Øståsveien 10, 1555 Son

Solgt

SON: Enebolig i populære Øståsen - Stor garasje - Oppussingsobjekt - Gangavstand til badestrender og Son sentrum.

Prisantydning
4 700 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
128 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 700 000,-

kr 4 827 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

133

216

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1964

136 m2

148 m2

128 m2

3

Eiet tomt

1 557 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Enebolig beliggende i populært område på Øståsen. Korte avstander til skoler og barnehager. Kort avstand til sjøen med badestrender og til Son sentrum. I Son får du både et idyllisk maritimt miljø og et moderne samfunn. Son kan tilby nyere barnehager, nyere skoler, flere idrettshaller og et flott oppvekstmiljø for barn og unge. Det er mange varierte fritidsaktiviteter i nærområdet som bla. håndball- og fotballmiljø, seileforening, tennisklubb, sykkelklubb, ridesenter m.m. Son sentrum ligger ved sjøen og et populært sted både blant fastboende og turister. I sentrum har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, tannlege, apotek, post, bibliotek, Vinmonopol, flere restauranter, kystmuseum og gallerier. Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og Quality Spa & Resort har et flott hotellanlegg med spaavdeling, treningssenter og restaurant. Fra boligfeltet er det kun 40 minutter til Oslo og 10 minutter til Moss med bil. Med tog fra Sonsveien stasjon til Oslo S tar toget i dag ca. 40 min. For pendlere er det bilparkering på Sonsveien stasjon med flere daglige togavganger til Oslo S og Moss. Vestby kommune ligger ca. 50 kilometer fra Oslo og grenser til Moss kommune. Kommunen er under sterk utvikling og i 2013 åpnet Vestby storsenter med over 40 butikker, nord i kommunen ligger Oslo Fashion Outlet og Bauhaus. Vestby har over 2 mil kystlinje mot Oslofjorden med mange fine badeplasser. E6 går igjennom kommunen og det er under 1 times kjøring til svenskegrensen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Bauer

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Øståsveien 10,
1555 Son

BRA

136 m2

P-rom

128 m2

BTA

148 m2

Innhold

Underetasje: Vindfang, gang, wc, gjesterom med utgang til stor veranda. 1.etasje: Kjøkken, bad, stue med utgang til veranda og 2 soverom.

Standard

Boligen er å anse som et oppussingsobjekt, og vesentlige kostnader knyttet til rehabilitering/oppussing må påregnes. Gulvene har hovedsakelig parkett, laminat og fliser. På veggene er det malt panel, smart panel, gips, malt tapet/ strie, fliser og noe tømmermanns panel. Himling har hvitmalt panel og panel i tak. På bad, kjøkken og soverom er det downlights. Romslig kjøkken med god benke- og skapplass. Kjøkkenet har kjøkkeninnredning fra Sigdal av nyere dato, takhøye skap med glatte fronter, hvor av noen med glass dører, blanco oppvaskkum i grå utførsel, ett greps blandebatteri, innfelt skap i vegg med glass dør, gråspettet laminert benkeplate, lys under overskap. Integrert komfyr fra Gorenje, nedfelt platetopp fra Bosch, integrert micro fra Whirpool, integrert oppvaskmaskin fra Ariston og integrert kjøl/ frys fra Electrolux. Badet innehar i dag: Downlights og høytalere i taket, baderomsinnredning med over og underskap, servant, ett greps blandebatteri, innfelt speil i fliser på vegg med lys over, hjørneboblekar, dusjkabinett og gulvmontert wc. WC i underetasje med gulv montert toalett og håndvask. Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om objektet, og har i liten eller ingen grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper/interessenter oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra fagkyndig.

Oppvarming

Det er montert luft til luft varmepumpe, panelovner, peis i stuen og varmekabler på badet.

Parkering

Parkering på gårdsplassen. Det er stor frittstående garasje på eiendommen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Din Joker / Jonny Linus Halvorsen
Takstdato : 13.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 191 948,-
Markedsverdi : 4 700 000,-
Teknisk verdi : 2 191 948,-

Prisantydning

4 700 000,-

Totale kostnader

4 827 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 127 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 827 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 700 000,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 148 kvm P-rom kommentar: Underetasje: P-rom 23 kvm.: Vindfang, gang, wc og gjesterom med utgang til stor veranda. 1.Etasje: P-rom 105 kvm.: Kjøkken, bad, stue med utgang til veranda og 2 soverom. Kommentar fra takstmann vedr. underetasje: Vindfang, gang, wc, gjesterom m/ utgang til stor veranda. Hele arealet er ikke målbart, så dette er ca. areal. Kommentar fra takstmann vedr. 1.etasje: Kjøkken, bad, 2 soverom, stue med utgang til veranda. Dette er å regne som ca. areal. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 557 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten har steinlagt gårdsplass og gangvei opp til huset. Gangveien har varmekabler(ikke testet). Ellers er det noe gress, fine prydbusker og naturtomt med fjell i dagen.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.