Liaveien 23, 1555 Son

Solgt

Son. Nyere enebolig med separat leilighet og gjennomgående meget god standard. Båtplass. En bolig som må oppleves!

Prisantydning
12 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
252 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 12 850 000,-

kr 13 186 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

132

178

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2015

353 m2

399 m2

252 m2

4

Eiet tomt

868 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område på Brevik i Son. Son er et tettbebygd sted ved Oslofjorden i den sørlige delen av Vestby kommune i Akershus. Det er særlig kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden, med trehus og trange smug som gir et særpreg som man gjerne forbinder med byer langs kysten av Sørlandet. Det er også en populær småbåthavn. Son småbåthavn er en av de mest attraktive havner i Oslofjorden, med mange brukere fra andre deler av Østlandet. Boligområdet Brevik ligger 15-18 minutters gange fra Son sentrum. Det er kort avstand til buss, som går til Vestby, Moss og til Sonsveien stasjon. Videre bruker toget ca. 40 minutter til Oslo S og ca. 17 minutter til Ski. Dagligvarer (Rema 1000) og kro ligger ca. 300 meter unna. Øvrige tilbud som kafeer, post, vinmonopol, bibliotek, bank, klær og mye mer ligger i Son sentrum. Bademuligheter/strand er ca. 500 meter unna.

Adkomst

Se kart.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Bauer

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Liaveien 23,
1555 Son

BRA

353 m2

P-rom

252 m2

BTA

399 m2

Innhold

Hoveddel: 1 etg. Vindfang/hall, garderobe/soverom, tv-stue/soverom, bad, sluse/gang for direkte adkomst til garasje, teknisk rom/bod 2 etg. Stue/kjøkken i romslig åpen løsning, skyvedør med utgang til stor terrasse, hovedsoverom med eget bad og garderobe, ungdoms-/barnerom med eget bad og garderobe, romslig vaskerom med praktisk nærhet til soverom og garderober. Egen matbod tilknyttet kjøkkenet. Utleie/leilighet: Gang/vindfang, stue/kjøkken i åpen løsning, to stk soverom, bad med opplegg vaskemaskin, teknisk rom/bod. Leilighet har inngang og solrik uteplass tilbaketrukket fra hoveddel.

Standard

Visninger i forbindelse med Coronavirus Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning. Standard Enebolig oppført i 2015. Boligen fremstår som meget eksklusiv, med gjennomgående valg av vedlikeholdsfrie overflater utvendig. Alle vinduer er soldempende, selvvaskende utvendig og utvendig bekledd med aluminium. Garasjeporter (1 dobbel og 1 enkel) er fra Hörmann, med kodelåser og fjernkontroll. Utvendig kledning er av type Møre Royal. Utvendig murpuss er av STO Ventec fasadepuss. Takstein er Zanda Protector, som hindrer mose- og grønskevekst. Hele huset inkludert sekundærleiligheten er oppvarmet med vannbåren varme. Tappevann blir også varmet av dette anlegget. Det er boret energibrønn som dette anlegget er koblet til. Videre er det lys-sensorer i flere rom, som skrur lyset på når man går inn i rommet. Lyset skrur seg automatisk av når det ikke er noen i rommet. Alle rom i huset har LED down-lights. Huset har også en flott LED lyssetting utvendig. Alle innvendige dører er av massiv-tre med lydkarmer. Huset er referanse hus hos husleverandøren Tyrolerhus. Balansert ventilasjon. Alle bad er delikate og har moderne innredning. Elegant kjøkken i sort heltre utførelse på fronter. "Håndtaksfrie" skuffer/skaper. Skrog i hvitlaminerte sponplater. Stor kjøkkenøy med romslig plass til matlaging, og "barløsning" med 4 sitteplasser. Stor Røroshette i børstet stål innfelt i himling over øy. Stor induksjon kokeplate nedfelt i øy. 2 stk pyrolyse komfyrovner, Norcool kjøleskuffer, og mikrobølgeovn innfelt i innredning. Integrerte hvitevarer. Oppvaskmaskin. Åpen kjøkkenløsning. i leiligheten er det lyst Kvik kjøkken med masse skap- og skuffeplass. Laminat/kompositt benkeplate. Integrerte hvitevarer. Oppvaskmaskin. Se forøvrig tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven for mer detaljerte opplysninger om standard og utrustning.

Oppvarming

Vannbåren varme i hele huset koblet til energibrønn/jordvarme. Huset er bygget for å være energieffektivt og forbruk for 2018 er på ca. 19 000 kwh. Peisovn i stue for vedfyring.

Parkering

Parkering på egen tomt/garasje. 2 garasjer med slusesystem inn til huset.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tore Snilsberg Rønningen
Takstdato : 02.10.2019
Formuesverdi : 816 490,-
Sekundær formuesverdi : 2 939 362,-
Formuesverdi pr. : 25.09.2019

Prisantydning

12 850 000,-

Totale kostnader

13 186 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

12 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 321 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 850 000,-)) -------------------------------------------------------- 336 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 186 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 12 850 000,-

Ligningsverdi

kr 816 490,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Grunnmur i Iso-blokk kasettsystem. Utvendig pusset med STO Ventech fasadepuss. Innvendig utlektet og kledd med bygningsplater. Huset er bygget på drenerende masser. Det er tilbakefyllt med løs-leca på baksiden av huset. Yttervegger i bindingsverk av tre. Møre Royal liggende dobbelfalset kledning med innslag av STO Ventech fasadepuss.

Arealer

Primærrom: 252 kvm, Bruksareal: 353 kvm, Bruttoareal: 399 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: 117 2.Etasje: 135 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 868 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

868 m2 eiet. Stor stenlagt gårdsplass. Ellers for det meste naturtomt.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.