Tønnesveien 23, 1555 Son

Solgt

Son. Boligtomt i attraktivt boområde. Gangavstand til badestrand og sentrum. Sjøutsikt.

Prisantydning
4 250 000,-
Boligtype
Boligtomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 250 000,-

kr 4 371 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

133

700

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Boligtomt

Selveier

Eiet tomt

1 131 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en høy og fin beliggenhet i et attraktivt boområde i Son. Sjøutsikt. Badestrand og Son spa rett i nærheten. Få minutters gange fra Son sentrum med de fleste servicetilbud som kafeer, restauranter, gallerier, utøvere av tradisjonsrik håndverk, museum, lege, apotek og mye mer. Son er kjent for sine trange gater og Sørlandspreg og er et populært sted sommer som vinter. Kort avstand til barnehager, Son barneskole og Grevlingen ungdomsskole/idrettshall, slalåmbakke, svømmehall, kunstgressbane, klubbhus og lysløype på Grevlingen. Nærområdet byr på flotte stier og turområder for gående, løpende og syklende og løypenett for langrenn i snøfylte vintre. Flere flotte badestrender og fiskemuligheter i området. Son ligger meget sentralt til på Østlandet med praktisk pendleavstand til Oslo. Det tar ca. 35-40 minutter med bil eller tog til Oslo og det er stor pendlerparkering på Sonsveien stasjon. I Son finnes det en rekke fritidstilbud. Her er blant annet tennisbaner - www.soontennis.no, et aktivt seilemiljø i regi av Son seilforening - www.soon-seilforening.no. I tillegg finnes et bredt tilbud til fotball- (www.soonif.no) og håndballinteresserte (www.sonhk.no). Liten slalombakke m/heistrekk i Grevlingen. 9-hulls golfbane på Stavnes/Laksa - ca. 1 km nord for Son sentrum. For ytterligere informasjon gå inn på www.soongolf.com. Son har treningssenter både på Son spa og Kondishuset. Sistnevnte er et samlingspunkt for Soon CK (en aktiv sykkelklubb). Diverse kulturelle innslag hele året igjennom, det være seg høytlesing på kafé, historiske gåturer, ulike musikalske fremføringer, diverse arrangementer på Son kulturkirke mm.

Adkomst

Se kart

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Bauer

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tønnesveien 23,
1555 Son

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

4 250 000,-

Totale kostnader

4 371 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 121 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 371 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 250 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 131 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er nylig fradelt og er for det meste naturtomt. Eier vil opparbeide adkomstvei. informasjon og om hvordan denne blir ligger i salgsoppgaven. Det er også mulighet for at det blir en mindre grensejustering mot bnr 96. Bnr 96 vil ha adkomstrett. Spm rundt dette kan rettes til Eier Tom Brøsholen på tlf 917 57 305

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.