Glendeveien 54, 1820 SPYDEBERG

Solgt

Pen og velholdt enebolig med god standard| Barnevennlig og sentralt område| Garasje|

Prisantydning
5 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
244 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 5 690 000,-

kr 5 969,-

kr 5 850 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

425

282

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1977

340 m2

244 m2

5

Eiet

983 m2

Ingen

Rød

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Glendeveien 54. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Spydeberg. Det er ca. 1,5 km fra indre sentrum. I Spydeberg sentrum finnes barnehage, barneskole, ungdomsskole, friarealer, turterreng, bussholdeplass og togstasjon, bank, post i butikk, forretningssenter og kommunikasjoner (ca. 36 minutter til Oslo S). Området er barnevennlig, og det er fine turområder i nærområdet.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

søndag 04.
juni,
kl. 14:00-15:00

Elise Wibye Habberstad

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Glendeveien 54, 1820 SPYDEBERG

BRA

340 m2

P-rom

244 m2

Innhold

1. etasje
Gang
Romslig gang med skyvedører med speil fra 2022 gir et godt førsteinntrykk av boligen. Flislagt gulv med behagelig gulvvarme.

Entré
Lys og romslig entré med store vindusflater gir innsyn over terrasse på hele 60 kvm og stor hage.

Stue, spisestue, kjøkken og terrasse.
Boligen har en meget stor og luftig stue, sjenerøse vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er ellers gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til flere sittegrupper, bokhyller, TV-benk m.m. Det er peis i stuen. Fra stuen er det utgang til terrassen. Spisestuen mellom kjøkkenet og stua har en praktisk plassering og gir fin utsikt over skog og mark.

Lyst og fint kjøkken, nytt av 2016 med laminerte benkeplater, profilerte fronter. Kjøkkenøy gir rikelig med plass for matlaging. Det har frittstående kjøleskap, integrert kombiovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Her er det rikelig med oppbevaring i over- og underskapene, samt gode arbeidsflater på benkeplaten.

Terrassen er av en god størrelse og har god plass til både sofagruppe, spisegruppe og øvrig utemøblement - Flott for hyggelige sosiale sammenkomster.

Bad
Delikat bad fra 2021 med moderne standard. Rommet har en behagelig gulvvarme via varmekabler i det flislagte gulvet. Baderomsinnredning bestående av servant med skuffeseksjon, veggspeil med lys, vegghengt toalett og et dusjhjørne.

Soverom
I 1. etasje er det 3 lyse og luftige soverom med plass til diverse innredning som seng, nattbord og garderobeløsninger. To av soverommene er av en god størrelse, og det andre rommet fungerer perfekt som eksempelvis barnerom, gjesterom eller hjemmekontor.

Garasje
Flislagt garasje med inngang til terrasse og hobbyrom.

U. etasje
I underetasjen er det gang, entré, peisestue, badstue, dusjrom og wc. Et stort og romslig rom som benyttes som hovedsoverom. Det andre rommet benyttes som kontor. Dessuten har denne etasjen 4 boder, og praktisk vaskerom. Det er utgang til gårdsplassen fra både underetasjen og 1. etasje. Noe som gjør denne etasjen ypperlig for barn.

Standard

Boligen er jevnlig oppgradert gjennom årene. I 2021 ble nesten hele 1. etasje pusset opp med bl.a. nytt og moderne bad, nye vinduer på soverommene, bad og spisestue, samt nye malte overflater i hele etasjen i følge selger. Dog er det påvist enkelte avvik.

Innvendig:
1. etasje:
Gulv: Eikeparkett i gang, stuer og soverom. Fliser i entré, kjøkken og bad.
Vegger: Malte/tapetserte plater. Fliser i bad.
Himlinger: Panel og malte plater.
Innvendig trapp: Boligen har trapp i tre mellom etasjene

Underetasje:
Gulv: Eikeparkett, laminat og fliser. Ellers betong.
Vegger: Panel, malte overflater, pusset mur og MDF-panel. Fliser i deler av dusjrom.
Himlinger: Panel.

Våtrom:
Bad i boligens 1. etasje, pusset opp i 2021, med flislagte overflater på vegger og gulv. Badet er innredet med servantinnredning med slette, mørktonede fronter samt overhengende speil med belysning. Dusjen er plassert i nedsenket nisje i hjørnet og har dører av glass, dusjen har kombinasjon av bred hodedusj og håndholdt dusjamatur. Det er montert downlights i himlingen og det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Badet ventileres via vifte med fukt og bevegelsessensor veggen.

Dusjrom i underetasje, med flislagte overflater på vegger og gulv, panel utenfor dusjen. Innredet med vegghengt dusjarmatur. Videre er det montert toalett.
Vaskerommet i kjeller er innredet med skapinnredning med slette, lyse fronter samt laminert arbeidsbenk med nedfelt vaskekum. Det er både opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Vaskerommet ventileres via vifte fra 2022 på veggen.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot spisestue, hvor det er god plass til spisegruppe. Innredningen er fra 2016, type IKEA, og har profilerte, lyse fronter, kjøkkenøy og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp samt oppvaskmaskin. Kjøkkenvasken er av kompositt og er nedsenket i benkeplaten. Det er mellom skapene montert belysning og det er lagt fliser på veggen. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr.

Spesialrom:
Wc-rom i boligens underetasje, med fliser på gulvet. Rommet er innredet med servantinnredning samt overhengende speilskap.
Rommet ventileres naturlig via ventil i himlingen. Badstu med badstuovn, fra byggeåret. Innredet med plassbygde benker.

Tekniske installasjoner:
Ventilasjon:
Balansert ventilasjon til deler av boligen, montert i 2022.
Ellers elektrisk og naturlig ventilering av boligen. Radiatorovner, tilkoblet luft/vann varmepumpe. Oppvarming: Peis med innsats i stue. Åpen peis i underetasje.

Annet:
Basseng med innvendig pumpe og renseanlegg. Bassenget er koblet mot luft/vann varmepumpe for oppvarming.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter, plassert i tekniskrom , fra 2009. Sikringsskap med automatsikringer og overspenningsvern.

Utvendig:
Terrasse i forbindelse med inngangspartiet, vendt mot nord/øst. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og det er brukt malt trevirke på rekkverket.
Veranda på ca. 60 m², med tilgang fra bolig og hage, vendt mot syd/vest. Av materialer er det benyttet kompositt gulvbord og rekkverk i malt trevirke. Deler av veranda er takoverbygget og det er montert belysning og stikkontakt. Videre er det basseng under deler av veranda, som ikke er i bruk per i dag

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Varmepumpe

Parkering

Parkering på gårdsplass samt i garasje.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

5 690 000,-

Omkostninger

5 690 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

142 250,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 5 690 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

13 900,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
160 120 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 850 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 253 646,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Arealer

Primærrom: 244 m2, Bruksareal: 340 m2, Bruttoareal: 0 m2

1. etasje Gang Romslig gang med skyvedører med speil fra 2022 gir et godt førsteinntrykk av boligen. Flislagt gulv med behagelig gulvvarme. Entré Lys og romslig entré med store vindusflater gir innsyn over terrasse på hele 60 kvm og stor hage. Stue, spisestue, kjøkken og terrasse. Boligen har en meget stor og luftig stue, sjenerøse vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er ellers gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til flere sittegrupper, bokhyller, TV-benk m.m. Det er peis i stuen. Fra stuen er det utgang til terrassen. Spisestuen mellom kjøkkenet og stua har en praktisk plassering og gir fin utsikt over skog og mark. Lyst og fint kjøkken, nytt av 2016 med laminerte benkeplater, profilerte fronter. Kjøkkenøy gir rikelig med plass for matlaging. Det har frittstående kjøleskap, integrert kombiovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Her er det rikelig med oppbevaring i over- og underskapene, samt gode arbeidsflater på benkeplaten. Terrassen er av en god størrelse og har god plass til både sofagruppe, spisegruppe og øvrig utemøblement - Flott for hyggelige sosiale sammenkomster. Bad Delikat bad fra 2021 med moderne standard. Rommet har en behagelig gulvvarme via varmekabler i det flislagte gulvet. Baderomsinnredning bestående av servant med skuffeseksjon, veggspeil med lys, vegghengt toalett og et dusjhjørne. Soverom I 1. etasje er det 3 lyse og luftige soverom med plass til diverse innredning som seng, nattbord og garderobeløsninger. To av soverommene er av en god størrelse, og det andre rommet fungerer perfekt som eksempelvis barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. Garasje Flislagt garasje med inngang til terrasse og hobbyrom. U. etasje I underetasjen er det gang, entré, peisestue, badstue, dusjrom og wc. Et stort og romslig rom som benyttes som hovedsoverom. Det andre rommet benyttes som kontor. Dessuten har denne etasjen 4 boder, og praktisk vaskerom. Det er utgang til gårdsplassen fra både underetasjen og 1. etasje. Noe som gjør denne etasjen ypperlig for barn.

Tomt

Eiendommen er dels flat og dels skrående, opparbeidet med plenareal på flere sider av boligen. Ellers diverse beplantning
og vintergrønt. Eiendommens gårdsplass er belagt med belegningsstein samt grus.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.