Liaveien 39, 1555 Son

Solgt

SON: Lekker og moderne enebolig i en av Sons hyggeligste gater - Garasje - 2 plan - Barnevennlig - Innerst i blindvei

Prisantydning
5 990 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
133 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 990 000,-

kr 6 155 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

132

1065

16

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Enebolig

Eierseksjon

2013

167 m2

183 m2

133 m2

3

Eiet tomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Liaveien 39 er beliggende på Søndre Brevik, et rolig og barnevennlig område syd for Son sentrum. Boligen har en svært god og barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei. Fra eiendommen er det en kort tusletur ned til sjøen med en rekke strender og skjær. Området byr på gode muligheter innen bading, fiske, båtliv m.m. Liaveien består av et sameie på 31 boliger. Nabolaget er svært barnevennlig med mange barnefamilier og godt miljø. Årlig er det blitt arrangert sommerfestiviteter for å dyrke det sosiale i gaten, noe som er populært for både store og små. Det er ca. 15 minutters tusletur for små bein til barneskolen og det er gangvei store deler av skoleveien. I 2018 ble det åpnet ny og flott barneskole på Store Brevik. Flere flotte barnehager finner man også på Store Brevik, kun 10-15 minutters gange fra Liaveien. Trenger du ferskt brød og egg til frokost, eller planlegger storhandel til ukemenyen, er Rema 1000 i tøffelavstand fra eiendommen. Denne butikken ble i 2014 kåret til den beste Rema 1000 i Østre Østland og kan by på det meste på dagligvarelisten. Til Son sentrum er det ca. 5 minutter med bil og ca. 30 minutter til fots. Her finner man en rekke hyggelige restauranter, småbutikker, vinmonopol, fiskemottak, blomsterbutikk m.m. Her kan man for eksempel nyte en deilig uteservering på sommerstid eller kjøpe den ferskeste fisken fra Son brygge. Son byr på flere hyggelige gallerier og lar du deg beruse av underholdning - har Son mang en konsert, revy eller forestillinger å by på - ute som inne. I Son kan du holde deg i aktivitet hele året. På vinteren i fine skiløyper med lysløype, slalåmbakke med heis og snøkanoner. Du kan ta en svømmetur i flott svømmehall. Det finnes håndballhall og tennishall for ballspill inne. For sommeraktiviteter finnes fotballbaner, med både kunstgress og naturgress. Seilforeningen på brygga har tilbud til små og store seilere. Fin 9 hulls golfbane for golfere rett utenfor Son sentrum. Trenger du å koble av så kan du skjemme deg litt bort på Son Spa. Det er gode bussforbindelser til Son og Moss i umiddelbar nærhet. Til Oslo bruker toget ca. 40 minutter fra Sonsveien stasjon. Når Follobanen står ferdig vil det korte ned reisetiden til Oslo.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

onsdag 14.
april,
kl. 17:00-18:00

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Liaveien 39,
1555 Son

BRA

167 m2

P-rom

133 m2

BTA

183 m2

Innhold

1.etasje Gang/hall: Når du kommer inn i huset blir du møtt av en lys og åpen hall. Her er det fliser på gulvet med gulvvarme og lyse vegger. Praktisk skyvedørsgarderobe med store speilfronter. God plass til sko-/ og oppbevaringsmøbler, samt praktisk plass under trappen. Stue: Stuen er lys og åpen med store vindusflater som gir rommet rikelig med naturlig lys. Her har man plass til en stor spiseplass, en stor og god sofakrok eller 2 om man ønsker m.m. Gulvet består av eikeparkett, vegger og himling med slettmalte flater. Stuen er nylig oppusset og fremstår som delikat og moderne med malte flater og lister. Utgang til stor og fin terrasse. Kjøkken: Kjøkkenet er lekkert og moderne med hvit innredning fra danske Aubo. Her har man godt med benke- og skapplass samt gode løsninger som gjør det praktisk å være på kjøkkenet. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kjøl-/fryseskap. Det er montert automatisk vannstoppventil. Baderom 1.etasje: Baderommet i 1.etasje har pene fliser på gulv og vegger. Rommet fungerer som en fin kombinasjon mellom bad og vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Videre inneholder dette rommet veggmontert klosett med innbygget sisterne, servantskap, dusjnisje, røropplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder (200 l). 2.etasje Baderom 2.etasje: Baderommet i 2.etasje er også flislagt med gulvvarme. Baderommet har en fin størrelse og inneholder veggmontert klosett med innbygget sisterne, servantskap med blandebatteri, dusjnisje med nisjedører i glass, og et deilig badekar. Gang i 2. etasje: Gangen har eikeparkett på gulv og slettmalte vegger og tak. Fra gangen er det utgang til en av husets to balkonger hvor man kan ta med seg og nyte kaffekoppen. Gangen er nylig oppusset med malte flater og listverk i moderne farger som harmonerer med interiøret. Det er romslig plass og man kan fint plassere hjemmekontoret her. Soverom: Boligen har 3 soverom med gjennomgående lik og god standard. Gulvene består av 3-stavs eikeparkett, vegger og tak er slettmalte. Rommene har plass til seng, klesskap, skrivepult m.m. Fra hoved soverommet er det utgang til fin balkong som man kan nyte ettermiddagen på. Omkledningsrom: 2.etasje har også et omkledningsrom med direkte tilgang fra hovedsoverommet. Et praktisk rom til opbevaringsløsninger. Rommet har parkett, slettmalte vegger og tak. Terrasser: Boligen har flotte terrasser og balkonger. Fra stuen er det utgang til stor sydvendt terrasse med flislagt gulv på støpt dekke. Stor og fin markterrasse i trekonstruksjon ved hovedinngang. 2. etasje har 2 balkonger med utgang til hhv. nord- og sydvendt veranda. Balkongene er oppført i trekonstruksjoner med terrassebord på bjelkelag understøttet på tresøyler. Garasje: Dyp garasje med plass til 2 biler. Automatisk portåpner. Stort loft over garasje med god lagringsplass. Uteboder: Romslig isolert utebod. I tillegg er det oppført uisolert redskapsbod på 3 kvm.

Standard

Boligen fremstår med en god standard med blant annet 2 flislagte bad, gulvvarme i hele 1. etasje og på bad i 2. etasje, 3-stavs hvitpigmentert parkettgulv, innfelt LED-belysning, kjøkken med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon og peisovn. Boligen har nylig gjennomgått oppussing av flere rom, og fremstår som svært pen og tidsriktig. Inne gulv: Generelt hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett, flislagt gulv i entre og på begge bad. Det er gulvvarme i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje. Innervegger: Slettmalte overflater og fliser. Himling: Slettmalte overflater. - Vannledninger i plast i rør-i-rør system, fordelerskap i delevegg vaskerom/bad med etablert overløp til rom med sluk - VV-bereder 200 liter - Sentralstøvsuger i isolert utebod - Innfelt LED-belysning - Balansert ventilasjon

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet supplert med peisovn i stue. Gulvvarme i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje. Resterende rom med panelovner.

Parkering

Dyp garasje med plass til 2 biler, samt parkering på gårdsplassen. Det er også gjesteparkering på sameiets område.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

BDT Viken Regnskap AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moss Eiendomstaksering
Takstdato : 22.03.2021

Prisantydning

5 990 000,- / Fellesutgifter: 200,-

Kr 200,- Faktureres hvert kvartal.

Totale kostnader

6 155 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 165 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 155 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 990 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger.

Arealer

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 183 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: P-rom: 67 kvm: Hall m/trapp, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Sekundærrom: Garasje, bod m/utvendig adkomst. 2.Etasje: P-rom 66 kvm: Trapperom, gang, bad, omkledningsrom og 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Pent opparbeidet hage med plenarealer, hekk, diverse beplantning og fin gårdsplass. Lekker støttemur med tilpassende bøkehekk. Terrasse på begge sider av huset.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.