Tønnesveien 23, 1555 Son

Solgt

Son. Hytte i boligregulert omr. Fin beliggenhet med gangavstand til badestrender, båthavn, Son Spa og sentrum. Båtplass.

Prisantydning
4 450 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
51 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 450 000,-

kr 4 576 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

133

96

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Fritidseiendom

Selveier

1958

76 m2

51 m2

1

Eiet tomt

1 100 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Høyt og frittliggende med sjøutsikt og badestrand rett i nærheten. Son Spa & Resort rett i nærheten og kort avstand til idylliske Son sentrum med de fleste servicetilbud som kafeer, restauranter, gallerier, utøvere av tradisjonsrik håndverk, museum, lege, apotek og mye mer. Son er kjent for sine trange gater og Sørlandspreg og er et populært sted sommer som vinter. Nærområdet byr på flotte stier og turområder for gående, løpende og syklende og løypenett for langrenn i snøfylte vintre. Flere flotte badestrender og fiskemuligheter i området. Son ligger meget sentralt til på Østlandet med praktisk pendleavstand til Oslo. Det tar ca. 35-40 minutter med bil eller tog til Oslo og det er stor pendlerparkering på Sonsveien stasjon. I Son finnes det en rekke fritidstilbud. Her er blant annet tennisbaner - www.soontennis.no, et aktivt seilemiljø i regi av Son seilforening - www.soon-seilforening.no. I tillegg finnes et bredt tilbud til fotball- (www.soonif.no) og håndballinteresserte (www.sonhk.no). Liten slalombakke m/heistrekk i Grevlingen. 9-hulls golfbane på Stavnes/Laksa - ca. 1 km nord for Son sentrum. For ytterligere informasjon gå inn på www.soongolf.com. Son har treningssenter både på Son spa og Kondishuset. Sistnevnte er et samlingspunkt for Soon CK (en aktiv sykkelklubb). Diverse kulturelle innslag hele året igjennom, det være seg høytlesing på kafé, historiske gåturer, ulike musikalske fremføringer, diverse arrangementer på Son kulturkirke mm.

Adkomst

Se kart

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Bauer

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tønnesveien 23,
1555 Son

BRA

76 m2

P-rom

51 m2

Innhold

Fritidsbolig som inneholder Stue, gang, bad, kjøkken, wc, soverom og vinterhage.(Vinterhage kan ikke regnes som fullverdig rom) Enkel garasje fra 1970.

Standard

Visninger i forbindelse med Coronavirus Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning. Standard Fritidsbolig som holder enkel normal standard. Overflate på innvendig gulv: Lakkert furugulv. Nytt gulv på kjøkken og soverom. Luke i gulv på kjøkken, Fliser og skiferstein. Overflate på innvendig vegger: Panel og fliser. Åpen peis på teglpipe i stuen. Kjøkken med malt innredning med oppvaskbeslag, komfyrplass med ventilator. Godt med skapplass og benkeplass. Eget toalettrom med vannklosett. Bad med sluk i mellomgang. liten vaskeseksjon med dusjkabinett. Rommene er ikke å regne som forskriftsmessige våtrom.

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Parkering

Parkering i egen garasje.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Linus Halvorsen
Takstdato : 27.09.2019
Markedsverdi : 4 450 000,-

Prisantydning

4 450 000,-

Totale kostnader

4 576 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 126 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 576 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 450 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Grunn og fundamenter, generelt: Ventilert krypkjeller med ringmur, antatt fundamentert til fast grunn/fjell. Yttervegger: Bindingsverk av tre, med stående kledning, samt teglsteinsmur. Takkonstruksjoner: Saltak tekket med taksingel. Vinduer: Isolerglass vinduer med trerammer og enkle vinduer. Punktert glass på soverom. Ytterdører og porter: Eldre ytterdør i tre. Heve/skyvedør til glassveranda.

Arealer

51 kvm p rom.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 100 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er nylig fradelt og er for det meste naturtomt. Adkomst via trapp fra hovedvei. Se ellers vedlagte kart i salgsoppgaven for oversikt over tomt og fradeling. Med tanke på at det er en tomt som er fradelt vil det kunne komme bebyggelse her som vil ha innvirkning på dagens utsikt i fremtiden osv.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.