Amundrud 131, 1821 Spydeberg

Solgt

Ca. 33 minutter til Oslo - 3 km til Lyseren - Høytliggende og koselig hytte i "fremste rekke" - Gode solforhold

Prisantydning
810 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
51 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 810 000,-

kr 845 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

461

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Fritidseiendom

Selveier

1972

51 m2

51 m2

2

Festet tomt

600 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Amundrud 131 har en meget fin beliggenhet i etablert hytteområde med meget gode solforhold og utsikt over omkringliggende kulturlandskap. Hytta ligger på pynten på høydedrag med utsikt mot vest og kveldsol. Fra hytteeiendommen er det ca. 3 km til flott badeplass på Hallerud ved Lyseren. Det er fine turmuligheter i skogsområdene rundt hytta. Avstanden til Oslo S er kun 37 km samt det er 8 km til Spydeberg sentrum med de fleste fasiliteter.

Adkomst

Fra Spydeberg: Kjør Lyserenveien fra sentrum og retning Lyseren. Passer badeplassen på Hallerud og ta til venstre ved skilt merket "Svenneby", inn Svennebyveien. Ta så første vei til venstre ved bom. Følg veien frem til plass med container, hold så til høyre. Når du kommer til trafo, følg veien opp bakke og hold mot høyre/rett frem i neste kryss. Hytta ligger så på høyre side etter ca. 100 meter. Se etter salgsplakat/visningskilt.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 27.
september,
kl. 17:00-18:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Amundrud 131,
1821 Spydeberg

BRA

51 m2

P-rom

51 m2

Innhold

Velkommen til Amundrud 131 - En velholdt og koselig hytte med flott beliggenhet på Amundrud i Spydeberg. Hytta ligger i "fremste rekke" på et høydedrag med fri utsikt mot vest. Det er kjørevei helt frem til hytta. I front av hytta, på nedsiden av den solrike terrassen, er det laget en fin grill/bålplass. Her sitter du helt usjenert og skjermet fra andre hytter i området. Fra hytta er det 3 km til flott badeplass på Hallerud og skihytta med kunstsnø-anlegg og flotte turområder innover Skimtefjell. Fra Amundrud til Oslo S er det kun 37 km kjøring og kun 8 km til Ytre Enebakk med blant annet golfbane og Østmarka med herlige turområder 1. etasje: Vindfang - Vaskerom med dusjkabinett, vask og forbrenningstoalett - 2 soverom med plass til dobbeltseng på begge rom - Stor stue med åpen løsning til kjøkken med utgang til veranda og nyere peisovn Bod: Nyere frittstående utebod på 8 kvm som er fundamentert på fjell. Boden er oppført i bindingsverksvegger kledd med utvendig stående panel. Pulttak tekket med shingel. To dører (den ene går på karmen)

Standard

Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue. Enkel innredning med underskap med hvite glatte fronter. Heltre benkeplate i furu med nedfelt oppvaskkum. Plass til lite kjøleskap under kjøkkenbenk. Bad: Dusjrom/toalettrom er bygget om 2018, det ble da fjernet en vegg og rommet ble utvidet med plass til servant med underskap på vegg, dusjkabinett og Cinderella forbrenningstoalett. Det er vannvarmer på 17 liter som brukes med 12 volts dykkpumpe til dusj og servant. Det er 100 liters vanntank på utsiden av vegg for forbruksvann i tillegg er det 1000 liters tank ved terrasse med forbruksvann til kjøkken disse tankene blir fylt opp via takvann. Utstyr med vannvarmer, pumper, dusjkabinett og Cinderella forbrenningstoalett er nytt 2018. Vinylbelegg på gulv har ikke oppbrett på vegg og er ikke tett. Fotlister langs med gulv. Det forutsettes bruk av dusjkabinett Terrasser: Det er terrasse/platting på ca. 5,5 m² med trapp opp til inngangsdør mot øst og terrasse på ca. 14 m² mot vest med trapp ut fra stue/kjøkken. Terrasser er bygget i trykkimpregnert treverk. Terrasse og trapp mot vest er bygget 2019.

Oppvarming

- Pipe i stål som er helbeslått over tak - Peisovn i stue - Panelovner

Parkering

Parkering rett ved hytta.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hytta står klar for rask overtagelse. Ved overtagelse vil det kun være utført lett renhold og ikke full nedvask av hytta, grunnet hytta selges møblert.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Teknisk (byggmassens) verdi : 809 700,-
Teknisk verdi : 809 700,-
Formuesverdi : 133 054,-

Prisantydning

810 000,-

Totale kostnader

845 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

810 000,- (Prisantydning) Omkostninger 20 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 810 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 35 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 845 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 810 000,-

Ligningsverdi

kr 133 054,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen er bebygget med hytte oppført 1972 på 51 kvm P-rom. Utebod bygget 2016 på ca. 8 kvm BRA.

Arealer

BRA: 51 kvm P-rom: 51 kvm P-rom kommentar: Alle rom i hytta er medtatt i primærarealet. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Punktfestet tomt med anslått størrelse på ca. 600 m². Tomten består hovedsakelig av naturlig vegetasjon men har også plenarealer omkring hytta. Tomten er forøvrig pent opparbeidet med prydbeplantning/bed og siglet gangveier. Solrik tomt. Tomten ligger på høydedrag med utsikt mot vest og meget gode solforhold. Grunneier: Hans Anton Jahr Festeavgift kr. 3.395,- pr. år Neste indeksregulering år 2021 Festekontrakt utløper år 2071 - Salg av festeretten skal samtykkes av eier, men kan ikke nektes uten saklig grunn. Grunneier disponerer alle trær omkring hytta. - Det foreligger ingen forkjøpsrett til grunneier - Selger betaler 3 % av salgssum som eierskiftegebyr til grunneier.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.