

kr 2 764 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

426

323

3

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Rekkehus

Eierseksjon

1994

98 m2

75 m2

Eiet tomt

4 754 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning. Eiendommen har fin og sentral beliggenhet på det etablerte boligområdet Grini i Spydeberg. Det er ca 300 meter å gå på gangvei til Spydeberg sentrum med bank, forretningssenter, kommuneadministrasjon og offentlige kommunikasjoner (ca. 45 minutter til Oslo S). Boligen har en fin intern beliggenhet på feltet. Nærhet til Grinitun Aktivitets- og rehabilitetssenter. Butikker, kafeer og treningsmuligheter - servicetilbudet er godt i Spydeberg. I de vakre og landlige omgivelsene i Spydeberg, er tur- og sportsmulighetene mange, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, legge ut på sykkeltur, eller bade og fiske både på Lyseren eller i Glomma. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området, og tar du turen opp til Skimtefjell kan du på fine og klare dager se helt over til fjellpartiene på den andre siden av Oslofjorden. Området vurderes av lokalkjente som både trygt og godt, og ideelt for både småbarnsforeldre og eldre. At det i tillegg er gode kollektivforbindelser inn til hovedstaden, gjør dette til et attraktivt sted å bo!

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Krokveien 6,
1820 Spydeberg

BRA

98 m2

P-rom

75 m2

Innhold

Kjedet enebolig på 75 m², med alt på ett plan. Garasje på 17 m² er tilknyttet boligen. 1. etasje: Entré, lys og romslig stue med spiseplass, kjøkken, bad/vaskerom, soverom med garderobeplass, utvendig bod og garasje med bod. Utgang til terrasse fra stue. Tilgang til loft via soverom.

Standard

Boligen fremstår med en normal standard på innredninger og utstyr. Kjøkken: Kjøkken med plass til spisegruppe. Innredningen er fra byggeåret, og har profilerte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten, og inneholder vaske- og skyllekum. Kjøkkenventilator fra Flexit, er plassert over plassen til komfyren, og er tilkoblet universalt anlegg. Det er montert belysning, og det er lagt fliser på veggen mellom over- og underskap. Sanitær: Bad/vaskerom med flislagte overflater på gulvet samt sokkelflis og våtromstapet på vegger. Av innredninger finnes servantinnredning med profilerte, lyse fronter, overliggende speil, belysning og sideskap. Dusjkabinett med dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vannklosett. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Utslagsvask av rustfritt stål er montert på veggen. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Rommet ventileres via ventil i taket, som er tilkoblet loftsvifte. Overflater på innvendige gulv: Belegg i stuen, gangen, kjøkkenet og på soverommet. Fliser på badet/vaskerommet og entréen. Overflater på innvendige vegger: Tapetserte plater og panel. Våtromstapet på badet. Noe overflateoppussing i 2020. Overflater på innvendig himling: Takessplater i himlinger. Terrasse på ca. 16 m², vendt mot syd, med tilgang fra stuen og hagen. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og det er brukt malt trevirke på rekkverket. Det er belysning og stikkontakt samt markise (som er motorisert) på veggen.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vedovn i stua, luft/luft varmepumpe og ellers elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner. Elementpipe av lettklinkerblokker, pusset og malt. Dato for branntilsyn: 17.10-17. Avvik: Brennbart materiale for nær sotluke

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass. Garasje m/bod i bakkant. Bygningsdelen er på totalt 21 m². Garasjen er på 17 m². Garasjen er oppført med støpt plate på mark. Vegger er kledd innvendig med gipsplater. Adkomst til garasjen via vippeport med automatisk åpner. Gangdør av tre til boden.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Lasse Tannerfalk

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 28.08.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 890 000,-
Markedsverdi : 2 850 000,-
Teknisk verdi : 2 890 000,-
Formuesverdi : 487 592,-
Sekundær formuesverdi : 1 755 329,-
Formuesverdi pr. : 18.12.1931

Prisantydning

2 690 000,- / Fellesutgifter: 700,-

Det er ingen faste felleskostnader kun fordeling mellom de 9 eierne på utgifter til snøbrøyting, plenklipping og generelt vedlikehold, pt. ca. 500,-700-/måned og eier.

Totale kostnader

2 764 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 63 250,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 74 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 764 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 690 000,-

Ligningsverdi

kr 487 592,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Stort sett leiligheter og eneboliger i området.

Arealer

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 98 kvm P-rom kommentar: Entré, stue m/spiseplass, kjøkken, bad/ vaskerom, soverom Bruksareal 1. etasje: 98 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 754 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles, eiet tomt på 4 754,3 m². Tomta for gjeldende seksjon er opparbeidet med plenareal, vintergrønt og diverse beplantning. Det er asfaltert gårdsplass og gangvei til boligen. Terrasse på ca. 16 m², vendt mot syd, med tilgang fra stua og hagen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.